המשך שרשור בילויים בנהריה

PeaceWarrior

New member
שרשור בילויים בנהריה

ראיתי גולשים שמבקרים בפורום שלנו וטוענים כי אין מקומות בילוי מהנים בנהריה. כמו כן, ראיתי גולשים שלהם יש המלצות לתת. בשרשור זה כל אחד יספר המלצותיו וניסיונותיו האישיים. אתחיל, היום נפגשתי עם חבר וידידה. תחילה הלכנו לסנוקר שנמצא ליד חנות הספרים יפת- 15 שקל לחצי שעה אח"כ טיילנו בין חנויות העיר ופגשתי באחת מהן את דקל קינן שחקנה של נבחרת ישראל וחיפה בכדורגל. וברכתי אותו להצלחה והבאת כבוד לעם. בסוף אכלנו גלידה בכניסה לטיילת, הכניסה ליד המזרקה. המלצה שלי טעם ליצ'י הוא סוף הדרך!! ואצרף שוב חוויות מהיציאה הבא לעיר אשמח לשמוע גם ממכם .

ganbarimasu

New member
שרשור היכרות ../images/Emo43.gif

מי אנחנו? כמו בקבוצת תמיכה... אני אתחיל. חיים וינטראוב, בן 35 תיכף, נשוי + 1. במקצועי סוציולוג בעבודתי רכז אדמיניסטרטיבי. חובב קראטה ובישול יפני...

ganbarimasu

New member
(-: גם אני ומשפחתי יצאנו אמש

בניגוד להרגלנו לשבת בבית מותשים מהחום ומעולפים מהלחות... התחלנו את הערב במסעדת בשרים שהפתיעה מאד לטובה במתחם ביג ברגבה (הצ'וריסוס מומלצים יאמי!), וסיימנו בגלידה איטלקית טעימה בסוף הגעתון (אני אוכל רק בלי סוכר - סוכרתי) אבל הקטנה והבת נהנו מגלידה מלאת סוכר, טעם וכיף... (-;

PeaceWarrior

New member
אני

דניאל. 19. אוהב ספורט, חדר כושר, ריצה, דייטוריו (אמנות לחימה בתקוותנו). משלים בגרויות, נשארה להשנה בגרות אחרונה. מתגייס בינואר. קשר זוגי, מחפש תמונה, אולי בהמשך אני אעלה..

ganbarimasu

New member
מלמדים דאיטוריו בתקוותנו?

ואני לתומי חשבתי שיש שם רק טאיקוואנדו...

PeaceWarrior

New member
יש גם וגם, ממליץ לך לבוא לראות

זה ביום שני וחמישי שני: 20:45 חמישי:7:40

ganbarimasu

New member
אלו ימים שגם אני מתאמן

אבל אשמח אם תכתוב על פעילויות שלכם ואפילו תצרף תמונות מדי פעם!

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif אני...

סיון בת 21 (מתקרבת ל22..) כרגע מובטלת
, לקחתי קצת חופש לפני הלימודים. אני מתחילה ללמוד תקשורת ועיתונאות במכללת עמק יזרעאל אז אני עוברת לעפולה עוד 3 חודשים אבל נהריה תמיד תישאר הבית בשבילי.. חוץ מזה נהנית מרכיבה על אופניים,מוזיקה ושאר השטויות שאנשים בגילי עושים...

ganbarimasu

New member
מתחת למים בקניון נהריה ../images/Emo180.gif

קניון נהריה התעצב לו לימי הקיץ בכדורי מים ודולפינים תכלכלים התלויים מן התקרה, ומפעיל במשך כל השבוע מיני פעילויות וארועים הקשורים לים ולמים. למשל, מדי יום רביעי יתקיימו הצגות לילדים עם נושאים הקשורים למים ולים (מחר - יום ד' תתקיים לדוגמה ההצגה "כספיון"). יתקיימו גם סדנאות בישול, הקראת סיפורים, וכד'...

רינה18

New member
מופע מיוחד - שנסונים צרפתיים ב ק. אילון 6/7

באולם " קשת אילון " קיבוץ אילון בתאריך: 6/7/07 יום שישי בשעה : 21:30 "יום אחד את תראי" ערב שכולו מסג' ללב ולנשמה ערב בניחוח צרפתי, בו מגיש השחקן- זמר פייר עמנואל חנון מבחר ייחודי של שנסונים (בצרפתית) משולבים בקטעי קריאה (מתורגמים לעברית) ומשחק. אהבה צרפתית, כפי שבאה לידי ביטוי אצל אייב מונטאן, ז'אק ברל, נוגארו, ראג'יני, בקו, מוסטאקי, פאניול ועוד. עוד משתתפים: אריה זונשיין- פסנתר, שי פקר- קונטרבס, אורן פריד- תופים. ביקורת : עמנואל הלפרין על המופע: "עמנואל חנון מגלם את האידיאל של הזמר- מוסיקאי- שחקן שצמח והתפתח במסורת הזמר הצרפתי. החוויה שבמופע, איננה רק נוסטלגית, היא מאפשרת התחברות אמיתית אל עולם ותרבות שממשיכים להתקיים ושרצוי מאוד שנמשיך ללמוד מהם. כדי להצליח במשימה הזו, צריך רק דבר אחד קטן: כשרון. הכשרון הזה, ניכר בכל רגע במופע המרגש של עמנואל חנון." "...הופעתו של פייר עמנואל בתוכנית זו באה למלא חלל ומעניקה רגע קסום לאניני הטעם של התרבות הצרפתית. לרוץ ולראות לפני שהמופע ירד מהבמה כגורל כל התוכניות שאינן במיין-סטרים של הטעם המקומי..." דניאל לנזיני, "אוקפי", ינואר 2004. . אתר המופע: http://www.zonshine.com/hPier.shtml כרטיסים לטלפון : "פודסט " 0503-494770 , 04-9807005

PeaceWarrior

New member
גם כן ישבנו שבוע במסעדה איטלקית במרכז רגבה.

לא יודע אם אותה אחת. לנו זה היה Pavarotti אבל לא אהבתי כ"כ

ganbarimasu

New member
לא מסעדה איטלקית...

אני קרניבור מאד מאד מאד... אוהב לאכול
.... ולעתים מאד מתענג על
. איטלקי פחות...

KEREN307

New member
מפגשים - בילוי איכותי בנהריה עם הילדים

יש לי המלצה מנצחת לבילוי בעיר! לאחר הליכה קרוב לים, כדאי להסתכל על תופעות טבע כגון שמים, מים, איזה צפורים יש באזור ועוד. ללכת קצת על הטיילת ובאזור המזרקה לשבת במקום מוצל עם הילדים ולהנות ביחד מעיתון. מצאתי עיתון חדש בשם מפגשים (אי קניתי אותו בסטימצקי) המכיל הפעלות, סיפורים וציורים נפלאים. לילדים היה כיף והחומרים מאד איכותים. בילינו שעה וחצי נהדרות והכל קרוב קרוב לבית. תהנו!

EMAEMA

New member
ורה בר

בר ענק ומדהים ממש על החוף ( ואין לי אחוזים במקום
) באמת מקום ייחודי בארץ בכלל הטיילת מקסימה עם כל בתי הקפה ( גם בית קפה רוגע די מיוחד ) !

שאלונת

שמעתי שיש עדיין מס' מקומות שלא שופצו אחרי הקטיושות של שנה שעברה... יש כתובות? אני באמת לא ראיתי שום דבר בחצי השנה האחרונה...

רינה18

New member
מופע שנ&#

באולם " קשת אילון " קיבוץ אילון בתאריך: 6/7/07 יום שישי בשעה : 21:30 "יום אחד את תראי" ערב שכולו מסג' ללב ולנשמה ערב בניחוח צרפתי, בו מגיש השחקן- זמר פייר עמנואל חנון מבחר ייחודי של שנסונים (בצרפתית) משולבים בקטעי קריאה (מתורגמים לעברית) ומשחק. אהבה צרפתית, כפי שבאה לידי ביטוי אצל אייב מונטאן, ז'אק ברל, נוגארו, ראג'יני, בקו, מוסטאקי, פאניול ועוד. עוד משתתפים: אריה זונשיין- פסנתר, שי פקר- קונטרבס, אורן פריד- תופים. ביקורת : עמנואל הלפרין על המופע: "עמנואל חנון מגלם את האידיאל של הזמר- מוסיקאי- שחקן שצמח והתפתח במסורת הזמר הצרפתי. החוויה שבמופע, איננה רק נוסטלגית, היא מאפשרת התחברות אמיתית אל עולם ותרבות שממשיכים להתקיים ושרצוי מאוד שנמשיך ללמוד מהם. כדי להצליח במשימה הזו, צריך רק דבר אחד קטן: כשרון. הכשרון הזה, ניכר בכל רגע במופע המרגש של עמנואל חנון." "...הופעתו של פייר עמנואל בתוכנית זו באה למלא חלל ומעניקה רגע קסום לאניני הטעם של התרבות הצרפתית. לרוץ ולראות לפני שהמופע ירד מהבמה כגורל כל התוכניות שאינן במיין-סטרים של הטעם המקומי..." דניאל לנזיני, "אוקפי", ינואר 2004. . אתר המופע: http://www.zonshine.com/hPier.shtml כרטיסים לטלפון : "פודסט " 0503-494770 , 04-9807005

למעלה