המשלחת מטעם צה"ל..

המשלחת מטעם צה"ל..

איזה באסה.. כדי לנסוע למשלחת "עדים במדים"... צריך להיות קצינים/נגדים..לא תיארתי לעצמי האמת. (בכל מקרה צריך לחתום קבע....)

זה גם נראה לי..לא כל כך חכם

שחייבים לחתום קבע בשביל לצאת למסע כזה דווקא את החיילים בסדיר, ונראה לי שבמיוחד הלוחמים, צריך לשלוח לכזה מסע...לאו דווקא הקצינים...

L i T a L 1

New member
אוף חבל

ואני קיוותי לחזור לשם עם הצבא

אוהד11

New member
הדברים לא מדוייקים. צה"ל מוציא גם

משלחות עם חיילים בשרות חובה, ביחוד לצורך מצעד החיים ביום השואה. מאחר שמדובר בנסיעה יקרה משתדלים לשלוח אנשי קבע, אך כאמור לא רק אנשי קבע.

אבל זה לא קשור

החיילים שיוצאים עם המשלחות שלהם לפולין לא משלמים אף לא אגורה אחת עבור המסע. אני ממש אבל ממש לא מזלזל במסע לפולין, אבל אני חושב שצבא שכל שני וחמישי זועק שאין לו תקציב, לא צריך להוציא בכל חודש משלחת לפולין. ואני לא מגזים בנתונים. אני מכיר מישהי שרק בגלל שהיא נגנית חצוצרה, יצאה עם המשלחת הצבאית לפולין ארבע פעמים, רק כי הם היו צריכים שם חצוצרה. זה ממש מוגזם.

אני חושב שזה חשוב מספיק

צה"ל הוא לא רק ארגון לוחמה הוא כלי מקשר בעם הוא כור היתוך צה"ל הוא גם ארגון חסד (ע"ע מחווה אלון) ואני חושה שזו פעילות מספיק חשובה כדיי לתת לה את התקציב הדרוש

אני גם בדעה הזאת..

חלק מהאיכות של צה"ל הוא האיכות של הלוחמים שלו.. וכדי שהחיילים יקבלו את האיכות הזו הם צריכים לקבל חינוך ולהבין עבור מה הם נלחמים, ואת השורשים שלהם. אולי להוציא 6-8 משלחות של אנשי קבע בשנה, וכמו שסיפרת שמישהי יצאה 4 פעמים כי היו זקוקים לחצוצרה זה באמת עניין בירוקרטי, (כי אפשר לצמצם את מס' המשלחות ולמצוא נגנית אחרת....אני בספק שיש נגנית חצוצרה אחת בכל צה"ל..), אבל המשלחת הצבאית למחנות ההשמדה זה חלק מהענקת הידע שלנו לחיילים.

למעלה