דאנס בלרינה
New member
המשך סיפור הפריצה../images/Emo46.gif
טוב אז כמו שסיפרתי לפני כן, פרצו לי למנעול של המושב וכשהלכתי למוסך אז הם אמרו שינסו להדביק את המנעול או שלהחליף את כל הפלסטיק שמחזיק את המנעול שזה כמובן יעלה לי כמה מאות שקלים. לבסוף הדביקו לי אותו אך צריך בזהירות לפתוח. הגעתי הביתה וביום השני שוב ניסו לפרוץ אך לא הצליחו. בלילה החלטתי לשנות מקום ולשים ממש ליד הכניסה של הבניין. אך זה כנראה לא עזר ולמחרת בבוקר פרצו לי את הקופסא של הקטנוע (הרסו לי את המנעול) וגנבו לי את הקסדה!
מיליון דברים עברו לי אתמול בראש איך לתפוס את הפורץ הסידרתי. הלוואי והייתי כמו מקגיוור. החלטתי שבלילה הזה אני משאירה את המושב של הקטנוע פתוח הכוונה מבחינת הנעילה. ואכן היום בבוקר קמתי והמושב היה פתוח לרווחה וגם של עוד 2 שכנים עם אופנועים. לאחד מהם גנבו משהו יקר לפי ידיעתי. דיי נמאס כבר! אני חושבת שאולי נצלם אותו או שנשאר כל הלילה במשמרות עד שנתפוס אותו! מה דעתכם יש לכם רעיונות?
טוב אז כמו שסיפרתי לפני כן, פרצו לי למנעול של המושב וכשהלכתי למוסך אז הם אמרו שינסו להדביק את המנעול או שלהחליף את כל הפלסטיק שמחזיק את המנעול שזה כמובן יעלה לי כמה מאות שקלים. לבסוף הדביקו לי אותו אך צריך בזהירות לפתוח. הגעתי הביתה וביום השני שוב ניסו לפרוץ אך לא הצליחו. בלילה החלטתי לשנות מקום ולשים ממש ליד הכניסה של הבניין. אך זה כנראה לא עזר ולמחרת בבוקר פרצו לי את הקופסא של הקטנוע (הרסו לי את המנעול) וגנבו לי את הקסדה!