המשך של האשכול הגדול הזה

חלמן

New member
המשך של האשכול הגדול הזה

טוב זה ההמשך של האשכול הענק והמסורבל הזה.. אז תמשיכו להגיב פה... סלאמט אמיגוס..

אלון ב

New member
לי זה כבר נראה כמו אשכול ענבים ../images/Emo13.gif

אני רק אומר שאנחנו באמת לומדים הרבה מאד דברים בחיים מתוך אתגרים ומצבים שאנחנו ניתקלים בהם בחיי היום יום וזה דבר טיבעי והגיוני, אבל מצד שני אני לא מאמין שהדברים והאתגרים האלו "נוצרו" במיוחד ( ע"י איזה כוח עליון ) כדי שנוכל ללמוד מהם. אם אני משתולל עם האופניים ונופל ונפצע בברך אז בפעם הבאה אני אדע יותר להיזהר, אבל אני לא מאמין שבכוונה מישהו גרם לי ליפול ולהיפצע כדי שאלמד מתוך זה משהו ... מבינים ? אלון

שריר

New member
הכוח העליון פחות מפריע לי יכול להיו

ת כוח עליון אבל לא בצורה שאתה מתסכל עליו לא איזה אלוהים פשוט משהו שמנסה לתקן א תהמין האנושי מהרס מוחלט לא יודע זה פחות מטריד אותי מה שכן לדעתי זה פשוט מגעיל שילד חריג נולד כדי לתקן את דרכי אימו ואם אימו תנתוש אותו ברחוב כי הוא לא יפה אז הילד תיקן את אימו או שאימו הרסה אותו?

אלון ב

New member
שמע ככה זה בחיים .....

כמו שאמרתי אני לא מאמין שיש כוח עליון שגורם לדברים האלו לקרות, אבל סביר להניח שילד שיוולד לאמא שהיא זונה ונרקומנית לא יהיו לו חיים מאושרים כמו ילדים אחרים ( הוא אשם ?? ) וילד שנולד במדינה שיש בה מלחמת אזרחים באותו זמן הוא גם לא אשם בכלום אבל עלול להיפגע ולמות, מבין את הכוונה שלי ? אלון

חלמן

New member
אני מבין על מה אתם חושבים..

תראו.. יודעים מה עזבו את הקטע עם הילד.. כי זה באמת מערב עוד מישהו שלא אשם.. נגיד מה שאלון אמר.. עם זה שאתה נוסע עם האופנים ונופל... אז כוח עליון מזהיר אותך! שמה שאתה עושה מסוכן! ואם אתה ממשיך ככה אז יכול לקרות לך תאונה יותר רצינית.. טוב זאת חוות דעתי... אם אתם לא חושבים ככה אז סבבה.. זה מה שאני חושב...

shabaz

New member
או קיי

רק רציתי לשתף אותכם שאין לי מושג על מה אתם מדברים כי הפסקתי לקרוא בהודעה ה-200 אז אתם יכולןים להסביר בקיצור? לא חשוב יא מאנייקים מי צריך טובות סתאם....תעלו נושא חדש שאני יוכל להשתתף... אה ועוד דבר....אתם יכולים בבקשה אחרי כל פסקה לעשות מרווח של שורה כי ככה הרבה יותר קל לקרוא וזה לא נראה ארוך מדי (בגלל זה בעקרון הפסקתי לקרוא...זה העיק....אתם כותבים יותר מדי) תודה שבז

deep ocean

New member
חלמן אהבתי את מה שכתבת באשכול

הקודם הארוך :) ועכשיו תשובות לכולם- אני לא מאמינה באלוהים!! אני כן מאמינה בכוח של היקום, במשהו שמניע את העולם הנקודה היא שמכל דבר אנחנו לומדים וכמו שאנחנו פוגשים אנשים בשביל ללמוד משהו על עצמנו או על החיים או שיש להם תפקיד מסויים בחיינו כך גם לכל דבר שקורה לנו יש תפקיד בחיינו או בחיי אנשים אחרים חשוב להדגיש-שאתם לא חייבים להאמין בזה אני ממש לא מנסה לשכנע זאת הדיעה שלי :)) מנסיון חיי כל דבר שקרה לי-קרה כי הייתה לו מטרה בין אם סרטן בין אם הכרתי מישהו בין אם קיבלתי מכה בין אם הורים שלי בין אם ימי התיכון בין אם החבר הראשון שעזב אותי כל מה שעברתי הביא אותי למה שאני היום וכל דבר לימד אותי והדברים שאני עברתי לימדו או עזרו אולי לאחרים אני יודעת שזאת ראייה שלחלק אנשים קשה לאהוב/לסמפט אותה אבל אם ממש תתמקדו בדברים שקרו לכם-לכל דבר הייתה מטרה כל אירוע הוביל לאירוע אחר כל אירוע לימד אותכם משהו וזהו :) דוגמא מקטנה מאד סטנדרטית למשל- כתבתי בעבר ב-IOL ובמקרה נכנסתי לאיזה פורום כי היה לי חלום שרציתי לפענח, ואז שמעתי על חלומות צלולים, ואז התנסיתי בזה, ואז IOL נסגרו אז עברתי לתפוז, ואז הגעתי לפורום הזה, ואז התחיל השרשור הזה, ואז שמעתם את דעתי על החיים, ואז שמעתם על הסרטן שלי, ואז אולי במקרה עוד שנה מישהו מהפורום יגלה שהוא מכיר מישהו שיחלה בסרטן, ואז הוא ייזכר בי, ואז הוא יצור איתי קשר או לא יודעת מה. ואולי פעם אני אפגש עם מישהו מכם ונהפך לחברים מאד טובים! בקיצור-כל דבר מוביל לדבר אחר, ולכל דבר יש מטרה! נשיקות מיכל

חלמן

New member
את תוכלי בבקשה לפרט על

(מיכל) את תוכלי בבקשה לפרט איך בידיוק ריפאת את המחלה ע"י חלומות צלולים?

deep ocean

New member
המממ, רק אתמול אלון ברמן הציע

לי את הרעיון לרפא את עצמי דרך החלומות הצלולים ועדיין לא ניסיתי את זה..... :) אולי היום בלילה....

אלון ב

New member
אבל העניין הוא

העניין הוא שכולנו מסכימים איתך שמכל דבר שקורה לנו בחיים אנחנו לומדים משהו, אנחנו לומדים על עצמנו, על דברים אחרים, וצוברים עוד נסיון בחיים, זה דבר שברור ואין יותר מדיי מה להסביר את הנקודה הזאת, ברור שכל אתגר שניתקלים בו בחיים ומכל אדם נוסף שמכירים לומדים דברים חדשים שאולי פחות ידענו קודם. טיבעי גם מאד שכמו שאמרת דבר גורר דבר ואולי באמת תיפגשי חלק מאיתנו וכל זה ... אבל הקטע הוא שאת מאמינה שכל הדברים האלו נוצרו בכוונה תחילה כדי שנילמד מהם, כלומר הם נוצרו לדעתך ע"י איזה כוח עליון שאת לא רוצה לקרוא לו אלוהים אבל לדעתך הוא כוח שמניע את היקום. ואני בסך הכל אומר שלדעתי הדברים שאנחנו פוגשים בחיים הם דיי אקראיים או ניגררים וניגרמים ע"י דברים אחרים, אני מסכים שאנחנו לומדים מהם אבל אני לא חושב שהם נוצרו בכוונה תחילה כדי שנילמד מהם, לדעתי הם פשוט נוצרים, בלי סיבה מיוחדת, ואנחנו לומדים מהם. זו דעתי ואני לא מנסה לשכנע אף אחד. ואולי דווקא כן ... אלון

deep ocean

New member
המממממ

אוקיי הבנתי עכשיו אתה מחלוקת המהותית :) אוקיי, אחלה אז יש מחלוקת אנחנו מסכימים על אותה תוצאה אבל לא למה היא נגרמה ) סבבה.... מגיעים לשאלה הנצחית- מקריות או שהכל מכוון :)))))

deep ocean

New member
ל- Variety

אני מקווה שזה בסדר מצידך השרשורים שכרגע לא עוסקים ישירות בחלומות (למרות שזה התחיל בסיפור על חלום צלול והמשיך לדיון על חלומות צלולים וריפוי מסרטן). נראה לי שהדיונים מאד מעניינים את כולם-אבל אם אתה חושב שהם חורגים מנושא הפורום, אז רק תגיד :)) חיבוק ממיכל

חלמן

New member
OK... אז אלון...

נגיד יש לי יבלת ברגל! איך אני מרפא אותה ע"י חלום צלול????? (זאת יציאה מוזרה אבל לא נורא..)

ואם יש לי כאב אשכים???

גם את זה אפשר לרפא??? חוץ מטל מוסרי אני לא מכיר עוד מישהו שיכול לרפא כאלה דברים...

אלון ב

New member
בדיוק אתמול הזכרתי את זה ....

בדיוק אתמול קראתי על זה בדיוק, שמע, המוח שלך והגוף שלך כבר ידעו איך לרפא, אתה רק צריך להגיד להם שאתה רוצה לעשות את זה, ובחלום צלול זה הכי קל כי אתה נמצא בקשר ישיר עם התת מודע שלך ! יש אנשים ששיטות ריפוי של דמיון מודרך קשות להם כי פשוט קשה להם לדמיין דברים בראש, אבל בחלום צלול אין מה לדמיין, פשוט מאד הכל מופיע בצורה הכי ברורה ומציאותית מול העיניים ורק צריכים לחשוב מה לעשות וזה קורה ! אתמול קראתי על אחת שהיו לה באמת המון יבלות של מאמץ על כל הרגלים והיא פשוט לא יכלה ללכת, והיה לה יום אחד חלום צלול והיא פשוט יצרה כדור זוהר מרפא כזה והכניסה אותו כמה שניות לרגל אחת וכמה שניות לרגל השניה, היא סיפרה שכשהכדור היה לה בתוך הרגל היא הרגישה הרגשה ממש מדהימה של חום ואנרגיה חשמלית בתוך הרגל, ובבוקר היא קמה והיא פתאום ראתה שכל היבלות נירפאו ! ואחרי שבוע או 10 ימים לא היה שום זכר ליבלות והיא יכלה ללכת רגיל ! מבין ? אותו הדבר אפשר לעשות עם גידול סרטני, או אפשר למצוא בחלום הצלול בית חולים ופשוט ובקש מהרופא שירפא את הגידול, למוח שלך יש כבר את הידע איך לרפא והכוח לעשות את זה, אתה רק צריך לבקש ממנו והוא כבר יעשה את העבודה. אלון

Variety

New member
לdeep ocean

היי, אני קראתי כמעט את כל ההודעות בנוגע אליך, לא רק שאין לי בעיה אם זה, אני גם שאלתי אנשים מחוץ לפורום אם הם מכירים שיטות להרפא ע"י חלומות צלולים. דיברתי בפורום אחר על wild, כדרך להכנס לחלום צלול, ורציתי לנסות, אם זה פועל להגיד לך, שתוכלי לחלום חלומות צלולים, ולשאול בחלום איך להרפא מהסרטן. אני מאמין בכל ליבי שאפשר להרפא מהסרטן בקלות ע"י חלומות צלולים. שאת צריכה לצאת להרפתקאה אישית - לדבר עם האנשים שבחלום שלך, ללמוד למה כל דבר קרה - ואיך לפתור את זה! ואני מאמין - וראיתי אנשים אחרים מצליחים - שתרפאי מהסרטן לגמרי! אני מצטער שלא כתבתי שום תגובה! אני קראתי הכל - לא תמיד יש לי משהו להגיד באותו הרגע. לפעמים לוקח לי זמן לבנות תשובות לאנשים - בייחוד בנושא שלך - שאני מאוד מאוד רוצה לעזור. מה את יודעת על שיטת WILD? האם ניסית אותה? כי לפי מה שדיברתי בצ´ט של אתר אחר על חלומות צלולים, אומרים שבלשב שנתקעים בו תמיד - לנסות לדמיין שמסתובבים, וזה אמור לקדם לשלבים הבאים ולהכנס לחלימה צלולה. אני דיברתי עם אמי, על מה שכתבת - והיא אמרה לי משהו בנוגע לזה - לא הכי האמנתי למה שהיא אמרה - יותר נכון, לא קיבלתי את מה שהיא אמרה - ואז באתי לקרוא הודעות חדשות, ומשהו שכתבת - בקשר לזה שאנשים בוחרים לעצמם את מה שיקרה. אם אני אדע משהו חדש - שיכול לעזור אני אכתוב לך. חיבוק מכל הלב. גיא.

למעלה