מעולם לא הגנתי עליהם, מפגר
לאורך כל ההודעות שלי טענתי שאני בעד דמוקרטיה, נגד אפלייה אתנית (אני אמרתי בפירוש שאני נגד רדיפת מיעוטים), ונגד טרנספר. אני אפילו לא דתי. איפה לעזאזל ראית שאני איכשהו תומך בחסידיו של ברוך גולדשטיין?! (אולי יותר נכון לקרוא חסיד של אספרנטו...אם אתה בכלל יודע מה זה) זוהי בדיוק הפואנטה שלי - אתה מעוות לחלוטין את מה שאמרתי, ורואה את העולם בצורה מעוותת. זה שאני ימני לא הופך אותי אוטומטית לימני קיצוני. יש עוד דרגות רבות של נטייה פוליטית. ראייה כזאת, שכל מי שאינו מסכים איתך הינו קיצוני, היא היא ראייה קיצונית מאוד ומסוכנת. כל מה שניסיתי להוכיח, זה שאין מפלגות פאשיסטיות בארץ. לא רק אני אמרתי את זה, גם הבחור שהביא לך פה הגדרה בנאגלית של פאשיזם טען אותו הדבר. אולי בגלל שהוא לא הזדהה כימני אתה מקשיב לו, ולי לא, למרות שאנו אומרים בדיוק אותו הדבר? זה די אבסורד, ומראה על סוג מסויים של גזענות, אותה אתה מבקש לגנות כ"כ. גם לקרוא לענף שלם של הפוליטיקה, שהיום שולט בממשלה עם רוב מוחץ בבחירות האחרונות, בשם פאשיסטים, הינו עיוות המציאות וראייה גזענית משהו. אפילו היחס שלך לימנים (לא שאכפת לי, אני פשוט אומר לך את זה כדי שלא תעשה מעצמך צחוק) הוא די גזעני כאשר אתה משווה אותם לכלבים ואפילו מכליל ומסכם את כל האידיאולוגיה של הימין בתוך איזה כינוי - אינסטינקט כף היד נדמה לי, משפט שמראה על יחס מזלזל משהו. לכן אם אתה קורא למישהו פאשיסט (שכבר אני ועוד הראו לך שאין פאשיסטים פה בארץ, לפחות לא מלגה רשמית), תחשוב קודם על היחס הגזעני שלך לאנשים פה בארץ. מקווה שלפחות תקרא את ההודעה עד הסוף ותבין משהו. אבל בעצם, מה אני מצפה ממך.