טוב חברה זה הרנדר האחרון שיש לי בינתיים אני אשמח לעוד כמה שיותר הערות ועצות לשיפור... יש אולי רעיון בקשר להוספת דברים לסצינה ? שינוי טקסטורות ? והכי חשוב אם מישהו באמת יכול לעזור עם קצת טיפים לתאורה אולי יותר טובה...
נראה קצת לא נכון בחלונות למטה שאין להם מפתן עליון. העשביה על שפת המדרכה לא צריכה להיות רציפה ומלאה. ככה זה נראה כמעט כאילו היא נשתלה שם. אבני הסף במדרכה הן כולן זהות וזה ניכר. תמדל כמה שונות ותשתשמש בטקסטורות שונות בכדי להגדיל את האוטנטיות. הטקסטורה של משקוף העץ בדלת היא לא בגודל המתאים, היא שייכת למשטח קטן בהרבה. צריך טקסטורה עם פרטים עדינים יותר. עשית זאת היטב בדלת עצמה. כמו כן חסר שם BUMPS. הטחב מתחת לחלונות והצינור שעל הקיר נראה מעולה! הטקסטורה של פנס הרחוב לא נראית מתאימה או משכנעת. האבנים שמציצות מהקיר נראות על אותו מישור כמו הטיח. תשקיע אותן או על ידי גיאומטריה או על ידי BUMP. למדרכה כדאי שתמדל אריחים, האספלט לא נראה מתאים. האספלט על הכביש שחור מדי. הכל מסביב נראה מיושן אבל הכביש נראה כאילו שרק עתה נסלל. תבהיר אותו בהרבה כמעט עד לרמה של אפור ניאטרלי. תוסיף גם טקסטורה של אספלט עם BUMP מתאים. למרות ההערות הרבות אכן התכוונתי לכך כשאמרתי שזו עבודה יפה.
בכול אופן, לקחתי לתשומות ליבי עד כמה שיותר את עניין הכביש כי גם לי הוא נראה לא משהו. בעקרון אני מנסה להגיע כרגע גם לתאורה כמה שיותר טובה מצד אחד ומצד שני לא לשרוף את הסצינה וחוץ מזה אני גם חושב אולי להכין איזה כמה עלים או אבנים שיהיו מפוזרים על הכביש.
אוקי כבר יותר מענין בקומפוזיציה../images/Emo45.gif
השער הזה, אתה בטוח שככה הוא נראה? כי הוא מיושן במיוחד. לא שזה מחזה כל כך נדיר באיטליה אבל בדרך כלל יש להם PORTONE שזה שער בסגנון כזה רק הרבה יותר גדול בכניסה לחצר פנימית.
רוב הפרטים בתמונה דיי מקוריים, והופיעו בתמונה שההורים שלי צילמו באיטליה... חוץ מהשלט מעץ ,העמוד תאורה והמכסה ביוב שהם תוספות שלי. בעקרון ברגע שמידלתי את הסצינה הרגילה הרגשתי שמשהו חסר אז הוספתי אותם... רציתי לשאול מה דעתך אולי על הוספת חלק אחורי של מכונית לסצינה (בצידי הכביש)? זה לא יכביד יותר מידיי ? שקלתי גם אפשרות של חביות עץ גזרי עץ או משהו דומה...
תעשיר את הטקסטורות, תשבור רגולריות, תוסיף פרטים קטנים כמו שגם אתה הצעת- אבנים, פיסות עשבייה. תסתכל גם על התמונה המקורית ותתקן דברים. יש עוד לא מעט תיקונים שצריך לעשות כדי לתת לזה מראה ריאליסטי. ובסה"כ אתה בכיוון הנכון
שהלכת על סגנון יותר קלאסי וכבד המכונית תהיה פה ממש לא במקום. אבל אולי תוסיף תיבת דואר או אלמנטים אחרים קטנים. מה שכן יכול לבוא בחשבון זה דוקא טוסטוס שמאד מקובל בערים הקטנות באיטליה. משהו בסגנון וספה ישנה.
את האמת האיכות קצת ירודה כי הקובץ BMP היה גדול מידיי... בעקרון אלה הדברים האחרונים ששיפרתי, ואני חושב שאני דיי קרוב למיצוי העניין, אבל כרגיל אשמח לעוד ביקורת בונה לתיקונים ושיפורים