המשפחה שלנו גדלה כנראה.....

MAMALY

New member
:-הרגתותי איילהD

MAMALY

New member
המשפחה שלנו גדלה כנראה.....

ת'שמעו קטע
ביום שיש הפיע הבן הגדול של החצי לסופשבוע כרגיל.... עם.... החברה שלו.!!
מיותר לציין את ריקוד הנצחון של החצי בחדר השינה (הבן שלי גדול הם ישנים ביחד...... ואז נפלו פניו "הזדקנתי..."...חחח התפוצצתי מצחוק)

עזבו שכל הלילה לא ישנו כי היה רעשים ולחשושים מהחדר.. (טוב גדל האפרוח )
עזבו שהחצי היה בטוח שבבוקר הוא סבא... (מזל שאני לא יהיה סבתא כ"כ מוקדם - בקושי התרגלתי לזה שאני אמא)
עזבוווווווווווו שכל הלילה היו צעדים במדרגות למעלה ולמטה ובבוקר הבנתי שארוחת צהריים אין וצריך להתחיל הכל מחדש כל הבישולים וכדומה.
עזבוווווווווווווו שהם לא ישבו איתנו לאכול בכלל והסתגרו
עזבווווווווווווו שהיום בבוקר כשנכנסתי לחדר הריק מצאתי שם סדום ועמורה כולל כל הסרוויס של פסח עם שאריות אוכל (ואסור לאכול בחדרים.... בטח לא קציצות ברוטב עם קוסקוס שנדבקקקקקקקק)
עזבוווווווווו שהילדים הקטנים שלנו נדבקו ליבחושה הצעירה הזו בקושי בת 18( עם ציצי שבחיים לא יהיה לי ולא יה לי) ואני הרגשתי כמו הדודה על הסירים - איש לא ממש התיחס אליי.... כולל ילדייה קטנים שהיו נרגשים מהתוספת המוזרה שיצאה מהחדר ...
האמת... אף אחד לא טרח להגיד לי שהיא מצטרפת לבית שלנו
לא ממש אכפת לי שיהיה בריא הילד העיקר שהוא שמח אבל שיוציא את הכלים מהחדר שלו ובבקשה לא לקחת לי את הסרוויס של פסח מארון הכלים בסלון היי - זה עדיין הבית שלי)
בגדול עכשיו אחרי שעתיים קרצוף חדר מבולגן וריחני.. שותה את הקפה עם הסיגריה "שאחרי"
וחושבת שאיזה מזל שהילדים שלי עוד קטנים ולא מביאים לי בחורות לישון פה (הבנות הולכות אחרי 7 בערב)
ואם באמת עוד שנה שנתיים שלוש הוא יתחתן נגיד אז אני סבתא חורגת??? יש תפקיד כזה בכלל???

ואז בלילה כאני והחצי המאושר עד אין קץ ומקנא עד אין קץ בחזייה דבל די שבחדר השני (גרררר) שוחחנו בהומור שכזה שאלתי אותו בגדול.. אם הילד שלו מתחתן אז גם אני מתחת לחופה או שאני בקצה האולם????..... אחרי הכל הם אכלו לי מהסרוויס של פסח את הקציצות שלי עם הקוסקוס שנדבקקקקקקקק
בכלל באמת מה קורא כשהילדים של החצי מתחתנים או הופכים להורים ???? (אפילו שזה מוקדם אני מצטיינת בתכניות מגירה)

העיקר הבריאות

לא.

לא מביאים חבר/ה לישון בבית לפני שמתאמים מראש
בטח לא כשיש עוד ילדים בבית שהם בגיל שהם מבינים.
ולפני שעושים שיחת "עשה ואל תעשה" לגבי אורחים בחדר המיטות, בהם קובעים את חוקי הבית בנושא.

מצד שני, אצלי מדובר בבנות, אז אולי אני יותר רגישה.

מצד שלישי, הגדולה אירחה בחדר השינה שלה לפני שבן זוגי נכנס לחיינו, ולכן כשנכנס אליינו סוף סוף גבר מעל גיל 20 הביתה וגם נשאר ללון, היה קצת הפוך על הפוך...

מברוק על המתבגר בבית

כשאנחנו התחתנו אישתו של אבא של האיש לא עמדה מתחת לחופה.
אני מניחה שיש דברים שהם נחלתם של ההורים הביולוגיים בלבד.
אני לא מצפה מגרושתינו לסבול את נוכחותי מתחת לחופה של הילדים שלה, על אף היחסים החמים מאוד שלי עם הילדים.

XמXלה

New member
בני הזוג של ההורים שלי לא היו איתי מתחת לחופה

רק ההורים שלי. מסיבה אחת פשוטה - הם לא ההורים שלי.
אבל נכחתי בחתונה שבן הזוג של האם ליווה את החתן לחופה כי הוא זה שגידל את הילד מגיל צעיר והאב לא היה בתמונה שנים רבות ואפילו לא הוזמן לחתונה. (הוא הגיע בכל זאת והיה בלאגן אבל זה סיפור אחר).

mother cat

New member
שעשעת אותי עם התאור

וגם קצת הדאגת אותי... הגדול של בעלי בן 15.5. מתי מתחילים להביא חברות? אמאל'ה... גם ככה יש דהירות במדרגות כל הלילה ואוכל בחדר שלו למרות שאסור...

לנושא החתונות וסבתאות - אצלי מן הסתם זה שונה. ברור לי לגמרי שאני אעמוד מתחת לחופה עם שני הילדים של בעלי, כי הרי אני הדבר הכי קרוב לאמא שיש להם. אני יותר מוטרדת מההזמנה. אני תמיד נעה באי נוחות כשאני מקבלת הזמנות לחתונות כשאחד ההורים של אחת מבני הזוג נפטר וההזמנה חתומה בשם X ו-Y ז"ל.... בהזמנות לבת המצווש של הילדה חתמנו בשמה ו"משפחת X". אולי אפשר לעשות משהו דומה בהזמנות?

וכן, אני חושבת שיש דבר כזה סבתא חורגת - אני מקווה שבמרחק כזה אפשר פשוט לקרא לה סבתא... הרי בנו של בן זוגך יביא את הילדים לבקר. והם יהיו מתוקים, ואת תשתגעי עליהם ותהיי שותפה כלשהי בחייהם. אז יהיו לילדים 3 סבתות ולא 2. סבבה! יותר עזרה ויותר פינוק....

XמXלה

New member
אפרופו הזמנות

בחתונה שלי, שני ההורים שלי היו נשואים לאחרים (היו, כי אמא שלי כבר לא :p )
בהזמנה כתבנו ללא שמות משפחה "הורי הכלה צילי וגילי" וכך גם הורי החתן ולמרות שהם נשואים הם שיתפו פעולה.

ornme

New member
צחקתי מהתיאור, ושאפו על הסבלנות שלך.

זוכרת את התקופה ההיא.
לא זוכרת שאני התייחסתי בהומור כזה... החדרים שהם היו משאירים... ובכביסות של הבנים תמיד היו גם כמה פריטי לבוש נשיים...
וכשהם מתחתנים אנו עדיין בת/ן הזוג של ההורה.
אבל
כשנולדים הנכדים
הגבולות מיטשטשים ואנחנו ניספרים כסבתות וסבאים.
והקטנטנים בהחלט מתייחסים אלינו בהתאם.
יש למה לצפות. (אבל נראה שיש לך עוד זמן...)

חחחחח

הסרוויס של פסח
משתתפת בצערך.
נחמד שהנער מרגיש בנוח להביא את חברה שלו הביתה, אבל היי, אל תחתני אותו כל כך מהר!
בקשר לסבתאות, בת הזוג של אבא של בן זוגי, ממש אימצה את התינוקת שלנו כנכדתה, לאחרונה היו הרבה מפגשים משפחתיים, היא ניגשת מיד ומרימה את התינוקת, התינוקת מחייכת אליה בחזרה, כולם אומרים כמה הן דומות (הן באמת די דומות)(תזכורת, אין שום קשר דם ביניהן) בקיצור ממש נוצר קשר יפה.
......

עקשנית25

New member
את יודעת זה מצחיק כי...

עלה בדיוק פוסט או שניים בנושא הזה בYNET, משפחה פרק ב',

וילדיו של בן זוגי, הגדול כבר בן 16, הסיכוי שיביא מישהי שואף ל0 בגיל הזה. אני מאוד מחבבת אותו ויש לנו קשר טוב,

אז שאלתי את בעלי שיחיה, מה יהיה בחתונה שלו, איפה אני אהיה, כי אני והגרושה לא נמצאות אף פעם באותו מקום יחד :)
אומנם אין ריבים, אין ויכוחים גם לא בינו לבינה אבל אני והיא מעולם לא שוחחנו ממש, היא לא רוצה קשר איתי.

הוא אפילו לא חושב על זה, אני מתארת לעצמי שאם בכלל אהיה שם,
זה בקצה השני של המקום, אין לי מקום אמיתי שם.
על אף שיש אירועים בבית ספר שהוא מבקש שאני אבוא עם אבא, ולא אמא שלו... אז... מי יודע... זה הדאיג אותי משום מה...
כרגיל מדאיגים אותי דברים שעוד לא קרו בכלל... :)

אבל אם הוא יביא בחורה, אני מאוד אשמח :) יהיו צחוקים :)
כבר עכשיו יש... :) עם כל ענייני הבנות בחייו.

יהיה מה שיהיה... :)

למעלה