המשך קריירה

pipoj

New member
היי

אסור לי לפרט יותר רק לתת פרוש כללי תקראי את התקנון...

tanyusha8

New member
רק ביקשתי הבהרה למה שכתבת

כי לא ממש הבנתי. אבל תודה בכל זאת.

tanyusha8

New member
המשך קריירה

שלום pipoj,
אני עובדת כפרילנסרית בתחום הכספים מזה כשנה.
יש לי היום מספר פרויקטים והגדול מביניהם (זה שנותן לי יציבות מבחינה כלכלית) אמור להסתיים בעוד כשנה וחצי. בתור אחת שאוהבת וזקוקה לבטחון כלכלי ויציבות גם באופן כללי וגם כי יש לי משפחה ואחריות, אני צריכה כל הזמן לדאוג ליום שאחרי. התחלתי לעבוד כפרילנסרית ספק בגלל האילוץ כשלא מצאתי עבודה מתאימה כשכירה, ספק כי ככה רציתי ואיחלתי לעצמי להיות חופשייה ולא תלויה באף אחד, בכל מקרה מוכרחה לציין כי מאוד נוח לי היום מבחינת ניהול הזמן ושילוב עם חיי המשפחה ואני גם מרוויחה לא פחות ממה שהייתי מרוויחה כשכירה ואפילו קצת יותר. כמובן שיש חסרונות שטמונים בלהיות עצמאי וביניהם חוסר ודאות, תלות ישירה של ההכנסה החודשית בשעות העבודה מה שמורגש היטב בתקופת החגים, בקיץ וכו'. החסרון הנוסף הוא חוסר בתקשורת יום יומית עם האנשים עקב כך שרוב העבודה נעשית מהבית מול מחשב. האמת היא שבזמן האחרון מטרידה אותי המחשבה מה יהיה כשיסתיים הפרוייקט הגדול בו אני מעורבת, האם אוכל למצוא משהו חלופי בסדר גודל כזה או שמא אצטרך לחזור לשוק השכירים ואם כן אז האם אני לא מעבדת עכשיו את הרלוונטיות שלי.
אז ביצעתי את הפריסה הקלטית המורחבת וקיבלתי את התוצאה הבאה.
ממש אשמח לפירושך, תודה מראש!
השאלה שנשאלה:
איך צפויה להתפתח הקריירה שלי בשנה הקרובה?

תוצאות הפריסה הקלטית המורחבת:
עוזר לעניין - תשע המטות
מפריע - אס החרבות
הרקע לעניין - מלכת המטבעות
התפתחויות אחרונות - חמש החרבות
התפתחות הלאה - יום הדין
המשך ההתפתחויות - שני הגביעים
שיעור רוחני - האיש התלוי
פוטנציאל - אס המטות
אני בעניין - שמונה המטבעות
הזולת/הסביבה - שני המטבעות
בסיס לתוצאה - מלך הגביעים
תוצאה מסכמת - שבע הגביעים

pipoj

New member
..

הכיוון הוא למצב של שכירה... בסוף כמו שכתבתי ....
2 הצעות עבודה יגיעו... בלי קשר למצב
משברון זה לגבי המצב הכלכלי
כמו שכתוב בפירוש שכתבתי רק סדר שונה
בהצלחה

tanyusha8

New member
אוקי ביצעתי פריסה חדשה

להלן התוצאות: השאלה שנשאלה: איך צפויה להתפתח הקריירה שלי בחצי השנה הקרובה? תוצאות הפריסה הקלטית המורחבת: עוזר לעניין - מלכת הגביעים מפריע - מלכת המטות הרקע לעניין - ארבע החרבות התפתחויות אחרונות - הקוסם התפתחות הלאה - חמש הגביעים המשך ההתפתחויות - עשר החרבות שיעור רוחני - עשר המטבעות פוטנציאל - שני המטבעות אני בעניין - תשע המטות הזולת/הסביבה - ארבע המטבעות בסיס לתוצאה - שמונה הגביעים תוצאה מסכמת - שמונה המטות

למעלה