המשכונים! (אם כבר ההי ויכוח כזה אני

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
המשכונים! (אם כבר ההי ויכוח כזה אני

מתנצל) קראתי שמישהי/ו רשמ/ה שהיא לא אוהבת את הרעיון של לעשות סרט המשך (במקרה הספציפי שלה היא טעתה כשדיברה על טרילוגית מטריקס אבל בלי שום קשר...) וחשבתי לעצמי שקיימים מקרים שבהם סרט המשך יכול להחשב בהחלט כיותר טוב לפחות אצלי אני יודע שמת לחיות 3 הוא יותר טוב מהראשון (ברור מאליו שיותר מהשני) למרות שאפשר לחשוב עליו כ``אווף עוד פעם חג המולד ואיזה באד-גאי מנסה להשיג כסף`` שובו של הנוסע השמיני (בהההה תרגום גרוע - ALIENS) סרט לדעתי בהרבה יותר מהנה מקודמו, וכמו כן גם שליחות קטלנית 2 אני רק חושש שכבר ניהלתם ויכוח זה (מישהו היה פעם בפורום הקבינט חוץ ממני?)

epitaph

New member
צודקת...

גם לדעתי יש הרבה מקרים שבהם סרטי ההמשך הרבה יותר טובים מהסרט המקורי. דוגמא טובה תהיה סדרת באטמן שם (וזה לדעתי) הסרט השלישי ``באטמן לנצח`` הרבה יותר טוב מהפרקים הראשונים של הסדרה (ובטח שיותר טוב מהרביעי). בכלל ואל קילמר הוא שחקן טוב...מומלץ לראות אותו ב``מלאך`` ב``דורס`` (שם הוא מופיע כג`ים מוריסון) או בסרט שכרגע אני לא ממש בטוח איך הוא נקרא שם הוא נלחם בשתי אריות אוכלי אדם (``הרוח והחושך`` אם אני לא טועה...בכול מקרה סרט מומלץ) -עדי-

JOE KALIBER

New member
בקשר לואל קילמר

דווקא אהבתי את כל הסרטים שלו אבל בתור באטמן ממש לא אהבתי. בכלל הסרטים של באטמן דיי דפוקים לדעתי, הרביעי בכלל גרוע. המלאך לעומת זאת סרט מצויין. בכל מקרה ביוגרפיה קצרה על ואל קילמר בסרטו הראשון, TOP SECRET (נראה לי שבעברית הם קראו לו קוד שבור, אל תשאלו אותי למה) משנת 1984 הוא שיחק תפקיד ראשי, הסרט הוא מעין פארודיה על סרטי המרגלים השונים. עד סוף שנות השמונים הוא שיחק בסרטים שונים בעיקר בתפקדי משנה(בנהם ווילו סרט ממלץ) אך דחה סרטים שונים מסיבות אישיות בין אחד הסרטים שהוא דחה היה חולית. בשנת 91 קילמר שיחק באחד מהתפקידים החשובים ביותר שלו את ג`ים מוריסון בסרט של אוליבר סטון דה דורז (הדלתות) בשנת 95 דחה ואל הצעה לשחק בסרט ראיון עם הערפד לטובת הסרט באטמן לנצח. עד שנת 97 שיחק ואל בסרטים פשוטים ולא מצליחים אך בשנת 97 הוא הופיע בסרט המלאך, גירסה מחודשת לסידרה משנות השישים. שנתיים לאחר מכן הוא הופיע בתור הקול של משה בסרט נסיך מצרים. לאחרונה לא היו לא סרטים נוספים ו(לי לפחות) לא ידוע על סרטים שלו שיצאו בקרוב.

JOE KALIBER

New member
וואלה

לא הייתי בטוח באמת... למרות שאני זוכר שאמרו לי פעם שם אחר

מסכימה עם החלק על באטמן :)

``באטמן לנצח`` הוא לדעתי הסרט הכי טוב בסדרת באטמן. הסרט הרביעי היה פשוט זוועתי, למרות שאני מאד אוהבת את ג`ורג` קלוני. מהסרטים הראשונים פשוט ממש פחדתי כשהייתי קטנה, אז עדיין לא עבר לי... את ``מלאך`` ראיתי כשהייתי בכיתה ז` ומאד אהבתי, אז אני לא בטוחה אם אני אוהב אותו גם היום.

המשכונים טובים יותר

היי, אני חדשה כאן אבל כשראיתי את ההודעה הזאת ישר קפץ לי לראש סרט המשך שממש נהניתי ממנו המומיה 2 ראיתי את הסרט הראשון לפני שנתיים ומאוד נהניתי ממנו וממש הייתי שמחה כשיצא הסרט המשך וישר רצתי לבכורה. אז הנה סתם עוד דוגמא לסרט המשך שהוא ממש טוב, ובנוסף גרף שיאים בארה``ב. *מי שראה את הסרט הנ``ל - מה דעתכם/ן עליו?

supes

New member
אני מצטער

אני ממש מצטער אבל אני לא מבין איך אפשר לכתוב כאילו שטויות ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד דבר ראשון והכי חשוב אחרי באטמן חוזר (2) הסדרה התקלקלה מייקל קיטון היה הבאטמן המושלם מיסתורי בתור באטמן ושלומיאל ונאיבי כברוס ווין טים ברטון הבמאי הוא גאון הוא עשה את הגותהם אפלה ומיסתורית בדיוק העולם שבאטמן צריך לחיות בו. גואל שומאכר עם כל הכבוד לו הפך את גותהם לציורית ושמחה מידי וואל קילמר ניסה לשחק את באטמן יותר מידי וג`ורג קלוני בכלל הרס את הדמות והמחשבה שבכלל רצו שבן אפלק יהיה באטמן הבא עדיין מעוררת בי חלחלה כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות לשני הסרטים הבאים. והדבר השני בקשר להמשכונים היו כאלו שהרסו את את המקור אבל יש כאלו שפשוט היו חייבים לבוא כמו הסנדק שליחות קטלנית וכו`.

999

New member
גם אני מצטערת

אני רוצה להגיד לך שוואל קילמר שיחק פצצה את באטמן וכריס אודונו`ל הוסיף הרבה לסרט ואני בכל אופן אהבתי לצפות בו

epitaph

New member
דעתי כדעתך

ואל קילמר פשוט התאים לתפקיד (הרבה יותר ממייקל קיטון)...רק חבל שהוא לא המשיך עם הסידרה ובמקומו הביאו את קלוני שדי הרס (אפשר להגיד אפילו השחיט) את הדמות של באטמן.

2am

New member
בטמן 2

בטמן 2 הוא לא רק סרט טוב אלא הוא גם סרט פמיניסטי מדהים

epitaph

New member
מה פמיניסטי בו?

זה שיש שם את קאטוומן?...אז זה הופך את הסדרה של באטמן וחצי מסדרות הדומות לבאטמן לפמנסטיות...וכול קשר בינן לבין פמיניסטיות הוא מקרי בהחלט... -עדי-

למעלה