המשך עלילות שיערה של דובדבניל...

המשך עלילות שיערה של דובדבניל...

אחרי ששיטת שמן הזית לא הוכיחה את עצמה, חשבתי ששטיפה בגוון חום בהיר, תעזור להתגבר על כל הצהוב-אפרוח וכך השיער יראה בריא יותר.. בעזרתה האדיבה של המוכרת ב"סופר-פארם", בחרתי בגוון חום די כהה (לאחר שהיא הבטיחה כי יצא לי בהיר בהרבה מבתמונה, כי אני בלונדינית..) ובכן.... יצא לי שחור!!!!!!! אתן קולטות??? (בעיקר מי שכבר הספיקה לראות אותי!) אני?! עם שיער שחור???? נראה לגמרי כמו פיאה. מיד רצתי להתאפר קמעה, על מנת למזער את הזעזוע הנשקף מן המראה קצת פודרה, קצת מסקרה, קצת אודם... אני נראית כאילו זה עתה נמלטתי מהקאסט של שלגיה!!!!!!!!! עכשיו נשאר להתנחם בעובדה שזו רק שטיפה, שיורדת עם החפיפות...

gaia20

New member
חחחחח, דובדבניל....זה לא השבוע שלך

חחחחחח, אוי גמרת אותי עכשיו...יצא שיער שחור... צר לי, אני מנסה לדמיין אותך עם שיער שחור, ואני מתחילה לבכות מרוב צחוק! לא, לא צוחקת עליך! צוחקת איתך....מסכימי איתי שהעניין מעורר לך חיוך... ד"א...מה אמרו 7 הגמדים על השלגיה שברחה להם? חחחחחחחחחחחחחחחח

עזבי את שבעת הגמדים...

היית צריכה לראות את הגמדה הפרטית שלי, כשהיא ראתה אותי.... כמעט נפלה על התחת מרוב בהלה!!! מיד היא התקשרה לסבתא שלה ואמרה: "סבתא.. אמא נראית מוזרררר..."
אבל בגלל שהיא ילדה מחונכת, היא מיד הוסיפה שאני יפה גם ככה...

gaia20

New member
חחח, ילדה ממש מחונכת!!!!!

כל הכבוד על החינוך המסור של אמא שלגיה!!!! דובדבניל, תתעודדי, זה רק צבע...בסוף זה יורד

אני בסדר...

ממש לא בדיכאון... זה אפילו די משעשע אותי!!!
תספורת גרועה, יכולה להכניס אותי לדאון אבל צבע?! גם אם היה יוצא ירוק, זה בסדר... קטעים...
בקרוב הסרט: "כבר לא בלונדינית 2"...

קאריני21

New member
שלווווום!!!

צבע הוא רק צבע גם אני צבעתי פעם לשחור.... עכשיו אני צבעתי לחום ויש לי גוונים בלונדינים (הדר תראה מחר)
אבלללל בכללל אני מתה לראות איך איריתי נראית עם שחור.... בהירה, עיניים כחולות, שיער שחור ... ממש שלגיה

gaia20

New member
המצב רוח השתפר מאוד../images/Emo45.gif

בימים האחרונים עשיתי לעצמי סוויצ' פתאום כל כיוון המחשבה השתנה לי, אני מרגישה אחרת לגמרי לא יכולה לשים את האצבע על דבר מדוייק אבל מה זה משנה? העיקר שזה שיפר לי את המצב רוח ואני מרגישה הרבה יותר טוב, גם נפשית וגם פיזית
תודה על ההתעניינות

למעלה