המשך פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
המשך פרוייקט הראיונות ../images/Emo15.gif

שבוע תשיעי ואחרון... הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. -המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. זו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. ובנימה זו אציין שזהו הראיון האחרון לפרוייקט,הודעת סיכום+גילוי זהויות המרואיינים תגיע בסופ"ש. תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות לוויליאם קמפבל...../images/Emo15.gif

אז חשבתם שהשמועה "paul is dead" היא קשקוש מוחלט? טעיתם! וההוכחה החיה נמצאת כאן לפנינו בפורום. כפילו ומחליפו של פול בלהקה מאז שנת 65' מגיע להתארח אצלנו בפורום,לענות על כל השאלות הנוקבות שלכם ולחתום את פרוייקט הראיונות. לכו על זה,בפעם האחרונה...

100police

New member
וויליאם:

בהתחלה, כמעט הצליחו לעבוד עליי עם הקשקוש שלך. אבל עכשיו במציאות במציאות- אתה קיים. באיזה שנה מתת? ועכשיו נעבור לקונספריציה: לאחר שניצחת בתחרות, והציעו לך להיות הפול החדש, איך הרגשת? מה גרם לך להסכים? איך הצלחת להסתיר את הסוד? למה לא טיפלת בצלקת דמט?! זה היה כל כך מושלם! הרסת את זה עם הצלקת הטיפשית שלך! איך הרגשת כשג'ון טמן את הרמזים בבאקוורדס, בעטיפות ובמילים? שאלה אחרונה: לא זוכר את שם הכתב, אבל פעם מישהו רשם ספר קומיקס בשם "הבלדה של אלאנור ריגבי", כשעל העטיפה תמונות של זומבים, והסיפור היה מטופש ונאיבי לאללה שמספר על הקונספירציה, והייתה נגיד תמונה של ג'ון חושב: "אני לא יכול לגלות את הסוד, אבל... אני אטמון רמזים בעטיפות ובשירים. החכמים יגלו." ובתמונה אחרת אתה עם גולגולות בעיניים אומר: "איך אני יכול להיות מת?! הרי אני כאן, לפניכם!!! אני לא יכול למות!!!"... מה דעתך על הקומיקס? זה הכל להיום, מתחזה מושלם שכמוך.

100פוליס, ושאר חברי הפורום היקרים.

דבר ראשון אני רוצה לציין שהמידע שיעבור בשרשור שאלות זה, חלקו קונפידנציאלי, נא לא להפיץ... באיזה שנה מתתי? הרי לא מתתי בכלל.. איך אני פה אם מתתי? או שמא זהו ההומור הים-תיכוני? אה, התחרות. חיכיתי שמישהו ישאל על זה. ובכן יקירי, יש לי חדשות בשבילכם: לא כך נבחרתי! הMI-5 בחרו לספר על תחרות, האמת היא שזה רק כיסוי לסיפור האמיתי.. האמת היא שפול לא מת - הוא סוכן חשאי. הוא גם לא נראה כמוני בכלל. כלומר, הוא נראה כך בזמן פעילותו עם הביטלס (התאריכים שמצוים באתרים שסוקרים את העניין *כן* נכונים), עד שגויס לשורת הסוכנים, ועבר מספר ניתוחי פנים, ואני נבחרתי על ידי נציגי הMI-5 ונציגי חברת התקליטים. לא הייתה תחרות, אני פםשוט הכרתי מישהו שהכיר מישהו ש.. וכו. איך הרגשתי? נהדר, הרעיון עצמו נראה לי מוזר אך בלהקה נהנתי מאוד! הסכמתי כי.. האמת, לא יודע. בדיאבד זו הייתה החלטה מהירה, נראה לי כמו חוויה יוצאת דופן. בעניין הרמזים של ג'ון, ובכן גם זו אני חושש חלק מהקונספירציה, הוא פעל בידיעה שזה יחזק את הדעה שפול מת, ובנוסף לרמזים היה את שדר הרדיו שכביכול עלה על העניין - גם הוא שתול של המחלקה.. את הקומיקס המדובר לא הזדמן לי לראות.. לא יודע בדיוק במה מדובר.

orbiti

New member
תגיד, וויליאם

לא מטריד אותך שלמרות שכתבת שירים הרבה יותר טובים ומורכבים מאשר פול הפספוס הזה, ואפילו הצלחת לעבד יותר טוב חלק מהשירים של ג'ון הסטלן (הוא יכול לספר עד מחרתיים שהוא הלחין את she's so heavy, אבל ברור שהרעיון לג'אם המגניב בסוף היה שלך) , עדיין אנשים חושבים שחבל שפול המקורי לא נשאר באיזור?

לא אני כתבתי את השירים.

סידור העבודה של פול במחלקה המיוחדת היה כזה שהוא הספיק לכתוב עבור הלהקה עוד שירים. וגם להקליטם, בעצם תפקידי היה בהופעות עם פלייבק (חוץ מהנגינה - עברתי קורס באס מזורז...) ובהופעות הטלוויזיה, מול המעריצות, בצילומים וכו. אבל את כל הקרדיט על המוסיקה אני נותן לפול היקר כמובן.

orbiti

New member
אז עם כל הכבוד

לאף אחד לא ממש אכפת ממך. כלומר, אם לא כתבת את השירים, אתה שווה מבחינתי בדיוק כמו חתיכת הקלקר של מרלין מונרו בעטיפה של הסמל פפר.

לא אני בחרתי לבוא לראיון כאן..

אני הוזמנתי והסכמתי לבוא על מנת לשפוך יותר אור על הנושא, משיחה עם פול הבנתי שגם הוא היה בראיון כזה, והוא לא הגיב בנושא, או אולי הכחיש הכל, הוא לא ראה לנכון לספר את האמת כמו שהיא ואני מבין למה.

Another Girl

New member
אבקש שלא להעליב את האורח

נא להתייחס אליו בכבוד הראוי כפי שביקשתי בהודעת הפתיחה.

האמת היא...

שהייתי בארץ לפני חודש בערך, לבקר מכר שגר בתל אביב. אבל מעבר לזה אין נסיעה מתוכננת בקרוב..

וויליאם!!! |מחככת כפות ידי בהנאה|

1. האם בתוקף תפקידך כמחליפו של פול, נאלצת להחליף אותו גם בחייו הפרטיים? (או במילים אחרות- איך ג'יין אשר במיטה?) 2. עם מי מחברי הלהקה הסתדרת הכי טוב? 3. היכן אתה נמצא היום?

100police

New member
סינתיה, סינתיה, סינתיה...

איך ג'יין אשר במיטה? זה כל מה שאת יודעת לשאול?!

סניתיה יקרה...

1. לא, לצערי
אמנם נראיתי בציבור עם הבנות אבל בחייהן הפרטיים גרו בדירה עם פול. 2. האמת היא שדווקא עם ג'ורג' הסתדרתי הכי טוב, היינו מנהלים שיחות פילוסופיות עמוקות.. 3. כיום אני גר בבית קטן במזרח לונדון. אני גר בשקט עם משפחתי. בשנת 78 הוחלט שפול כבר לא כשיר לתפקד כסוכן חשאי בגלל מספר בעיות גופניות שהיו לו בתקופה. הוא עבר ניתוח מוצלח מאוד ושיחזר בצורה יוצאת דופן את מראהו, בנתיים עברתי אני טיפול קל, לא השתנתי מאוד למען האמת - יש ש"מזהים" אותי ברחוב...!

אלרוס

New member
וויליאם!

מה אתה חושב על מקדונלדס? איך קבלת את הצלקת? האם ניסית אי פעם לאמר שאתה הוא פול כדי להיות מפוסם? מה אתה חושב על ג'ורג'? מה שלום בתך ביאטריס? האם אתה מסכים לכל התיאוריות שמדברות עליך? האם אתה מסכים לתיאוריה של CHOCOLIC?

100police

New member
עוד שאלה!

האם אתה מתכוון אי פעם להודות באמת? ומה לדעתך יהיו התגובות כשתעשה זאת?

למעלה