המשלחת הגדולה

עפטוב

New member
המשלחת הגדולה

טוב יקירותיי התאריכים פורסמו...והגיע הזמן להחליט... אני רוצה לוומבלי שבו הם מופיעים ב-1,2,3,4,5 ליולי, אני קונה כרטיסים ל-1,2 כי זה יוצא שישי ושבת...מה איתכן??

חחח

מה 1-3?! מבחינתי 1-5

einavzec88

New member
מחפשת שותף/ה לנסיעה להופעה

אני יכולה רק להופעות של יוני במנצ'סטר! חייבת מישהו לנסוע איתו! מכירת כרטיסים בשישי!!! אין זמןןן

עפטוב

New member
לגבי הכרטיסים

אני הכי רוצה מנצ'סטר בעולם, אלה ההופעות הכי שוות אבל אני באה עם האיש והילד ואין להם כל כך מה לחפש במנצ'סטר.... בעיקרון רק רוצה לתת זריקת הרגעה, אני אישית לא קונה כרטיסים במכירה הכללית, כי באתרי הכרטיסים יש למקומות לא ממש שווים ואז את נתקעת רחוק מהבמה כששילמת הון תועפות בשביל להגיע...זה מה שקרה לי באולטימט וזה היה מבאס רצח. אין מצב שאני בשום מקום חוץ משורה ראשונה. אני קונה אחר כך בפורום הרשמי שמכריח למכור בface value מכל מיני בנות שקנו מקומות שווים לאללה ומשום מה לא הולכות...

הם מגיעים גם לאירופה

בנתיים יש תאריכים לדנמרק,אמסטרדם,גרמניה,איטליה, ויש גם תאריכים לסקוטלנד ואירלנד

היי בנות נעלמתי וחזרתי בשם קצת שונה

אני מתה לנסוע שנה הבאה להופעה או שתיים או שמונה או כולן לא כ"כ משנה לי המיקום חשבתי שאם ניסע כמה שיותר מעריצות מישראל גם יהיה לנו כיף וחוויות וגם אולי באמת נראה נוכחות ישראלית גדולה מה אתן אומרות?

Hadar07

New member
אני בעד וומבלי ../images/Emo13.gif

במיוחד כשאחת ההופעות יוצאת ביום הולדת שלי אז מה יכול להיות יותר טוב מזה. יש לי בקשה לכל הבנות המנוסות בעניין של קניית כרטיסים מישהי יכולה לעשות איזשהו מדריך איך מזמינים ומתי מקבלים את הכרטיסים ואם בכלל כדאי לקנות עכשיו או שעדיף לחכות קצת? אין לי פשוט שום מושג בדברים כאלה כי אף פעם לא הזמנתי כרטיסים להופעה בחו"ל אני עדיין מתלבטת אם לקנות מעכשיו כי זה עוד מלא זמן ומי יודע מה יהיה.

הדררר את כל כך באה איתנו לוומבלי!

את לא מבינה איזה חגיגת יומולדת!!! ואת מזמינה מעכשיו כרטיס אחרת םשוט לא יהיה טוב

עפטוב

New member
מניסיוני

באולטימט שהיה הסיבוב הראשון שנכחתי בו קניתי כרטיסים ביום המכירה בטיקטמאסטר, קניתי את הכרטיסים היקרים ביותר וה"טובים" ביותר, מה אני אגיד, טסתי כזה מרחק בשביל לראות אותם ממש אבל ממש מרחוק....גם שירי והילה שהיו איתי בהופעה נדפקו. אפשר לקנות באינטרנט ובטלפון, האתר לפחות באולטימט קרס, אז השגתי אותם בטלפון וקניתי. בספרד כבר אמרתי שאין סיכוי בעולם שאני לא שורה ראשונה. היתה מכירת כרטיסים (לא לmeet n greet אלא למופע) והייתה תחרות (זה היה משהו כמו 1,000 כרטיסים לא היה סיכון ממשי להישאר בלי כרטיס)....מצאתי אחרי שבוע מישהי בפורום הרשמי שזכתה בשני כרטיסים והצטרפתי אליה. בקיצ מוסר ההשכל מאוד פשוט, תמיד אבל תמיד יש בנות שמוכרות כרטיסים אחר כך בפורום הרשמי, הפורום הרשמי מחייב למכור בface value שזו עלות קנייה ככה שאת לא מסתבכת עם ספסרים שגובים עשרות אחוזים יותר. אני אישית קונה אחרי ומוודאה שאני בשורה ראשונה נ.ק.ו.ד.ה.

einavzec2

New member
בכרטיסי עמידה אין את הבעיה הזאת...

מי שקונה עמידה זה אותם כרטיסים לכולם...אין מצב שדופקים אותך רחוק... את פשוט צריכה להידחף.. בנוגע לשורות אולי את צודקת אבל לי לאין אומץ לקנות ממישהי לא מהארץ

ronaldiniho3

New member
מקנא בכל מי שטס ../images/Emo7.gif

אוי צה"ל.... הייתי נותן הכל כדי לטוס לאחת ההופעות

למעלה