המשמרת שהיתה היום

תודה על צירוף הידיעה על המשמרת עם 30 המשתתפים

תודה לקמנצינד על הקישור לידיעה על משמרת יום השישי ליד 'אוהל המחאה' שבכניסה למתחם המעון של ראש-הממשלה. כתוב שבאו "עשרות", והנה התאור שקבלתי אני מפי אחת המשתתפות היה שבקושי היו שם 30 איש... סימן נוסף להתפוגגות הענין והנכונות להשתתף במאמץ למען גלעד שליט. ואם תשאל, קמנצינד, כמובן ובאופן טבעי, הגיוני ומוצדק: "איפה היית אתה, תום, שאתה מבקר אחרים ?" הרי תשובתי: גם אני משתדל לתרום ולהשתתף, אם כי לא תמיד במקומות המתוקשרים וה'סטאנדארטיים'. ישנם דברים - נוהגים לומר "הגורמים המוסמכים" - שנעשים, גם אם עושיהם לא רצים אל כל מקרופון ומצלימה מזדמנים. כל טוב, ובהצלחה (לכולנו ובעיקר למשפחת שליט ולגלעד) בהמשך, גם אם יתמהמה עוד חודשים לא מעטים. ועוד 'טיפ': כאשר אני 'מציץ' ל'אוהל-המחאה' בכל מיני ימים ושעות, אני מעוניין להתרשם מן השיגרה ולאו דווקא מן הארועים המאורגנים פעם בתקופה. תום.

קמנצינד

New member
תב"ח....

כמה עשרות אנשים שעומדים שם אחת לשבועיים, כבר במשך שנתיים, זה מאוד מרשים לדעתי. אתה מתחיל להגזים.

לאחר צרוף משתתפי 2 הפגנות עם כ-15 איש בכל אחת

במשמרת של יום שישי האחרון בירושלים עמדו ביחד משתתפי-המשמרות הדו-שבועיות ה"רגילות" והמתמידות, כדבריך, ביחד עם כמה ממתנדבי 'אוהל-המחאה' שהוזעקו להצטרף, ביחד עם מה שכונה 'הפגנת-האמהות' שמלכתחילה תוכננה לעמוד מול הבית הפרטי של שר-הבטחון בתל-אביב, אבל כדי "לאחד כוחות" עלו משתתפי לירושלים. אז בהנחה שאילו היתה כל אחת מ-2 ההפגנות עומדת במקומה המתוכנן מראש והיו ניצבים בה כ-15 משתתפים ומשתתפות מקסימום, הרי לנו האינדיקאציה להתפוגגות הענין והנכונות להשתתף במאמץ לשחרורו של גלעד שליט. אני מקווה ששחרור הקלטת לפרסום בקרוב (אולי תחילה ע"י אנשי החמאס או ועדות-ההתנגדות ברצועת-עזה), תפיח מעט יותר 'רוח גבית' במתי מעט המתמידים במאמץ למען שחרורו של גלעד מהשבי (בסוכות 1194 ימים, חג סוכות רביעי ברציפות !)

למעלה