../images/Emo20.gifאני באמת רוצה לשמוע דעות ../images/Emo20.gif
של כמה שיותר אנשים- תראו, בעיקרון אני מתכוונת להתגייס שנה הבאה. ממש אין לי ראש ללימודים בגיל 18 (טוב, כמעט 19, אבל רק כמעט), אני לא במצב ממש טוב מבחינה בריאותית והלימודים עצמם ממש משעממים (אבל זה רק שנה א', ולא באמת רפואה עדיין, אז ההערה הזאת לא חשובה). בכל אופן, אני ממש לא אוכל להמשיך לשנה ב' בהדסה כל עוד זה המצב/הגישה... כיוון שאני לא רוצה ללמוד כרגע (ולא בטוחה שאני רוצה להיות רופאה- אני אהיה חרא של רופאה..), זה השפיע מאוד על הציונים שלי (לא באתי כל הסמסטר ללימודים, בקושי למדתי למבחנים=> הציונים בהתאמה מלאה). זה לדעתי נקרא "מצב אקדמי לא תקין", קורקט מי איף איים ורונג.. אני רוצה בכל זאת לעבור את כל המבחנים, למרות שאני לא ממשיכה, כדי א. לסיים את השנה, שלא יווצר רושם שנטשתי בגלל זה (כלומר- ש"הופרשתי"- כן, אני ילדותית, כן- איכפת לי מה חושבים עליי). ב. אפשרות של פטורים בעתיד למקרה שאני ארצה להתקבל שוב או ללמוד משהו אחר עם קורסים חופפים. (זה נכון שרק עם ציון מעל 85 יש פטורים?) [כן, אולי אני אתעורר עוד כמה שנים ואבין שאני מרוששת ושעשיתי טעות ענקית, אבל היי- תמיד אפשר להתאבד!]. בכל אופן, וברצינות עכשיו- אני לא יודעת אם לגשת למבחנים של מועדי ג', ולעשות את הקורס והטירונות, או לדחות את הטירונות ולשבת על מועדי ב'. יתרונות של מועדי ב': לסיים עם זה מוקדם...? חסרונות: מבחנים קשים... לא בטוח, אבל סביר יתרונות של מועדי ג': א. אולי (אולי) יהיו הקלות במבחנים בגלל שמילואימניקים של המלחמה עושים אותם ב. קורס החובשים יגדיל את הסיכוי שלי לשרת בחיל הרפואה (לא?) ג.
- קורס חובשים זה מילואים... ד. ניקוי ראש חסרונות של מועדי ג': אני לא אדע עד תחילת השנה הבאה אם עברתי, מה עברתי וכו'= בעיקר זמן ב. אני אשכח את רוב החומר עד אז... ג. הם יהיו צפופים, כי יש הרבה מהם. גם מועדי ב' יהיו צפופים, אבל יש לי חודש להתכונן. גם למועדי ג' יהיה לי זמן להתכונן, אבל פחות
מה עדיף?
מה הסיכוי שידחו לי את הקורס חובשים בהנחה שאחליט על מועדי ב' על בסיס "ריבוי ציונים זוועתיים"? והאם זה עדיין אפשרי ולא מאוחר מדי? (הטירונות ביום ראשון הקרוב, קורס החובשים מתחיל כנראה בראשון הבא)
ומה הסיכוי שאכן ישבצו אותי לחיל הרפואה? נגיד בתור חובשת?
מה הטלפון של שלומי, ועד כמה אני אצטרך להתחנן?
נניח שאחרי שנתיים ומעלה בצבא- אני מחליטה שוואלה, אני דווקא כן רוצה להיות רופאה (באסה, מה?), אז מעבר לבאסה הראשונית- עד כמה אני בטוחה עם סכם של 747 באת"א, 96.72 בטכניון? (מבחינת ציונים בלבד, בלי מו"ר)? נניח שאני אקבל ציון ממוצע במו"ר, עד כמה הסכם המניאק הזה כבר יקפוץ???
אנכרוניסט- אני אשמח לעצות בניסוח
תודה
טוב, זהו לעת עתה. שתהיה שבת נהדרת ושהמלחמה תיגמר כבר