המשך פרוייקט "המקלדת"

המקלדת

New member
המשך פרוייקט "המקלדת"

תודה לכל מי שכתב/ה, קרא/ה, הצביע/ה. הסיפורים שקיבלו את מספר הקולות הגבוה ביותר בהצבעת הגולשים, הועברו לסופרים שמלווים את הפרוייקט. מתוכם יבחרו הסופרים את הסיפורים שיכנסו לספר. הכותבים שסיפוריהם יבחרו יקבלו הודעה מצוות עורכי פרוייקט "המקלדת" בתחילת חודש ספטמבר. שוב בהצלחה לכולם.

fairysoul

New member
ספטמבר...

טוב, אפשר להירגע בינתיים. אין שום סיבה לדאוג עד סוף החודש לפחות. העיקר שעכשיו נדע מה קורה.

אם אני מבין נכון...

הם לא בודקים את כל הסיפורים, אלא רק את "הסיפורים שקיבלו את מספר הקולות הגבוה ביותר בהצבעת הגולשים", ורק מתוכם הם בוחרים את הסיפורים שיכנסו לספר. איזה יופי. עכשיו הסיכוי האחרון שלי התפוגג.

sidharta

New member
כן, אה ../images/Emo13.gif

אז בסופו של דבר, רק 40 הסיפורים עם הקולות הגבוהים ביותר (שרובם הם כנראה סתם סיפורי "שיואו מאאאגניב ומאממממםם" שכל החבר'ה מהכיתה של הכותבים בחרו בהם) הם אלו שיישלחו הלאה ל"שופטים". אוקי, זה היה ידוע מראש. בכל מקרה, תודה לפרוייקט שבזכותו פתחתי כאן בלוג שמעודד אותי להמשיך וליצור

זרה 38

New member
אני בכל זאת מאמינה

בשפיותם של מי שממונה על בחירת החומר. חברים, לא לאבד תקווה. לא יתכן שמפרוייקט שהיה איכותי ביסודו, הדברים יסתכמו בשלאגרים של החבר'ה. קצת אמונה בבני האדם, אנשים!

volatile

New member
איך זה קשור לשפיות זרה יקרה

לא רשום פה כמה סיפורים ניתנו לשופטים, נרשם ש - 40 הסיפורים הטובים יכללו, שזה למעשה לא אומר לנו כלום... בכל אופן אני בספק אם אחד הסיפורים שלי יכנס לספר, את הסיפורים היותר טובים תפוז משום מה סירבו לקבל
ניחא...

זרה 38

New member
הוצאת ספר=הון תועפות

לא מאמינה שמישהו ישקיע ב"פוצי-מוצי" של חביב החבר'ה.אני עדיין מאמינה שהם יחפשו איכות. ויחפשו אותה בין כ ל הסיפורים שהתקבלו לתחרות.

אז מה, הם משקרים?

הם רוצים לפרסם דברים שמוכרים, ואני מניח שהם חושבים שאם סיפור כאן קבל הרבה קולות הוא יקבל גם על המדף.

הבעיה היא...

שיש אנשים שפשוט קראו לכל החברים שלהם להצביע להם... לא קשור לרמת הסיפורים, יש להם סיכוי יותר טוב לזכות בפרוייקט מאשר מי שלא השתמש בשיטה כזאת. בכל זאת, אני עדיין מקווה שהסיפורים הטובים באמת ייכנסו.

חבל שלא ניתנת הזדמנות שווה לכל הסיפ

חבל שלא ניתנת הזדמנות שווה לכל הסיפורים. לא נראה לי הוגן שרק אלה בעלי מספר הקולות הגבוה יועברו לסופרים, כי הקולות הם לאו דווקא ממניעים טהורים (לא מכלילה). אני מבינה שזו עבודה קשה בשביל הסופרים לשבת ולקרוא כמות כזו גדולה של סיפורים, אבל זה מה שהוגן ואני הגעתי לתחרות עם ציפייה להגינות. חבל.

מאמאסאן

New member
|חאייזה כייף לא לטבול ,"בביצה" הזו,

איזה כייף לא להיות בפאניקה מהיום ועד ספטמבר, איזה נפלא שלא בחרתם בסיפורים שלי לספר שלכם. ליבי ליבי עם כל המבוהלים, הנסערים, הלחוצים, והלא מרוצים.

מדד הבחירה

כלומר, הבחירה נעשתה רק לפי מספר המצביעים ולא לפי רמת הכתיבה? מה על אלו שסיפורם יפה אבל לחבריהם אין מחשבים?

d195

New member
איזה אפסים!

בתקנון היה רשום שההצבעות הם רק חלק קטן! פתאום ההחלטה היא על פי מספר ההצבעות בלבד?!?!!?! פשוט בזיון- אני חושב שיש להפציץ את הנהלת תפוז במיילים זועמים על הזלזול המופגן בפרויקט, חוסר האפשרות לקבל מידע אלא רק להתלות ברסיסי מידע המשוחררים מדי פעם. ולזרה 38: אל תיתממי- אם את לא תלמידת תיכון שכל החברה בשכבה הצביעו עבורך- אין לך(או לי) כל סיכוי!!!

כולם אומרים על תמידי תיכון שכולם

הצביעו להם... לא נראה לי שיש כאלה ממש... וגם אם כן אז הם מיעוט... אני חושבת שרוב המצביעים הם אנשים ששלחו את הסיפורים בעצמם... ואני גם חושבת שאם צריך לבחור ארבעים סיפורים, אז זה לא מתוך ארבאים ואחד סיפורים אלא מהרבה יותר. מה שכן, עכשיו כבר אין מה לעשות, צריך להירגע ולראות מה קורה... אבל אני תמיד אופטימית, תחליטו אתם מה טוב בשבילכם... and may the best ones win!

bigm2

New member
אני תלמיד תיכון גאה:)

ובניגוד לסטריואטיפ (או שזה סטיגמה? אני תמיד מתבלבל) שרץ פה, לא כולנו שולחים לכל החברות והחברים שלנו שצועקים שיואו ומצביעים לנו

למעלה