המשפחה שלי היא המושלמת../images/Emo24.gif
המממ.....אם בקוים עסקינן ידוע לכם שבטבע אין קוים ישרים? הכל מפותל פראי ו............טבעי. <הקו הוא פרי ממעשיו של האדם, בגלל שהאדם תמיד מחפש הגיון בכל דבר.> נסו לצייר קו ישר, ככל שתתאמצו בחיים לא ייצא לכם,נכון?! , תמיד יצאו טיפה סטיות וכדי לצייר באמת קו ישר תצטרכו כלי עזר כמו סרגל וכי"וב ליצירתיים שבניכם.. ככה זה בחיים שלי , המשפחה שלי היא מעין יצירה אמנות מושלמת! אז יש לה את ה'סטיות' שלה והיא לא קו ישר, אבל זה מה שאני אוהבת בה, היא.
טבעית! היא מושלמת בשבילי, היא צומחת היא משתנה, כל אחד מבני המשפחה משתנים גודלים. יש אנשים שכל החיים יש להם את הזיקה למצוא את המושלם היפה הטוב ואפילו שהם מתים הם לא מגלים שכל המושלמות הטוב והיופי היו לידם כל הזמן הזה! המשפחה שלי יקרה לי מאוד ואני אוהבת אותה, היתה איתי בכל הרגעים שלי ובעיקר ברגעים המשמעותיים שלי, ברגעי השמחה-שמחו איתי, היו גאים באים התרגשו איתי כמו שאף אחד לא מסוגל ברגעי העצבות-היו איתי תמכו בי הקשיבו לי והיו איתי כל רגע שהיה לי רע או כשהיתי פגועה היו שם בשבילי והגנו עליי. הם האנשים הכי קרובים אליי ללב,שליוו אותי כל השנים.לכל אחד היה חלק בטיפוח המשפחה הזו. ההורים שלי עומדים בראש המשפחה, הורים חזקים תרבותיים עם גישה מאוד פתוחה ובריאה לחיים. החיים נותנים לנו המון נתיבים בחיים ובנתיבים האלה ישנם לפעמים מהמורות,אלה שבאמת ניחנו ב'ראיה' יכולים לראות את הכלים שאלוקים העניק להם. ההורים שלי עברו הרבה תלאות בחיים ונלחמו בטחנות רוח התעקשו על אהבתם והמשיכו קדימה,אני כל כך גאה בהורים שלי שעיצבו אותנו <אותי ואת והאחים> למה שאנחנו היום.
הקשר בין האחים-זה קשר מאוד קרוב, בשבילי זה אפילו קרוב יותר מכל חבר או חברה, כי הם באמת מכירים אותי על בוריי, מה שאני מרגישה מה שאני חושבת שלפעמים זה יכול לתסכל ולמעשה הביא אותי למצב שאני נמצאת בו היום ולא ארחיב בו, יש שרשור שלם שכתבתי על הנושא הזה, אבל אני מנסה לפתור.זה קשר מאוד כיפי דקה אחת אנחנו מסוגלים ממש להתעצבן על האח/ות, דקה אחרי זה מדליקים מוזיקה בקולי קולות ומתחילים להשתולל ושטוזים למיניהםיחד ..או לבשל יחד אלו תחביבים מאוד אהובים עלינו.
קשר האחים מול ההורים-זה קשר גם מאוד פתוח לפעמים קיים קטע שמעלים בפני ההורים של הפליות למה לו יש יותר ממני וכיו"ב כשממש מתעצבנים וזה יכול להטריף את השכל, כן כן הדברים האלה לא נגמרים גם בגיל כזה, ילדותי הא? האמת שאני חושבת על זה קשר מול ההורים תמיד נראה כמו קשר מול הנציב לתלונות הציבור, מדי פעם יש דברים כיפיים שמשמחים את המשפחה וכיו"ב.. אבל זה עוד דבר שנצטרך לעבוד עליו
הממ..השתדלתי להיות אמיתית ומקווה שחלק מהאנשים יפנימו את שכתבתי. ויקחו את זה איתם לחייהם.
על התמונה אחווה דעת בהודעה הבאה,השתדלתי לצמצמם כי שמתי לב לנטיתי להאריך