המשך

maayan5

New member
המשך

ובהמשך לשאלות- האם כדאי לקנות כרטיס הלוך-ושוב או לקנות כרטיס לכיוון אחד?

muga

New member
תלוי

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות - כרטיס "סגור מראש" (הלוך חזור) לרוב יותר זול. אבל, אם את לא יודעת מאיפה את רוצה לחזור ולכמה זמן את רוצה לטוס, אז לפי דעתי יותר נוח לטוס עם כרטיס לכיוון אחד. מקסימום..תפסידי כמה דולרים...

maayan5

New member
כרטיס להודו

אבל אמרו לי שכדי לקבל ויזה להודו אני חייבת להראות כרטיס חזרה, ז"א כרטיס יציאה מהודו, אחרת אני לא אקבל ויזה, למרות שגם אלו שאמרו לי את זה לא בטוחים שזה נכון. אם יש פה מישהו שיודע, אני אשמח לקבל תשובה, ואם לא, אני הולכת לשגרירות הודו בעוד שבועיים, אז אני מניחה שאני כבר אבין לבד. מבטיחה לחלוק עם כולם כאן את המידע.

שלום maayan5

מנסיוני האישי לא צריך להראות כרטיס חזרה (יציאה מהודו) אני כשטסתי לא ידעתי מתי אני אשוב ומהיכן אני אשוב הלכתי אל שגרירות הודו וקיבלתי ויזה בלי שום בעיות.... אני מאמין שזה כך גם היום (אלא אם כן שונה החוק) בכל מקרה הינה פרטים נוספים על שגרירות הודו: כתובת: רחוב קוייפמן 4 (בית שרבט), תל אביב, מיקוד 68012 03-5101431/61 טלפון: 03-5291999 פקס: 03-5101431 לצורך הוצאת ויזה להודו מהשגרירות בת"א לעד חצי שנה עם 1-3 כניסות למדינה יש צורך בדרכון שתוקפו ארוך מתוקף הויזה המבוקשת, תמונה אחת ו-175 ש"ח. לויזה לתקופה של חצי שנה עד שנה העלות היא 285 ש"ח. הויזה מוכנה תוך יום-יומיים עבודה מהגשת הבקשה. המידע נמסר ע"י מחלקת הויזות של שגרירות הודו בישראל. בין היתר תוכלי להוציא ויזה להודו מנאפל: בשגרירות הודו בקטמנדו אפשר להוציא או להאריך ויזה להודו. המחיר לויזה רגילה (בין שלושה לשישה חודשים) הוא 2900 רופי נפאלי (כ-73 רופי לדולר). השגרירות פתוחה במהלך השבוע בין השעות 9:30 ל-12:00 וסגורה בימים שישי, שבת וראשון. מומלץ להגיע לפני תשע בבוקר, כי התור ארוך ומייגע כמעט תמיד. התהליך אורך לפחות יומיים.

muga

New member
תיקון קטן

הויזה לחצי שנה עולה כיום 200 ש"ח (נדמה לי שלשנה היא עולה 300+ אני לא זוכרת כמה פלוס..), וצריך להביא את הכסף במזומן. בקשר לכניסה בהודו, אין שום בעיה להכנס עם כרטיס לכיוון אחד. לא יעשו לך שום בעיות, ותקבלי ויזה ללא שום סיבוך. טיסה נעימה

anizo

New member
כמה תיקונים מאחד שטס בעוד חודש

לגבי מחירים: אם אתה צעיר כרטיס פתוח לשנה לבומבי (בלבד) יעלה לך דרך איסתא 650$ כשחיבים לכרטס 45 יום מראש (שלא ימכרו לך לוקשים, שמעתי על אנשים ששלמו יותר מ800). אם כרטסת בפחות מ45 יום זה תוספת של חמישים דולר. אני קונה מחר כרטיס דרך הסוכנות במוצקין ל10.2 (סוכנת בשם אוסנת, לא זוכר את הטלפון). לגבי ויזה: חצי שנה-220 שח, שנה 330 שח. אני פניתי ישירות לשגרירות וזה היה מוכן תוך יום-יומיים (תברר לגבי הנוהל בטלפון, מישהו פרסם אותו) אם אתה עושה ויזה דרך סוכנות נסיעות הם יקחו לך עמלה. העיקר הבריאות :)

anizo

New member
טיפלה תיקונים נוספים

1. שמתי לב שאת בחורה ופניתי אלייך בלשון זכר. 2. הכתובת של השגרירות היא הירקון 140, ת"א ולא כמו שצוין ע"י מישהו, לגבי מספר הטלפון אני לא בטוח.

למעלה