המשך פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
המשך פרוייקט הראיונות ../images/Emo15.gif

שבוע שמיני... הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים אליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. זו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים ושפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. את הראיונות שהיו עד עכשיו ניתן למצוא בקטגורייה "מתוך הפורום" בקישורים. תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות לסינתיה לנון ../images/Emo15.gif

סינתיה לנון, האישה לשעבר-הנבגדת,הננטשת והזנוחה- שהפסידה את בעלה לטובת יפנית מצומקת- הואילה בטובה להקדיש מזמנה ולענות על שאלותינו. אתם מוזמנים להפגיז...

100police

New member
סינתייה!!!

תארי את מחשבותייך לגבי יוקו במילה אחת: תארי את מחשבותייך לגבי יוקו בשתי מילים: תארי את מחשבותייך לגבי יוקו בכמה מילים שתרצי: חי חי חי חי חו חה! שם: גיל: מיקום:

פוליס100!

ובכן, אני יודעת שאתם מצפים ממני שאפגין התלהמות חסרת מעצורים כלפי יוקו, אבל צר לי לאכזב אתכם. תמיד הייתי האישה "הממלכתית" ביותר, מבין נשותיהם של חברי הלהקה ואני מתכוונת לדבוק בקו הזה גם כאן. מאידך, אשתו השנייה של בעלי לשעבר, איננה טלית שכולה תכלת ולכן אשתדל להיות אמינה והוגנת ככל האפשר. מחשבותיי לגבי יוקו: במילה אחת:
בשתי מילים:
בכמה מילים שארצה: "כול כאלב ביג'י יומו".

עוד פעם זאת...? ../images/Emo4.gif

האם נכונה השמועה (?) שנישאת לג'ון רק בגלל חוסר שימוש לא זהיר באמצעי מניעה? אם השמועה (?) נכונה, מדוע הסכמת לכך? כיצד היה להיות אישה של אליל רוק במשך כמה וכמה שנים? האם ההסכמה על הגירושים הייתה משותפת? מה את אומרת על אפליית בנך לעומת שון? איך היו הקשרים בינך לבין שאר החבורה? האם אי פעם יצא לך לפגוש את יוקו? אם כן, תארי.

עוד פעם זה...? ../images/Emo3.gif

* השמועה איננה מדוייקת. ג'ון ואני יצאנו כבר די הרבה זמן לפני שנכנסתי להריון ולכן אי אפשר לתלות בעובר הקטן את כל הסיבות. למרות כל זאת, אני מודה שההריון היווה זרז רציני למיסוד היחסים, וייתכן שזו הסיבה שהחתונה נערכה בשלב כל כך מוקדם. * מכיוון שהשמועה אינה מדוייקת, גם ההנחה לגבי הסכמתי- אינה מדוייקת. * להיות אישה של אליל רוק, הייתה (ועודנה) משימה לא קלה. שעות העבודה הבלתי שיגרתיות, כמות המעריצות שהטרידו את מנוחתינו וההתמסרות הטוטאלית של ג'ון למוזיקה, הפכו את הנישואים בינינו לאתגר שלא פשוט לעמוד בו. אך למרות כל הקשיים והויתורים הרבים שעשיתי, אינני מצטערת, מפני שאהבתי את ג'ון וזו הקרבה שהייתי מוכנה לקבל. * הגירושים בינינו היו עניין מכוער. לאחר שגיליתי את הרומן בין ג'ון ליוקו, פניתי אליו בבקשה לגט. ג'ון פחד שהשמועה, לגבי חבילת הנישואים שהתפרקה בגללו, תצא החוצה ותפגע ביחסי הציבור שלו. על כן הוא אילץ אותי לומר כי אני מפרקת את הנישואים ביוזמתי, בשל רומן *שאני* קיימתי. הרגשתי מושפלת לקחת על עצמי אשמה שאיננה שלי ועוד בידיעה שלא עשיתי דבר, אך לבסוף החלטתי שהכי חשוב לסיים את העניין במהירות האפשרית, בעיקר כדי לא לפגוע בג'וליאן. * אני לא חושבת שג'וליאן מופלה. להיפך- דווקא פניו של שון, המציצות מכל פינה מזכירות להרבה אנשים את יוקו ולא את ג'ון, כך שג'וליאן יוצא מורווח מכל הסיפור... * עם שאר החבורה אף פעם לא הייתי ביחסים יותר מדי חמים. לאחר שג'ון התגרש ממני הם התרחקו ממני ודי התכחשו לקיומי. עם יד על הלב אני יכולה לומר שהיחידי שניחם אותי בשעות הקשות, היה פול, שאף ביקר אותי בביתי לאחר הפרידה וצחק על זה ששנינו צריכים להתחתן... * הפעם הראשונה שפגשתי ביוקו הייתה כמובן, בסיפור המפורסם שכולכם מכירים. חזרתי לביתי מחופשה ומצאתי את יוקו מסתובבת בו בחופשיות, לבושה בחלוקי(!) ברבות השנים עוד פגשתי אותה פה ושם, בעיקר כשהייתי מביאה את ג'וליאן אל אביו.

אלרוס

New member
סינתיה

האם את גרה בקיבוץ נידח במרכז? האם את עדין נוטרת טינה ליוקו? מה את חושבת על פול? מה את חושבת על שון לנון? האם היתה לך תמיכה כשג'ון התגרש אתך? מה את חושבת עך זה שג'וליאן לא קיבל את הירושה של ג'ון?

אלרוס!

* המ, לא. אני גרה בפריז בשנים האחרונות. * השנים שעברו מחקו את רגשות הטינה, אבל קשה לי לומר בפה מלא כי שכחתי וסלחתי. היא שייכת לפרק בעבר שלי ושם היא תישאר. * פול הוא בחור מקסים, ואני עוד רואה אותו מפעם לפעם. הוא הביטל החביב עלי אחרי ג'ון. * שון הוא בנו של ג'ון וככזה אני מאחלת לו הצלחה בכל אשר יעשה. * לצערי לא היתה לי תמיכה כמעט מאף אחד. נאלצתי לעבור את כל הסיוט הזה לבדי. * ג'וליאן מסודר מבחינה כספית. שכחת שגם יש לו אמא?

Pete Best Guest

New member
היי סין

את בטח לא ממש זוכרת אותי...אבל, הרבה פעמים תהיתי... איך ג'ון במיטה ??

מאור 87

New member
סינתיה..

האם [גם] את מאשימה את יוקו בפירוק הלהקה? האם את חושבת שאלמלא יוקו, הביטלס היו ממשיכים להתקיים הרבה אחרי שהם התפרקו?

מאור!

* אני לא מאשימה את יוקו בפירוק הלהקה, מפני שהצעד המצער הזה, היה מגיע גם בלעדיה. בכל מקרה, אני עדיין תוהה מדוע היא היתה חייבת להופיע לכל החזרות ולהתערב בעניינים המוזיקליים, כאשר אף אישה אחרת לא עשתה את זה לפניה. * אני מניהח שככה או ככה הביטלס היו מתפרקים. הם עברו ביחד עשור שלם והרגישו, שהגיע הזמן לסיים ולעבור הלאה.

ס י נ ת י ה ! ! !

1. האם את יודעת שיש איזו אחת מישראל, בפורום נידח בתפוז שקרויה על שמך?!?
2. איך ג'ון במיטה?
3. האם יש לך רגשות טינה כלפי ג'ון?
4. האם יש לך רגשות טינה כלפי יוקו?
רק רציתי למסור שרוב חברי הפורום, עומדים לצידך ומתעבים באופן די גורף (*אהמ, אהמ* מאור), את יוקו...

סינתיה! (חחח)!

1. לא ידעתי על קיומך, אבל שמחתי לשמוע שיש לי תמיכה בארץ הקודש. 2. אווו. המ. די נפלא. 3. אין בי רגשות טינה כלפי ג'ון. הוא היה אהבתי הראשונה ועל אף כל מה שעברנו אני זוכרת לו חסד נעורים. 4. גם יוקו אינה מטרידה אותי יותר. *היא* צריכה לישון בלילה ולחשוב על מה שהיא עשתה, ולא אני... אני מודה לכם על התמיכה. נחמד לשמוע על פורום שמתעניין בלהקה כמו הביטלס ואני אשתדל ליידע את פול על קיומו.

דיתוּש

New member
גם אני רוצה!

מצטרפת לשאלה של סינתיה פה מעליי - איך ג'ון במיטה?
מה שלומך?
את עדיין אוהבת את ג'ון?
איך הרגשת כשהוא נרצח?

דיתוש!

* בואי ננסח את זה ככה: הוא יודע *יותר* מרק לכתוב מוזיקה טובה...
* שלומי טוב, תודה. * באיזשהו מקום- הוא תמיד יישאר בליבי. * כאב לי מאוד, כששמעתי על מותו. זה היה רצח אכזרי ובלתי מוצדק של אדם חף מפשע. בעיקר כאבתי את כאבו של בני, שנותר ללא אבא.

למעלה