המשך פינת הסיפור

wolfyy

New member
אחת?

הקפה עם ההרבה סוכר! הוא אמר כשלקח לגימה.. עיניו הירוקות נצצו. איך עד עכשיו הוא שתה רק עם כפית סוכר אחת?

tali44

New member
באסה.

לא... אין מצב...אולי 2?... גם לא? אווף איזה באסה!

wolfyy

New member
לוהטת

היא אמרה לו. ולקחה את כוס הקפה בחזרה. הוא התקרב אליה, לקח את הכוס מידיה שוב, הניח אותה על השולחן, אחז בשיערה ונישק אותה נשיקה לוהטת

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifקולות:

מדי עד שהיא נפלה לו מהידיים ונשברה לרסיסי רסיסים, "אוי ואבוי! זו אשמתי! אני כל כך מצטער שגרמתי לבלאגן תני לי לעזור לך לנקות" הוא אמר "זה בסדר זו אני אשמה שלא הזהרתי אותך שהכוס חמה מדי, וזה בסדר אני מסוגלת לנקות לבד" היא השיבה, מיד ברגע זה נכנס ראש העיר לבית והכריז בשמחה ובקולי קולות:

wolfyy

New member
פנקייק

קרקור עלו מבטנו, והם צחקו. "ארוחת בוקר?" הוא שאל והסיט את שיערו מאחורי האוזן. "פנקייק?" היא שאלה, והוא ניגש למטבח להכין פנקייק

tali44

New member
והארוכים...

מלא קרם שוקולד מענג ופריך אבל גם משמין!! ג'ק חשב לעצמו שהוא חייב לשמור על הגיזרה שלו, אחרת הוא לא יוכל להתגנב בין המעברים הצרים והארוכים...

tali44

New member
לראות...

הלכה לטייל ופתאום היא ראתה טרול ענקי צועד לעברה! היא מייד הסתתרה מתחת לעץ הברוש הערום וחיכתה בציפיה לראות

tali44

New member
שהוא...

הרטוב, והוא בעטות החליק ונפל על הטוסיק! לא רק שזה כאב, גם המכנס החדש שלו התלכלך! איך עכשיו הוא יגיד לסאלי שהוא...

למעלה