המשך עלילות סיאפניקית אחת ותרופת הפלא

המשך עלילות סיאפניקית אחת ותרופת הפלא

למרבה הפלא, הדבר היחיד שקרה לי מהתרופה של הניסוי הוא סתימת מעיים.... אחרי הפסקה של כשבועיים התחלתי לקחת כמות מופחתת- כמעט שליש מהכמות שלקחתי קודם. בינתיים לקחתי יומיים בערך. לא נרשמו שינויים מרתקים. אני עובדת סופר קשה בימים אלו. ייקח לי עוד שבוע עד שאוכל להרגע רגע ולראות מה קורה סביבי.. או בתוכי בינתיים נזרום

sporTV

New member
שפן פלא

זה לא עובד חלק כמו אצל הקוסמים? העיקר שתרגישי טוב יותר, עם או בלי קשר לתרופת הפלא
שבת שלום!

chakiv

New member
לא הבנתי ../images/Emo268.gif

מה זאת אומרת הפסקה של שבועיים והתחלה חוזרת של כמות מופחתת. האם זה מה שהנחו אותך החוקרים במחקר? את עובדת סופר קשה בימים האלה מבחינת השקעה בבריאותך או הכוונה לעבודה לקבלת שכר? זה רק אני או שעוד אנשים לא הבינו כמוני????
בלי קשר - תרגישי טוב ושהשבוע הקשה יעבור במהרה! שבת שלום
ורדית

המחקר נגמר (תודה לאל)

עכשיו אני פשוט מקבלת את התרופה האמיתית (חסימת המעיים רק מחזרת את השערתי שקיבלתי פלסיבו במחקר) אני עובדת סופר קשה בעבודתי. קייטנות לנוער שוחר מדע בספארי. היום נגמר שבוע אחד שהיה מוצלח מאוד מאוד ובראשון מתחיל שבוע נוסף. (אגב, שכר אקבל כמו בכל חודש רגיל.....למרבה הצער.....
) אני מרגישה טוב ומתכוונת להמשיך ולהרגיש טוב ואם אפשר אפילו מצויין

guta

New member
אמממממ...../images/Emo4.gif

איזה באסה...אני זוכר את ההתחלה של כל העניין. הייתה אופטימיות ממש גדולה לקראת תחילת הניסויים הראשוניים. אבל, לכי תדעיץ אולי בסופו של דבר מהבסיס והידע שהסיקו מתרופה והניסויים האלו יצליחו לפתח משהויותר מוצלח. תמיד ההתחלה בהמצאות חדשות לא פשוטה. דרך אגב- זה "נוער שוחר מדע" או "נוער שוחט מדע"? הכותרת של הפוסט יכולה להיות כותרת מוצלחת למדי לספר!

למעלה