המשך פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
המשך פרוייקט הראיונות

שבוע חמישי... הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - כפי שאמרתי ביום חמישי-המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. שוב אחזור על זה שזו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות לפיט בסט ../images/Emo15.gif

פיט בסט,האיש שהיה יכול להשיג את התהילה ופספס, האיש שהועף לאחר כבוד ע"י בריאן אפשטיין מהלהקה, לא מעט "בזכות" חבריו, האיש שבהופעה היה אליל הקהל אבל זה כנראה לא היה מספיק- מגיע אלינו היום למשך השבוע לדבר על הכל ולענות על שאלותיכם. הפגיזו...

Pete Best Guest

New member
שלום אליאור

לא הייתי בקשר עם אפשטיין לאחר ההעפה, וגם לא עם שאר חברי הלהקה. שמרתי קשר עם ניל אספינל, אני עדיין נפגש עימו כמה פעמים בשנה.

אלרוס

New member
פיט היקר

כמה שאלות: 1. האם שמרת על חברותך לחברי הלהקה. 2. האם לדעתך רינגו יותר מוכשר ממך? 3. אם היית יכול לשנות משהו בעבר, מה היית משנה? 4. אם היום היית פוגש את רינגו סטאר ברחוב, מה היית אומר לו? 5. האם אי פעם פגשת את רינגו סטאר ואם כן מה אתה חושב עליו?

Pete Best Guest

New member
היי

לא שמרתי על קשר עם אף אחד מחברי הלהקה. לדעתי,רינגו לא יותר מוכשר ממני. אם יכולתי לשנות משהו בעבר, הייתי מונע את הירצחו של ג'ון. אם הייתי פוגש את רינגו ברחוב, אני מניח שהיינו חולפים בלי להחליף מילה. לא היה לי קשר איתו גם לפני שהוא החליף אותי, למעשה לא זכור לי שהחלפתי איתו מילה אי פעם. הוא נראה בן אדם חביב ואני לא נוטר טינה כלפיו.

דקלה9

New member
פיט היקר,

למה ניסית להתאבד? אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל יש עוד הרבה סיבות לחיות...

Pete Best Guest

New member
היי דקלה

אני מצטער על התגובה המאוחרת אבל זהו נושא שקצת קשה לי לדון בו. ברוב הביוגרפיות שלי הוא לא מורחב. אכן ניסיתי להתאבד ב 65', לא הרבה אחרי שההרכב שבו ניגנתי The Pete Best Combo היה בעיצומו של תהליך התפרקות לאחר סיבוב הופעות בארה"ב שלא הניב תוצאות. חזרתי לבד לליברפול בלי שום מושג מה אני הולך לעשות, ובשלב זה הייתי במצב מתקדם של מה שפסיכולוגים היו מכנים בפשטות "דיכאון". למזלי, אחי הגדול עצר אותי. בהדרגה חזרתי לחיים רגילים ומאושרים בעזרת העבודה החדשה והמשפחה. לא שבתי לנגן עד 1988 בו הוזמנתי לראשונה לכנס מעריצי הביטלס.

אלרוס

New member
בהערה לתשובות שנתת לי

למה אתה חושב שהעיפו אותך מהלהקה ומה היית יכול לעשות כדי למנוע זאת?

Pete Best Guest

New member
השאלה הגדולה

אני בעצמי לא בטוח עד היום מה הסיבה שבגללה אולצתי לעזוב. לכן אני נאלץ לענות בתשובה היבשה "לא יודע". אך אני יכול רק להכחיש או לשלול אופציות שהועלו במשך הזמן: -אישיות: הייתי חלק מהחבורה, וזה כלל את כל הדברים המשוגעים שעשינו וכל המקומות שבהם הופענו ובילינו. אם היו פעמים שבהם הסתובבתי בלעדיהם, הם היו ספורות. -קנאה: גם לפול היה קהל מעריצים שגדל והתרחב; זה לא שכל אור הזרקורים ותשומת הלב הייתה מופנת אלי, נכון שהרבה אנשים התרעמו על כך שהוחלפתי אבל אותו דבר היה קורה גם לג'ון, פול או ג'ורג'. ניגנתי איתם במשך שנתיים כך שהייתי שותף לצבירת הפופולריות בדיוק כמו האחרים. כישרון: כשחזרנו מהמבורג והתבססנו בליברפול הרבה מתופפים חיקו את הסיגנון שלי. גם רינגו לא ניגן בפעם הראשונה, כשהזמינו אותו להקליט את Love Me Do... אמינות: במשך קצת יותר משנתיים הפסדתי רק 4 הופעות. כך שאי אפשר לשים אותי בשורה ביחד עם המתופפים שקדמו לי. לדעתי חיים היום רק שני אנשים שיודעים את האמת, וזה תלוי בהם אם זה יפורסם או לא. ג'ון היה היחיד שהביע צער על כל העניין והודה כי זה לא היה אמור להסתיים כך.

אלרוס

New member
אבל

מה אתה חושב שגרם לזה? האם אתהיכול להצביע על סיבה מסוימת? ואם כן, האם ידעת מראש ש"אם לא תשתפר תיאלץ לעזוב"?

Pete Best Guest

New member
זה היה פתאומי

ולא קדם לכך שום דבר שירמוז לזה. נכון שרינגו הסתובב איתם אבל זה לא נראה כאילו עוד רגע הוא יהיה בלהקה. אף אחד לא העיר לי על התיפוף, כולל אפשטיין, עד לאותו יום. הייתה סיבה אחרת שהועלתה, והיא שאני דחיתי את "חיזוריו" של אפשטיין כשהתחיל להביע עניין בנו ולכן הוא התנקם. זה מאוד לא סביר בגלל שאפשטיין הוא לא טיפוס כזה.

למעלה