המשפחה המושלמת-קווים לדמותה

המשפחה המושלמת-קווים לדמותה../images/Emo140.gif

איך נראית המשפחה ה"מושלמת" מבחינתכם- איך הקשר בין האחים
איך הקשר של האחים מול ההורים
ובתמונה- מה לדעתכם כל אחד מהדמויות חושב על שאר החבר'ה- לו היה מדובר בתמונה לכאורה של המשפחה שלכם

eris1515

New member
למה לא נקלטה לי התגובה הקודמת?!

טוב נכתוב שוב... אני חושבת שמשפחה מושלמת שזה שאח אחד עוזר לשני,מתייעץ איתו,עוזר לו,אח עם סבלנות,אחים שמספרים אחד לשני הכל... לא רבים,לא עושים דווקא או בכוונה... שאומרים מילה טובה...שיודעים לפרגן... לא כל כך הבנתי ת'שאלה על התמונה...

תדמייני שהתמונה היא תמונה של

המשפחה שלך- מה את חושבת על אחייך, ומה הם חושבים עלייך לדעתך באותה תמונה.

המשפחה המושלמת

לפי דעתי זוהי משפחה שהכול שם מתקבל באור חיובי . אין שם ריבים , וכאלה הכול פתוח בין האחים ולפעמים גם בין ההורים. המשפחה מאוחדת ושומרת על האחדות שלה

gopsi

New member
חופש זו מילת המפתח

גם במשפחה דרוש חופש בכל המובנים, תוך שמירה על איזונים. הכנסו לאתר כאן, כפי שמבטא את המשפחה החדשה הכי נכון.

מה יא

New member
לדעתי../images/Emo96.gif

אין כזה דבר משפחה מושלמת, לכל משפחה יש את הפאקים שלה וזה דווקא טוב.

המשפחה שלי היא המושלמת../images/Emo24.gif

המממ.....אם בקוים עסקינן ידוע לכם שבטבע אין קוים ישרים? הכל מפותל פראי ו............טבעי. <הקו הוא פרי ממעשיו של האדם, בגלל שהאדם תמיד מחפש הגיון בכל דבר.> נסו לצייר קו ישר, ככל שתתאמצו בחיים לא ייצא לכם,נכון?! , תמיד יצאו טיפה סטיות וכדי לצייר באמת קו ישר תצטרכו כלי עזר כמו סרגל וכי"וב ליצירתיים שבניכם.. ככה זה בחיים שלי , המשפחה שלי היא מעין יצירה אמנות מושלמת! אז יש לה את ה'סטיות' שלה והיא לא קו ישר, אבל זה מה שאני אוהבת בה, היא.טבעית! היא מושלמת בשבילי, היא צומחת היא משתנה, כל אחד מבני המשפחה משתנים גודלים. יש אנשים שכל החיים יש להם את הזיקה למצוא את המושלם היפה הטוב ואפילו שהם מתים הם לא מגלים שכל המושלמות הטוב והיופי היו לידם כל הזמן הזה! המשפחה שלי יקרה לי מאוד ואני אוהבת אותה, היתה איתי בכל הרגעים שלי ובעיקר ברגעים המשמעותיים שלי, ברגעי השמחה-שמחו איתי, היו גאים באים התרגשו איתי כמו שאף אחד לא מסוגל ברגעי העצבות-היו איתי תמכו בי הקשיבו לי והיו איתי כל רגע שהיה לי רע או כשהיתי פגועה היו שם בשבילי והגנו עליי. הם האנשים הכי קרובים אליי ללב,שליוו אותי כל השנים.לכל אחד היה חלק בטיפוח המשפחה הזו. ההורים שלי עומדים בראש המשפחה, הורים חזקים תרבותיים עם גישה מאוד פתוחה ובריאה לחיים. החיים נותנים לנו המון נתיבים בחיים ובנתיבים האלה ישנם לפעמים מהמורות,אלה שבאמת ניחנו ב'ראיה' יכולים לראות את הכלים שאלוקים העניק להם. ההורים שלי עברו הרבה תלאות בחיים ונלחמו בטחנות רוח התעקשו על אהבתם והמשיכו קדימה,אני כל כך גאה בהורים שלי שעיצבו אותנו <אותי ואת והאחים> למה שאנחנו היום.
הקשר בין האחים-זה קשר מאוד קרוב, בשבילי זה אפילו קרוב יותר מכל חבר או חברה, כי הם באמת מכירים אותי על בוריי, מה שאני מרגישה מה שאני חושבת שלפעמים זה יכול לתסכל ולמעשה הביא אותי למצב שאני נמצאת בו היום ולא ארחיב בו, יש שרשור שלם שכתבתי על הנושא הזה, אבל אני מנסה לפתור.זה קשר מאוד כיפי דקה אחת אנחנו מסוגלים ממש להתעצבן על האח/ות, דקה אחרי זה מדליקים מוזיקה בקולי קולות ומתחילים להשתולל ושטוזים למיניהםיחד ..או לבשל יחד אלו תחביבים מאוד אהובים עלינו.
קשר האחים מול ההורים-זה קשר גם מאוד פתוח לפעמים קיים קטע שמעלים בפני ההורים של הפליות למה לו יש יותר ממני וכיו"ב כשממש מתעצבנים וזה יכול להטריף את השכל, כן כן הדברים האלה לא נגמרים גם בגיל כזה, ילדותי הא? האמת שאני חושבת על זה קשר מול ההורים תמיד נראה כמו קשר מול הנציב לתלונות הציבור, מדי פעם יש דברים כיפיים שמשמחים את המשפחה וכיו"ב.. אבל זה עוד דבר שנצטרך לעבוד עליו :)
הממ..השתדלתי להיות אמיתית ומקווה שחלק מהאנשים יפנימו את שכתבתי. ויקחו את זה איתם לחייהם.
על התמונה אחווה דעת בהודעה הבאה,השתדלתי לצמצמם כי שמתי לב לנטיתי להאריך

על התמונה

קודם עוד קצת על אחיי- האחים שלי תמיד מפרגנים לי כשיש מקום לפעמים חשים בצורה לפרגן, כשאני חולה מטפלים בי וכמובן זה להיפך מספרים לי הכל וגם להיפפך, יש את המקום לזה לכן אנחנו ככה. אנחנו רבים, מתווכחים,. קונים מתנות, מתפייסים,מתקשרים ובעיקר בעיקר אוהבים! לגביי התמונה- זו תמונה שבעיני לא מציאותית ואפילו מזויפת למרות שלאמא שלי מגיעה התואר לאמא הכי הכי מכל האמהות אבל לכולם מגיע כתרים, זו תמונה יפה ואופטימית...אך היא תמונה שמבדלת ויוצרת חייצים. אצלנו אעפ"י שלא תמיד יש שיוין מנסים ליצור שיווין.אף אחד לא מביט על אף אחד, אעפ"י החיוכים זה נראה מנוכר כזה ומאולץ. אצלנו אין מצב לתמונה כזו, אף אחד לא יכול להיות אדיש לנוכחותו של השני. <חח אני יודעת שנסחפתי קצת, אבל ככה אני>

למעלה