המשך פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
המשך פרוייקט הראיונות

שבוע רביעי... הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - כפי שאמרתי ביום חמישי-המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. שוב אחזור על זה שזו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות לרינגו סטאר ../images/Emo15.gif

כן,רינגו סטאר,או ריצ'ארד סטארקי בשמו המקורי- תמיד היה הצלע הרביעית,המשעשעת ובין הפופלריות בלהקה,ולמרות שלרוב מקומו נפקד מהכתיבה והשירה, עדיין אי אפשר לדמיין את הביטלס בלעדיו. נא שרשרו שאלותיכם למר סטאר כאן...

אלרוס

New member
דיר ריצ'רד

דבר ראשון, מה דעתך על העצומה נגד קיפוחך יחסית לביטלס? למה אתה חושב שהרוב חושבים שאתה הפחות מוכשר מביניהם, האם הם צודקים? האם אתה לפעמים מצטער על פיט בסט? למה לא כתבת יותר שירים? איך זה להיות המתופף בין 3 גיטריסטים?

ThePiper

New member
גם לי יש שאלונת...

-עילוף- -צרחה- איך היה להופיע בסימפסונס? הומר באמת חביב כמו שרואים בטלויזיה? האם אתה חושב שכל הטענות של האפליה נגדך מוצדקות?

ThePiper

New member
אתה בטוח שאתה רוצה לשמוע?

כי זה קצת מעייף. החלטתי להפסיק להתכחש לג'ון לנון! (זאת הפעם השניה שאני מנסה). אני מקשיבה לביטלס מגיל קטן מאוד... אך בפעם הראשונה שקראתי על "הפגנת המיטה" של ג'ון ויוקו פיתחתי מין אנטי מסויים כלפיהם. את כל השאר תמיד אהבתי, אבל התאכזבתי מג'ון... אוי, סיפור עצוב, עולות לי דמעות שאני כותבת אותו. אתמול הקשבתי לכמה שירים והחלטתי שאני שוב אנסה לקבל את ג'ון אחת ולתמיד. לבוא לפורום הביטלס זה כמו תרפיה בשבילי =)

שלום כולם../images/Emo168.gif

אני מאוד מאושר שאני פה, ואני רוצה קודם כל להודות לכל מי ששואל אותי שאלות ומתעניין אלרוס- אני חושב וגם בטוח שכולנו מוכשרים. כל אחד בתחומו שלו, לכן השילוב בינינו הוא מתאים מבחינה מוזיקלית, אני מבין את האנשים שחושבים שאני פחות מוכשר משאר ההרכב אבל אני חייב לומר, באותו הזמן התחברתי יותר למוזיקה ופחות לכתיבת שירה, לכן העדפתי להתרכז בתחום זה ולפתחו אצלי אני נורא נהנתי ליהיות המתופף בין שלושת הגיטריסטים, יש בזה יחוד מסויין אתה לא חושב? אני הייתי מועדף על רוב מעריצי באמריקה למשל, כך שזה לא הפריע לי. האמת, שלפעמים אני חש צער על פיט, מכוון שבכל זאת אני הרווחתי בגדול ואותו בקושי מכירים, אבל אין מה לעשות בעצם, מכוון שזו הייתה החלטה ניהולית לטובת הלהקה ואכן זה היה לטובה. בהתחלה היה לי קשה להסתגל מכוון שהיו מעריצים באירופה שחשו מעט אכזבה על ההחלפה וגרמו לי לעיתים אי נעימות וצער. אבל כמובן שכל זה השתנה לא זמן רב לאחר מכן, וברגע שהגענו לאמריקה כבר הייתי מאושר מתגובות המעריצים והכל המשיך לטובה. THE PIPER- להופיע בסימפסונס היה נהדר, זו הייתה חוויה חדשה בישבילי לדובב דמות, ועוד את עצמי! זה היה נורא נחמד, במיוחד מכוון שאנחנו לא דובבנו את עצמנו בסרט הצוללת הצהובה, אז הייתה לי הזדמנות. "הומר" באמת איש מאוד חביב, כמעט כמו שדימיינתי אותו. והאמת, שהוא דומה מעט לדמותו בסימפסונס כך שהיה מאוד מבדר לראות אותו. הפגישה עם הקסט של משפחת סימפסונס הייתה גם היא חוייה שאני זוכר ויזכור. ובקשר לטענות נגד הפליה נגדי, אז כמו שאמרתי לאלרוס אני מבין מאיפה זה בא, אך חשוב לזכור שאני מוכשר בתחומי והם מוכשרים בתחומם, אני לא מאשים אף אחד שחושב שאני פחות מוכשר אך אני רק יוסיף, שזה לא הפריע לי יותר מידי מכוון שנורא התחברתי למה שאני עושה וזה היה מספיק נהדר. ואני רוצה להוסיף תודה לבתיה שהביאה אותי וגם על הקורס המזורז בעיברית כמובן...

מאור 87

New member
הממ..

גם אתה אומר "תודה על הקורס המזורז בעיברית", כמו כל שאר האורחים! זתומרת, שמדובר באותו בנאדם, כמו שחשדתי.. האגודה לחשיפת פרטי המתארחים - לטיפולכם..

אלרוס

New member
לא, בתיה אמרה שלא

אני חושד שלפחות אחד מהם הוא מקה (או לפחות שניים) ואולי אחד מהם הוא עוד חבר פורום נשכח... מעניין מי באמת...

Another Girl

New member
../images/Emo11.gif מטיליפ ספק בכנותה של בתיה?

התפוזון המכני יכה,התפוזון המכני יכאיב...

i am lucy

New member
התפוזון המכני מאיים באימתו!!!../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

חחחח אתם זוכרים בצאט שהתפוזון התגלה פעם ראשונה.... איזו חוויה...

למעלה