והנה השבועות שלנו
השבועה של היידי
: לפני 7 שנים כשנפגשנו, לקח לי יומיים תמימים להבין שזו היא אהבת חיי, שבאמצע בגרותי, כמו קסם, באת אליי לאהוב ולמלא אותי ברגשות נפלאים. עברו עלינו במשך השנים תקופות סוערות יותר וסוערות פחות, אהבה עזה כמוות ופרידות כואבות, שנים של ביחד ושנים של לחוד. אין דרך לתמצת במילים את היחסים שלנו- מלאי התהפוכות, את האהבה העמוקה והבסיסית שלי אליך, ששרדה דרך כל המכשולים. לפעמים, סתם מתוך שיחה, אני מרגישה אליך רגשות עזים כל כך ואני לא יכולה למצוא להם מילים, והיום אני נדרשת לומר אותן לך ולכולם. אני נישאת לך- החבר הכי טוב שלי, ואני לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיך. אני יודעת, לאחר תקופות קשות שעברנו, שתמיד אוהב אותך, שנצליח להתעלות ולפתור את הבעיות והמשברים. שאיתך אבלה את חיי, ונקים משפחה, שנועדנו זה לזו. שאתה הוא האחד. שאיתך אוכל בכל זמן נתון לשלוח יד ולגעת בך, לשתוק יחד, להתעורר איתך בבוקר, למצוא בך נחמה ומסתור, להתחבק יחד בימי החורף ולהרגיש אהבה באוויר. הטבעת הזו נועדה להזכיר לך יום יום שאני אוהבת אותך, ושיש צורך לעבוד על מערכת היחסים שלנו ולשמור עליה מכל משמר. אני יודעת שבכל יום נחזור מהעבודה, נתנשק, ונשב לדבר על היום שעבר, נחייך ונרגע- ונהיה קודם כל חברים, והאהבה תמיד תמצא דרך ללוות אותנו לכל מקום. נתבגר ונאהב, נגדל ילדים ונאהב, נזדקן ונאהב, עד קץ כל הזמנים. השבועה של עמית
: היידוש היום לפני 7 שנים יצאנו ביחד בפעם הראשונה. באותם זמנים הייתי בחור לפני גיוס ועבדתי במאפיה תחת ביתך. מי ידע אז ש"הבאגט" שביקשת לקנות במאפיה יחזיק מעמד שנים רבות כל כך? אחרי 7 שנות אהבה אין סופית, אנו ניצבים כאן, לפני כולם, ונשבעים לאהוב לנצח. אני רוצה להודות לך על שנים נפלאות של תמיכה ואהבה, כשאני סמוך ובטוח כי לפנינו עוד שנים רבות ויפות ( וחכי שיגיעו הצאצאים…) במעמד מיוחד זה אני ניצב לפני המשפחות היקרות שלנו והחברים הטובים שלנו, כדי להכריז על אהבתי הגדולה אלייך ( כבר בפעם השניה, אבל מי סופר?), אני אמשיך לעמוד לצידך בטוב וברע, ותמוך ולאהוב אותך בכל ליבי עד סוף ימי חיי. אני שמח על כך שאת שותפתי לחיים. בטבעת זו שאני עונד על אצבעך, אני מקדש אותך ואת הזוגיות שלנו, מי יתן וכל משאלותינו יתגשמו לעד. (אמן)