המשמעת המשמעת

daniellafor

New member
המשמעת המשמעת

כמה כיף ככה קשה לתרגל לבד. האם זה אורח החיים המערבי הנותן את חוסר השקט ומפריע לשקוע לתוך רצף אסנות של שעה+ או שזו רק אני? בכול אופן אשמח לקבל הפניה למורים מאזור ראשל"צ או נ"צ המלמדים באחת מהשיטות הבאות: איינגר, אשטנגה או מורים שסיימו אצל אורית בוינגייט. תודה וברכה מהלא ממושמעת

יוגי בר

New member
רוצה לשנות תפריט? הנה התשובה

הי לך דנה יקירתי הלא ממושמעת. אז: קודם כל לגבי כל השיטות שהזכרת תשאירי לי הודעה בתיבת המסרים צרפי טל ואסביר לך באריכות על "כל השיטות והשמות". ולעניין שלך. רוצה באמת אבל באמת ללמוד לתרגל יוגה כמו שצריך. ממש כמו שצריך. תשכחי לרגע מכל מה שהזכרת והנה קופףץ לך על המסך לך יוגי שהוא גם מורה אדיר ליוגה וגם מטפל וגם מרפא וגם ראשל"צי (תירגעי, זה לא אני) אוקצור: חבל על הזמן. אלא מה? הוא בא מבית היוצר של שיבננדה. השם הוא רוני ומס' הטל הנייד שלו: 659681 -053 צלצלי ותתפנני בסבבה. בברכה ואהבה יוגי בר

lutzi

New member
ובכול זאת

אם כול הכבוד שיש לי לשיטת שיבננדה ויש כבוד
(מתרגלת כבר הרבה שנים), אני הייתי שמחה לקבל טלפונים של מורים מהשיטות שהזכרתי. ועוד שאלה כמה זמן אתה משקיע בתרגול ביום/שבוע? תודה על התשובות

lutzi

New member
לא להתבלבל השם אומנם שונה

אבל הלא ממושמעת היא אותה אחת פשוט החלפתי שם משתמש בתפוז

יוגי בר

New member
עזבי את הכבוד הוא סתם כבד

היי דנה אז ככה: בחייאת זומזום וכמו שאומרים בפעם המי יודע כמה: תפתחי את העיניים ותקראי טוב טוב אין דבר כזה "שיטת שיבננדה" או שיטת איינגר. אשטנגה יוגה דווקא יש כי היא היתה ונקראה תמיד במקביל גם ראג'ה יוגה (היוגה המלכותית- היוגה בעלת שמונה השלבים. אשטנ- 8. גה- שלב) וכשיצא לך פעם ללמוד על אמת ראג'ה יוגה תווכחי מייד ותביני כי כל מה שקרוי בפיך אשטנגה יוגה אין לו כלום עם ראג'ה יוגה. היוגה הכי מדעית לשליטה בהכרה. וזה רק מתאבן לפתיחה. (רוצה לדעת יותר על היוגות תשאירי לי פרטים בתיבת המסרים) או.קי. ועכשיו.... קיבלת ממני שם של מורה שהוא יוגי. כמה את מכירה כאלה? אל תהיי מקובעת על שיטות. על מורים זה כבר סיפור אחר..... ולשאלתך- איך אני מתרגל? אז אני מתרגל יום יום. כמה? זה תלוי. כמו שמספרים בזמני הלימוד שלי כל יום. בממוצע, כל יום שעה. לפעמים הרבה יותר. אז רדי מהכבוד ויש לנו כבוד (לחלי- בארץ נהדרת) והעיקר תעשי יוגה. יוגה כמו שבראש שלך. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

lutzi

New member
מצד אחד אתה

מאוד צודק היוגה עומדת בפני עצמה ואין זה נכון להשתמש במונח "שיטת ... ". מצד שני זה קטנוני מצדך להתייחס לסמנטיקה. חוץמז למדתי גם למדתי על הראג'ה יוגה וגם כאן אתה צודק אין קשר בן "שיטת" היוגה לבן גדולתו של המורה. ובמהלך נדודי הרבים בעולם בחיפוש אחרי עצמי בעיקר, נתקלתי באדם אחד או שניים מקסימום שהיו מורים רוחנים אמיתיים בלא מובן המילה (אולי נפתח שירשור חדש על מיהו/מהו מורה רוחני). אשרי לך שיש לך חבר כזה שהוא יוגי אמיתי. אז לבנתיים אום אום שלום

יוגי בר

New member
מלמעלה מלמטה ומהצדדים יש רק אווום

דנה, היי לך. אז ככה: הנה התיקון ההכרחי להבנת ולהבהרת העניין. לדעתי, ראג'ה יוגה אי אפשר בדיוק "ללמוד" (המירכאות ניתנו בכוונה ובנוסף, הכנסי בבקשה למדור מאמרים ותמצאי שם מאמר בנושא המורים והלימוד) האת'הא יוגה אפשר ללמוד. ראג'ה יוגה אפשר רק לחוות ככה זה. ראג'ה יוגה מתחילה כשהאת'הא יוגה נגמרת. וכן, אני אכן מקבל בשמחה את ההצעה למורה הרוחני. (וכבר מופיע הדיון הפתוח) בהצלחה ביוגה. בברכה ואהבה יוגי בר

foxx

New member
ויג'נאנה יוגה

השיטה של אורית נקראת מלפני כמה שבועות ויג'נאנה יוגה :)

למעלה