לdeep ocean
היי, אני קראתי כמעט את כל ההודעות בנוגע אליך, לא רק שאין לי בעיה אם זה, אני גם שאלתי אנשים מחוץ לפורום אם הם מכירים שיטות להרפא ע"י חלומות צלולים. דיברתי בפורום אחר על wild, כדרך להכנס לחלום צלול, ורציתי לנסות, אם זה פועל להגיד לך, שתוכלי לחלום חלומות צלולים, ולשאול בחלום איך להרפא מהסרטן. אני מאמין בכל ליבי שאפשר להרפא מהסרטן בקלות ע"י חלומות צלולים. שאת צריכה לצאת להרפתקאה אישית - לדבר עם האנשים שבחלום שלך, ללמוד למה כל דבר קרה - ואיך לפתור את זה! ואני מאמין - וראיתי אנשים אחרים מצליחים - שתרפאי מהסרטן לגמרי! אני מצטער שלא כתבתי שום תגובה! אני קראתי הכל - לא תמיד יש לי משהו להגיד באותו הרגע. לפעמים לוקח לי זמן לבנות תשובות לאנשים - בייחוד בנושא שלך - שאני מאוד מאוד רוצה לעזור. מה את יודעת על שיטת WILD? האם ניסית אותה? כי לפי מה שדיברתי בצ´ט של אתר אחר על חלומות צלולים, אומרים שבלשב שנתקעים בו תמיד - לנסות לדמיין שמסתובבים, וזה אמור לקדם לשלבים הבאים ולהכנס לחלימה צלולה. אני דיברתי עם אמי, על מה שכתבת - והיא אמרה לי משהו בנוגע לזה - לא הכי האמנתי למה שהיא אמרה - יותר נכון, לא קיבלתי את מה שהיא אמרה - ואז באתי לקרוא הודעות חדשות, ומשהו שכתבת - בקשר לזה שאנשים בוחרים לעצמם את מה שיקרה. אם אני אדע משהו חדש - שיכול לעזור אני אכתוב לך. חיבוק מכל הלב. גיא.