המשכיות בקומיקס

NuckBunnies

New member
המשכיות בקומיקס

נושא מאוד מתוסבך. ביחוד בקומיקס. 50 שנה של היסטוריה מפוטלת, אשר מתפרסת על פני כמה חוברות שלא פעם סותרות אחת את השניה. אפשר לכתוב ספרים (האמתי שכתבו) על ההמשכיות בעולם מרבל ובעולם של DC. מה דעתכם על המשכיות? טובה? מוסיפה? גורעת? האם הרצון לישר קו עם ההיסטוריה של הדמות בא על חשבון פיתוח העלילה העכשיוית? חוו דעה. אני יתן דעה מנומקת בקרוב, ואצרף גם סריקה של כתבה נרחבת על הנושא הנ"ל מעיתון וויזארד, גיליון #124. NuckBunnies

ויאגרה

New member
המשכיות...

עושה את הגיבור למה שהוא...אני לא צריך לפרט מעבר לזה.

oren*

New member
מצד אחד פוגע, מצד שני חובה

אם אני עוקב אחרי סדרת קומיקס כלשהי במשך 10 שנים, ויודע שהגיבור שלי רגיש למים, אז אי אפשר פתאום להחליט שהחברה שלו היא אלת המים או שהוא מציל אנשים שתקועים מתחת למפל מים. היו התנגשויות רבות בקומיקס, בעיקר דברים מזעריים שאנשים שאינם מכירים את הסיפור לא יתייחסו אליהם (מבחינתם כל חוברת היא סיפור נפרד). אפשר לכתוב גם על סידרת הספרים של הארי פוטר, הסופרת בעצמה אמרה שלפעמים היה לה קשה לזכור את כל הדמויות והמאפיינים וחלק מקוראי הספרים מצאו סתירות בין הספרים. אחד הקוסמים למשל צולע בספר מסויים, ובספר אחר הוא רץ ביער - דברים בסגנון הזה. עדיף להכין רשימה ממוחשבת של כל התכונות של דמויות הקומיקס ולהיעזר בה במקרה ורוצים להוסיף דמות חדשה או להכניס עוד מאפיינים לגיבור שלנו.

למעלה