המשלחת לפולין.

MoRaN SaShA

New member
המשלחת לפולין.

אני בכיתה יא' , ובאפריל השכבה שלי יוצאת לפולין.. אני עדיין לא מצליחה להחליט האם להצטרף למשלחת או לא!.. מצד אחד זה עצוב.. וכל הטיול עצמו.. ומצד שני זו חוויה.. אני לא יודעת מה לעשות, להישאר בארץ או לצאת עם המשלחת.. אני כל היום על אותה שאלה.. ולא מצליחה להחליט!.. מה דעתכם?? לצאת או לא?..

R e A

New member
לצאת לצאת לצאת לצאת לצאת

בהסטריה. סתם
תצאי. אין כאן שאלה. כמו שאמרת, זאת חתיכת חוויה. שלא כולה עצב. את לא תתחרטי. אם כבר תתחרטי כשתראי את המשלחת חוזרת ותשמעי את כל הסיפורים ותאכלי את הלב שוויתרת על מסע שכזה.

SARAH B

New member
חייבים לנסוע ו

ולהראות לכולם כמה רבים אנחנו ואת הניצחון שהם לא השיגו מה שרצו

lihi r

New member
בטח לצאת

זה נכון שהמסע הזה כולל בתוכו עצב אבל העצב הוא לא כל המסע יש במסע גם הרבה חוויה ובאני מאמינה שאם לא תצאי את בסוף תתחרטי על זה

לצאת! ../images/Emo109.gif

גמני התלבטתי התלבטויות קשות ביותר, ובסוף החלטתי לצאת. באמת אני מציע לצאת (כמו שאני יעשה ב: 23.4.06
בהצלחה)

Aranel Nenharma

Well-known member
לצאת, ברור שלצאת.

עם כל העצב יש גם את הגאווה למדינת ישראל שלדעתי זה גובר על העצב. להראות שאיפה ש-6 מיליון יהודים נרצחו את הגעת לשם את ההוכחה שהנאצים לא הצליחו ליישם את הרעיון שלהם והיהודים עדיין קיימים והם לא מפחדים להראות את זה לעולם. וחוץ מזה יש גם המון חיוות שאפילו לא קשורים לשואה.

מורן...

אני לא חושבת שיהיה כאן מישהו שיגיד לך לא לצאת. אני חושבת שאת צריכה לעשות חושבים עם עצמך. תחשבי למה את לא רוצה לצאת ועל מה ההתלבטות? בעיניי המסע הזה הוא חשוב, ולדעתי כל אדם צריך לחוות את המסע הזה באיזשהו משלב החיים שלו. אם את רואה שזה לא מתאים לך בתקופה זו של חייך- אל תצאי. תמיד יש עוד הזדמנויות. תצאי רק אם את מרגישה מספיק מוכנה, מסע זה הוא לא קל, חשוב שתהייה גם אווירה חברתית טובה, שהחברים יהיו תומכים וכו'. מסע כזה צריך להיות כמעט מושלם מכל הבחינות, אצלי במסע היה כך, הרגשתי בטוחה עם האנשים שהייתי, ידעתי שתינתן לי תמיכה ברגע שאזדקק לה ולכן יצאתי. אני גם חושבת שיותר קל לעשות מסע כזה עם חברים...-כדי שהאווירה לא תמיד תהייה אווירה דיכאונית. שוב ממליצה לך לצאת. אני...

TOMנשר

New member
פולין

אממ.. אני ההייתי בפולין... ואני ממש אבל ממש לא מתחרטת!! היה ממש שווה.. גם הקטע של המסע וגם החברות.. כשאתה במקום עצמו נגיד יער הילדים אז אתה מרגיש עצוב כזה .. אבל במלונות צחוקים וכיף.. זה פעם אחת.. כאילו אם את מפספסת את זה את לא תצאי שוב .. וגם אם כן זה לא אותו דבר... תחשבי כאילו למה את לא יוצאת ואם באמת לא ששוה לך אז אל תצאי אבל אם זה סתם משו אז תצאי!! בהצלחה..!!!!

למעלה