המשך עידכונים ושנה אזרחית טובה

המשך עידכונים ושנה אזרחית טובה../images/Emo24.gif

אני עוד לא קיבלתי תור לדופלר למרות שזה נחשב דחוף........... בגלל הסיכוי לכריש דם. למרות שלא נראה לי הגיוני היות והדופלר הראשון היה תקין אבל ניחה......... בינתיים לא מוצאים תור להכניס אותי והבעלול יוצא למילואים, כך שיהיה יותר קשה לביצוע לוגיסטיקה עם הפייה הקטנה. היום היה לי יום ארוך במיוחדת שהתחיל בבוקר עם פגישה והדרכת צוות נמשך להדרכה שלי ישיבת צוות ומטופלים. חזרתי הבייתה למשמרת שנייה עם הפייה הקטנה מקלחת סיפורים משחקים והקטנטונת לא רוצה לישון רוצה לרקוד עם אימא ואבא "עוגה, עוגה עוגה" יש לי כאב ראש חבל"זזזזזזזז למזלי מחר יום חופשי....... אולי בשאיפה שכן ימצאו לי מחר מקום לדופלר. כי ביום רביעי: יש לי יום ממש עמוס בבוקר עבודה משעה 14:00 עד 16:00 פרקטיקום ומטופלים. ומשעה 16:30- 19:30 שוב בעבודה ערב של מפגשים עם הורים. בקיצור יום עבודה של 11 שעות בערך..... מקווה להחזיק מעמד השיעול קצת השתפר אבלללללללל מרגישה חלשה אולי בגלל היום הארוך שהיה לי היום סילבסטר, אין לו כוח לצאת עם חברים שנורא רצו שנצא איתם אבל הברזנו......... פשוט בא לנו קצת לנוח אנחנו נזמין פיצה ........ ופשוט נסתבלט קצת ביחד זהו. שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה והמון בריאות

ל3

New member
הי פיונת יקרה

אני מקווה שיתנו לך תור בקרוב זה משהו עם הקופת חולים גם אני קבלתי תור לסונר בלוטות בטן ואגן רק בסוף החודש וזה למרות שי לי חום ככה זה בקופת חולים עד שאתה לא מת לא זורקים לכיוון שלך. אז איך היה אתמול בערב עם הפיצה והחגיגה הפרטית? מקווה שנהנת ממי. שתהיה לך שנה אזרחית קלה ובריאה אוהבת שירי

היי שירי../images/Emo24.gif

אכן את צודקת רק לאחר שרדפנו אחריהם אני והבעלול שלושה ימים סודר לי התור לדופלר אבל מה? בחיפה........ באמצע היום ויש לי מחר יום מטורף אז הקדמתי את שעו העבודה לבוקר ביטלתי מטופל אחד לצערי בפרקטיקום ואחרי זה נסיעה לחיפה של שעה וחצי ובחזרה לערב הורים בעבדוה בקיצור יום מטורף מהבוקר עד הערב כולל נסיעות וריצות נקוה שהבדיקה תראה שהכל בסדר את מספרת שיש לך חום עדיין ואיך ההרגשה הכללית? איך הדופק ? האם את מרגישה קצת יותר טוב או עדיין עייפות חולשה וכאבים? איך מסתדר מעבר הדירה? את צריכה לחכות עוד חודש שלם לבדיקה עם חום.......... ממש חוסר אחריות

ל3

New member
פייה יקרה

בהצלחה בבדיקה ממי ואני מקווה שהיא תראה שהכול בסדר. אני לצערי אותו הדבר אין שינוי גדול- עייפה מאוד כל הזמןף עם חום, פריחה בפנים וכאבי פרקים שבאים והולכים. התור הבא שלי לראומטולוג הוא רק באמצע פברואר אז עד אז אני אצטרך לסחוב אין מה לעשות. כל יום אני קמה ומצפה שיהיה שיפור ולפעמים נראה שאכן יש אבל אז החום עולה וזה כל כך מעצבן יהיה טוב מתי שהוא, אני מקווה.......................... נ.ב שבוע הבא אנחנו עוברים דירה ואני לא רוצה להגיד לך איזה בלאגן זה- מלא ריצות, לקנות דברים, אריזות, סידורים וכל זה כל כך לא לכוחות שלי אני עוד לא יודעת מאיפה יהיה לי כוח לפרוק הכול ולסדר את הדירה החדשה אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו........

שירי חביבתי../images/Emo140.gif

מקווה שאת בשלום למרות כל ההרגשות הפיזיות הלא טובות החום וכאבי הפרקים האם באמת אין מה לעשות עם החום המציק הזה? זה בטח משפיע לך כל הזמן על ההרגשה הכללית ומוסיף עוד יותר לקושי יהיה טוב בטוח בטוח בטוח ---------
אני מזמינה אותך ליצור את המקום הבטוח שלך את המקום הטוב שלך את המקום בו את מרגישה שלווה ולא כואבת לא מותשת ולא עייפה מעבר הדירה---------- אולי יש אפשרות להקל עלייך? חברת אריזה........ למשל שתארוז ותפרוק אם זה אפשרי כלכלי או להביא כמה חברות שיעזרו . אני עשיתי את זה במעבר הדירה האחרון לבית שקנינו הגיעה חברה שלי שממש ממש עזרה

למעלה