המשפטים הכי מעצבנים!

המשפטים הכי מעצבנים!

1- וואו איך רזית, הכל בסדר? (כי הרי חייב לעבור חלילה מחלה או טראומה כדי לרדת במשקל)
2- זה ניתוח או שעשית דיאטה אמיתית? (פשוט אחרי ניתוח המשקל יורד לבד בלי מאמץ בכלל)
3- לרדת זה לא בעיה, עכשיו רק תשמרי! (אתם אומרים את זה מנסיון? כי לכם היה קל לרדת 30 קילו?!)
4- וואי בטח יש לך מלא עור עודף! (רוצים לשלם לי על מתיחה?)
אני מתה לרדת 3 קילו ולא מצליחה! (אני עוד שנייה בוכה שלא תעברי לאקסטרה סמול!)
אז מה מעצבן אותכם?!

קוביd1

New member
אהבתי את מה שכתבת

מזכיר לי את התקופה הראשונה אחרי הניתוח לפני 12 שנה, את אותם מבטי חמלה וליחשושים מאחורי הגב כאילו אני חס וחלילה חולה ,לא שאכח את זה ,אנחנו מקום עבודה של כ 200 עובדים והירידה שלי במשקל היתה ממש מהירה ואני מדבר על מעל 50 ק"ג בפחות מחצי שנה שב3 שבועות הראשונים ירדתי 15 ק"ג.
לא היתה לי ברירה ובחדר האוכל בארוחת בוקר לקחתי את המיקרופון ואמרתי חברים אני בריא אני לא חולה כך הכל עברתי ניתוח להצרת קיבה ואלה התוצאות הטובות, לך תסביר לכל אחד בנפרד למה אני יורד במשקל

אשמח שלמוע מהחברים במיוחד המנותחים הטריים מה מעצבן אותם ומה אומרים הסובבים אותם על הירידה במשקל

קובי

סיווו

New member
גדול.!

הכיייייייי מציקים אלה שמתחילים להרצות שאם היה לך קצת יותר כוח רצון היית יכולה גם בלי זה ושזה סתם שטיות ניתוח וחבל על המאמץ כי אחרי כמה זמן את תחזרי למה שהיית(זה שהם רואים אותך מולם מרגישה טוב וניראת נפלא ושאין לך שום כוונה לחזור למה שהיית ממש לא מעניין אותם.!!)

אופירA

New member
מנהל

אותי מעצבן בעיקר צביעות והיתממות של אנשים (ואם יש להם כיפה ובגדים בצבעי פינגווין, זה אפילו עוד יותר מעצבן).
אתם מבינים שאני כרגע עצבנית על השכן החדש שעושה ברכוש המשותף מה שבא לו, כאילו אין לו בעלים נוספים, ואז שואל בתמימות למה כועסים? זו קבלת הפנים שעושים פה לשכנים חדשים? ותוהה למה אני לא מאמינה להצהרתו, שהדבר הכי חשוב לו זה למנוע עוגמת נפש הכי קטנה מהזולת...
אבל גם עליהם אני מנסה ללמד זכות, ומבינה את הרצון להעמיד פני מפגר שלא מבין דברים בסיסיים, כאשר לא מסכימים לך לסכן חיים ברכוש המשותף, או לחוץ בגלל התמודדות מול קבלן, וקצת לא שם לב לזכויות אדם בסיסיות ביותר, עבירות פליליות וכו'...
זה לא שאני לא אעמיד אותו במקומו בצורה מאוד ברורה. אבל להרגיש קצת את החולשות של הזולת ולכעוס פחות - אני יכולה.

אז אני מאוד מזדהה עם התגובות שלך בסוגריים למשפטים המעצבנים של אנשים, שלא חשבו חזק לפני שפתחו את הפה, או שחשבו, אבל זה המכסימום שהם הצליחו, גם כי אין להם ידע וניסיון בתחום (אבל בעיקר כי עומק המחשבה שלהם הוא כמו הכינרת אחרי 2000 שנה של עצירת גשמים טוטאלית).
אבל מבקשת ממך - אל תכעסי
. תחייכי לדיבורים האלה.

תחשבי שזה הבן שלך אומר את הדברים האלה, ואת אוהבת אותו ויודעת שהוא לא מתכוון לפגוע, וחוסר הטאקט שלו נובע רק מהיותו קטן עדיין.
תחשבי חיובי - בעצם ניסו לפרגן. יכלו גם להגיד דברים ממש מגעילים ("זה לא שווה כלום, את עדיין שמנה הר", "אני מקווה שתעלי הכל חזרה יותר מהר ממה שירדת", "חבל שכל המשקל ירד לך מהמוח"...)...

כי אם אין לנו ציפיות לאישור מהסביבה, אנו לא מתעצבנים על חוסר האישור, על הבורות, על חוסר המחשבה. ואם יש לנו ציפיות לאישור, כדאי לנו לשאול את עצמנו - מה חסר לנו? למה אנו מרגישים חסרים, לא שלמים?

הכי טוב - להגיב בהומור (ציני, אם צריך...). לא רק בסוגריים, אלא להוציא מהפה באוזני המעצבן. עם חיוך יפהפה על הפנים הרזות שלך.
אגב, התגובות כלפי מהסובבים אותי הן רק אוהדות ונעימות. אלו שניסו להוציא בעבר משפטים מעצבנים ללא מחשבה (כמה ירדת? רק 30? את צריכה לרדת עוד 20...), זה עבר להם מיד אחרי התגובה שלי, ולעולם לא חזר...

גברת ע

New member
אהבתי את המשפט שלך

"עומק המחשבה שלהם הוא כמו הכינרת אחרי 2000 שנה של עצירת גשמים טוטאלית"

כלכך נכון מה שכתבת, אני אישית בחרתי לא לשתף אנשים בניתוח שלי, ברור שרואים ירידה אבל זכותי לשמור לעצמי למי לספר ומה.

nony4

New member
ויש עוד כל כך הרבה משפטים ששמעתי...

אני עוד אזכר בכאלה ואכתוב לכם!!

אהבתי כל משפט ומשפט

רק שמעולם לא נתקלתי באף אחד מהם. למזלי!
אני מקבלת רק מחמאות אוהדות......
אולי זה בגלל שאף אחד בעולם לא יודע על הניתוח??

מצד אחד מעצבן שכולם מסתכלים, בוחנים

ויש כאלה שמתסכלים עלייך היום, ואומרים איזה יופי, ואז מחר שוב מסתכלים אומרים לך " אני רק מסתכלת לראות את השינוי ואיך את יורדת" נו בחייאת! תתעסקו בעצמכם ואל תבחנו אותי כל יום.
למרות שזה מושך הרבה תשומת לב ואני לא מתה על זה

למעלה