המשך סיפור הפריצה

המשך סיפור הפריצה../images/Emo46.gif

טוב אז כמו שסיפרתי לפני כן, פרצו לי למנעול של המושב וכשהלכתי למוסך אז הם אמרו שינסו להדביק את המנעול או שלהחליף את כל הפלסטיק שמחזיק את המנעול שזה כמובן יעלה לי כמה מאות שקלים. לבסוף הדביקו לי אותו אך צריך בזהירות לפתוח. הגעתי הביתה וביום השני שוב ניסו לפרוץ אך לא הצליחו. בלילה החלטתי לשנות מקום ולשים ממש ליד הכניסה של הבניין. אך זה כנראה לא עזר ולמחרת בבוקר פרצו לי את הקופסא של הקטנוע (הרסו לי את המנעול) וגנבו לי את הקסדה!
מיליון דברים עברו לי אתמול בראש איך לתפוס את הפורץ הסידרתי. הלוואי והייתי כמו מקגיוור. החלטתי שבלילה הזה אני משאירה את המושב של הקטנוע פתוח הכוונה מבחינת הנעילה. ואכן היום בבוקר קמתי והמושב היה פתוח לרווחה וגם של עוד 2 שכנים עם אופנועים. לאחד מהם גנבו משהו יקר לפי ידיעתי. דיי נמאס כבר! אני חושבת שאולי נצלם אותו או שנשאר כל הלילה במשמרות עד שנתפוס אותו! מה דעתכם יש לכם רעיונות?

tygger

New member
../images/Emo12.gif סליחה? את מתפלאת???

"סימנו" לך את הקטנוע. דפקו לך את המנעול, שברו לך את המושב וניסו כבר לגנוב לך דברים. ואת משאירה את הקסדה בארגז?!? תקשיבי, אני לא יודע כמה את נאיבית (ואין פה שום ציניות ובלי רצון לפגוע), אבל יש לך גנבים בשכונה והם כבר הודיעו לך על קיומם. היית צריכה לומר תודה שזה כל מה שהם גנבו ולו המשיכו לפלסטיקה ולחלקים אחרים. לX לדוגמא לקחו את המושב, לחבר אחר גנבו לוח שעונים וזה יקררררר. סכום ארבע ספרתי... ($$$) אני אף פעם לא הייתי משאיר את הקסדה על האופנוע. לרוב גם את הארגז הייתי מעלה הביתה. נכון זה עוד 15 שניות לפני ואחרי נסיעה. מה לעשות. מבחינתי זה כמו להשאיר פלאפון באותו או משהו דומה. הקסדה עולה אותו דבר בערך וגורמת לך להרבה יותר בעיות כאשר את נתקעת בלי קסדה... ארגז זה יופי לסחוב דברים בנסיעה. לא לאכסן אותם!

tygger

New member
לא תוקפני

ומתנצל אם זה היה נשמע כך. הייתי מעביר את הקטנוע מקום לחניה אחרת. לא נוח אבל אין מה לעשות. מוריד את הארגז כל יום ולא משאיר כלום תחת המושב. אם לומר את האמת, אם היו מסמנים את האופנוע שלי אז אפילו מושב ומראות לא הייתי משאיר...

קודם כל אני לא היחידה שם שפרצו לה

ודבר שני רוקנתי את המושב והמנעול של הקופסה מקולקל לבנתיים אז אין אפשרות להוציא אותו. ודרך אגב גם שמתי את הקטנוע מטר מדלת הכניסה.

gilben

New member
תעבירי את הקטנוע לרחוב ראשי

כזה שיש בו תנועה כל הזמן גם אם זה קצת רחוק מהבית אף אחד לא יתעסק עם קטנוע יותר מידי במקום שעוברים בו מכוניות ואנשים כל הזמן.

topboy

New member
מס' עצות:

להן מס' עצות : 1. לכסות את הקטנוע. 2. לבטח בביטוח מקיף (נראה כי זה עניין של זמן עד שהקטנוע יעלם לבלי שוב) ועצה שלישית ואחרונה (ואני מקווה שיושבי ומנהלי הפורום יסלחו לי על כך): לא לכתוב בפורום יותר דבר וחצי דבר בנוגע לפרשה המתמשכת הזאת. מי יודע אולי הפורצים מכירים אותך,את הקטנוע,את הכינוי שלך ואת הקשר בין כל אלה. מקווה שהצלחתי לעזור TOPBOY

tygger

New member
צודק בערך. כנסי בבקשה אבל.

אז ככה, הטעות הכי נפוצה אצל הרבה מאוד אנשים היא להאמין כי אם האופנוע נמצא במקום מוסתר אז אין בעיה ואנשים לא יראו אותו. אני לא רוצה לשבור לאף אחד פה את הבועה שלו, אבל אני ראיתי יותר מדי חברים ויותר מדי אנשים שגנבו להם חלקים/ קסדות/ אופנועים/ קטנועים מתוך "חניה מוסתרת". הסיבה היא הכי פשוטה בעולם. ברחוב צדדי, בפינה חשוכה, יש לגנב את הזמן ואת המיקום הכי טוב לעבוד להנאתו בזמן שאף אחד לא רואה אותו ואת מה שהוא עושה. עדיף להחנות את הקטנוע ליד פנס, במקום עם תנועה. אם אין תנועה רבה יחסית אז מומלץ לקנות כיסוי אם עדיין אין לך. אה, כן. ולקשור גלגל אחורי זה תמיד רעיון טוב יותר מאשר את הקדמי. גלגל קדמי מתפרק מהר מאוד... אחורי מעט פחות נוח לפרק.

אז עדיף לקשור את הקידמי...

אז אם יפרקו את הקידמי לא יכלו לקחת אותו את האופנוע ברור שלא יקחו על גלגל אחד, ואם תגיד לי שיבוא עם SAVANA אז אני יגיד לך שאלה גנבים לא רואים בעניים שגם את העמוד הם יקחו איתם...

tygger

New member
תחשוב על זה ככה.

קידמי מפרקים על ידי בורג יחיד ומספר שניות של עבודה. ואז נשאר לך גלגל קשור בלבד. השאר עולה על סקייטבורד או משהו דומה או שפשוט נזרק על טנדר. אחורי זה כבר יותר מסובך. שרשרת/רצועה ודברים כאלה...

למעלה