גורדיאן-II
Active member
תזכורת: תוסף תזונה לחתולים שנועד לחזק את מערכת החיסון שלהם ולעזור לחתולה שיש לה דלקת בחניכיים.
לאחר שבוע וחצי של שימוש עדיין אין תוצאות מובהקות, אבל מה שברור הוא שהחתולה די מחבבת את החומר, בדרך כלל היא אוכלת חצי מכמות האוכל הרטוב שהיא מקבלת פעם/פעמיים ביום (לא חשוב כמה אני נותן לה, היא תמיד גומרת חצי), כשאני מערבב את האבקה באוכל היא מסיימת את כולו, הללויה.
בכל אופן החומר עומד להיגמר ואני רוצה לדעת מה ההשפעה לטווח ארוך, אז התארגנתי להשגת חומר נוסף, ואלו התוצאות.
קניתי את החומר מווטרינר, 30 גרם ב-120 ש"ח, זה 4 ש"ח לגרם, יקר מידי, אז בדקתי באינטרנט:
אמזון:
מוכרים 120 גרם במחיר של בערך 104 ש"ח (תלוי בשער הליש"ט), זה 0.86 ש"ח לגרם, אבל האנטישמיחתולים האלה לא מוכנים לשלוח את זה לישראל, כנראה שהם חוששים שארעיל בזה את מדעני הגרעין הפלסטינאים.
לורטו גאטו, היצרן:
loretogallo.com
120 גרם 22.71 ליש"ט, בערך 104 ₪. 0.86 ₪ לגרם.
כמעט הזמנתי 2 קופסאות, אבל אז התברר לי שהם שולחים את זה באמצעות UPS, והמשלוח עולה 45 ליש"ט, כלומר מכפיל את המחיר. שילכו לאכול ספגטי.
כרגע האפשרות האחרונה שלי היא זאת של זאביק:
60 גרם 108 ש"ח (אם קונים 2 חבילות אין חיוב על משלוח), זה יוצא 1.8 ש"ח לגרם.
בקרוב אבצע הזמנה מזאביק, אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת הוא מוזמן לעדכן אותי.
לאחר שבוע וחצי של שימוש עדיין אין תוצאות מובהקות, אבל מה שברור הוא שהחתולה די מחבבת את החומר, בדרך כלל היא אוכלת חצי מכמות האוכל הרטוב שהיא מקבלת פעם/פעמיים ביום (לא חשוב כמה אני נותן לה, היא תמיד גומרת חצי), כשאני מערבב את האבקה באוכל היא מסיימת את כולו, הללויה.
בכל אופן החומר עומד להיגמר ואני רוצה לדעת מה ההשפעה לטווח ארוך, אז התארגנתי להשגת חומר נוסף, ואלו התוצאות.
קניתי את החומר מווטרינר, 30 גרם ב-120 ש"ח, זה 4 ש"ח לגרם, יקר מידי, אז בדקתי באינטרנט:
אמזון:
מוכרים 120 גרם במחיר של בערך 104 ש"ח (תלוי בשער הליש"ט), זה 0.86 ש"ח לגרם, אבל האנטישמיחתולים האלה לא מוכנים לשלוח את זה לישראל, כנראה שהם חוששים שארעיל בזה את מדעני הגרעין הפלסטינאים.
לורטו גאטו, היצרן:
![loretogallo.com](https://loretogallo.com/pub/media/catalog/product/cache/b4323695ed4d5e7973c25ceebfab7d97/9/3/930992995.jpg)
Herpless Powder 120g
Herpless powder 120 what is it for? herpless powder 120 is a complementary feed for cats. Herpless powder (based on L-Lysine) is indicated as a complement to the usual therapies in case of Herpes Virus infection in cats (FHV-1) of any age. It is advisable to use it, in association with...
![loretogallo.com](https://loretogallo.com/pub/media/favicon/default/favicon.png)
כמעט הזמנתי 2 קופסאות, אבל אז התברר לי שהם שולחים את זה באמצעות UPS, והמשלוח עולה 45 ליש"ט, כלומר מכפיל את המחיר. שילכו לאכול ספגטי.
כרגע האפשרות האחרונה שלי היא זאת של זאביק:
עבור לדף המבוקש
www.zpet.co.il
בקרוב אבצע הזמנה מזאביק, אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת הוא מוזמן לעדכן אותי.