המשפטים שלעולם לא יאמרו ב...

Yuske

New member
המשפטים שלעולם לא יאמרו ב...

והפעם...סקובי דו: פרד: בואו נשאר ביחד ולא נתפצל! שאגי: מישהו שם לב שהכלב שלי מדבר? סקובי (בטון של ג'לטנמן מכובד): אי שווה לאמ סי בריבוע וולמה: אני מודה! אני מודה! יש לי קרובי משפחה בכל קצוות העולם! שוטר: אז איך גיליתם ש____ עשה את הפשע? החבורה: אממ...תראה...אממ....הרמזים הם...ש.... שאגי: בואו נתפצל חבורה דאפני: אל תשימו לב אליי אני בין כה וכה אלך לאיבוד וייפול לבוץ בסופו של דבר... סקראפי דו (המאמי*_*): דוד סקובי...אני פוחד! *מתחיל לבכות* וזה מה שיש לי עכשיו...אתם יכולים להמשיך עם סדרות שונות (לאו דווקא סקובי דו) ^_^

Mycroft

New member
למה הכוונה הפעם? ../images/Emo12.gif

היו כאלה קודם שפספסתי?

משפטים שלעולם לא יאמרו ב...

יוגיהו קיבא: חייבים להאמין בלב הקלפים זה הדרך היחידה להצלחה קיבא: כוח זה דבר שולי יוגי: מי צריך חברים הכל עושים לבד טיה: היא פשוט תגיד דבר לא מעצבן פעגסוס: בשביל מה אני צריך את כל הדרעק הזה של עין המילניום קח אותה יוגי בקורה: אני על אלימות ממזמן ויתרתי

Mycroft

New member
ועוד...

מאי: "אני חושבת שאני אוותר היום על הפן" קייבא: "נשברה לי ציפורן, אהההההההההה" יוגי: "אני חושב שאני אלך לקנות חולצה חדשה היום" קייבא: "טיה, בואי נלך לקסטרו, שמעתי שמוכרים שם נעליים בחצי מחיר!" מאריק: "גאד קארדס??? יש רק אלוהים אחד, לא?" יאמי-יוגי: "אני חושב שאני אוותר על להיות פרעה, אני עלול להסתבך עם אריק..." טיה: "לא משלמים לי כאן מספיק, אני חושבת שאני אעבור לדרגון בול זי"

Yuske

New member
סתם הרגשתי לרשום "והפעם" כאילו זו

פינה שעשיתי קודם...אז ככה שלא פספסתם כלום...אם ההודעה הזו תיעלם לעמודים האחרים נחזיר אותה ^_^ (בכל זאת...אני מת על המשחק הזה^^) נעשה עוד קצת יוגי-הו^^: מוקובה: סטו אני שונא אותך! מוקובה: סטו תפסיק להזדנב אחרי יוגי והחברים העלובים שלו! סטו: אבל מוקובה הם הצילו את החיים שלנו כבר כמה פעמים! יוגי: המכשף האפל אני בוחר בך! ועכשיו נעבור ל...דרדסים:(לא מומלץ לצעירים!!!!!) גרגמל: הוווו אני אוהב דרדסים...ועוד ברוטב שוקולד...ועם גבינה וחמוצים! דרדסאבא: יפה דרדרסית, עכשיו תרדי על הברכיים... דרדסית: אני לא רוצה את אף אחד מהדרדסים שיש לי בכפר... העוזר של גרגמל (נו איך קראו לו הנמוך עם הכוכע הכתום): גרגמל אכלתי את חתחתול לארוחת צהריים חתחתול (בסוף הפרק): סקובי דובי דו... פה גדול: השם האמיתי שלי זה "no food" קונדסון: אני שונא בדיחות וזהו בינתיים ^_^

Silver Fox

New member
ועוד קצת משפטים מיוגי או:../images/Emo82.gif

יוגי: לא נורא אם הפסדתי, זה טבעי... טיאה: לכו לעזאזל מטומטמים! גם כן חברים! אני הולכת לעבוד לבד! טריסטן: לא הגיע הזמן שאני אשנה תסרוקת? ג'ואי: האו! האו! האו! (חח לא היה לי רעיון אחר
) קאיבה: וואו ג'ואי! אתה כזה מדהים! אתה האליל שלי! פגסוס: לא, יוגי, אני לא רוצה את הנשמה שלך, תשמור אותה לעצמך... מאי: החולצה הזאת חושפנית מדי? יאמי יוגי: אמאאאאאאאאא! אני לא רוצה להילחם! זה קשה מדי! *בורח* יאמי באקורה: מי צריך את עין המילניום הדפוקה הזאת... באקורה: מה דעתך שנשתף פעולה, צד אפל שלי? יאמי מאליק: לא, יאמי יוגי, אני לא רוצה להרוג אותך, אני אוהב אותך!

אובלינה

New member
שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif

אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה..
אבל בכל זאת הרסתם אותי עם המשפטים
אז החלטתי להצטרף
(אולי אני אשאר.. לוידעת..
) קיצר (מפלצות אמיתיות): *כחכוח בגרון* הנה זה באאאאא
(ירמי קפלן: יש לי תחושה.. שהנה זה בא..) אוקע: אובלינה: מה פתאום להכין שיעורים
להכין שיעורים זה בשביל מפגרים, הרבה יותר כיף להשאר פה ול-א-כ-ו-ל-
איקיס: בסדר בסדר
אני כבר מסיים
תנו לי לגמור עם השיעורים האלה פעם אחת
אין לכם אפילו טיפה אחת של קצת סבלנות
נראה מה ייקרה בכתה כשהגרומבל ייבקש להציג את ההפחדות.. נראה מה תגידי אז גברת שפתיים
קראם: איקיס, אני חושב שכדאי שנכנס לדיאטה אובלינה: טוב נו, אני הולכת לצחצח שיניים איקיס: או מיי גאד
אאאאההההה
זה ג'וק
ג'וק ענקי זוחל באמצע החדר
(עכשיו הרסתי אותי
) קראם: איזו מזבלה
תסדרו מהר מהר מהר
טוב נו.. אלה היו משפטים שבחיים לא ייאמרו במפלצות אמיתיות.. (כמובן, אם לא מחשיבים את הפרק שאובלינה אבדה את השפיות וחשבה שהיא בנאדם..
) בלינקה

אובלינה

New member
באלי לעשות עודאחד../images/Emo70.gif עודאחד ../images/Emo75.gif

(עוד פעם
עוד פעם
-טלטאביז) אכן, ציטוט בכל שטות..
יו, אני בטח ילדה משועממת.. והפעם- חופרי הקברים
ד.א- אף אחד לא אומר לי"ברוכה השבה" "ברוכה הבאה"
חוצפנים
אז "הנה זה בא
"-ירמי קפלן.
(מה קשור שריף
) אוקע, חופריי הקברים- ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם..
פיקלס: מי צריך כסף
כל מה שאני רוצה פה זה לעבוד ולהשקיע, כדיי שהמשפחות יוכלו לקבור את מתיהם בנוחות ולא ביוקר
סמיילי: אני הולך להתקלח, שאף אחד לא ייכבה את הבויילר
בוריס: E=MC2
בוריס: קדימה זחלים
תעבדו
יש לנו עוד ערימה אחת לקבור ותעשו אותי עשיר..
סמיילי: מה זה כל הזבל הזה
הנה פיקלס, תאכל את זה.
פיקלס: קלף הדרקון לפעולה
(מה עובר עליי
חח..
)
ועוד אחד נורמלי של פיקלס: אני יודע מה אני אעשה בכסף
אני אתרום אותו לצדקה, לעמותות למען בעליי חיים ועניי העיר
*עיניי אנימה נוצצות*
בוריס: נתקעתי במעלית..
סמיילי: יו, באמת
קוווול
גמאני רוצה
בוריס: מה, להתקע במעלית
אני: שתקו שניכם
יש לי הודעה לכתוב
טוב נו, חלק 2..
איגור: זה עלבון למדע
ד"ר פרנקנשטיין: היי דוק, לאן אתה הולך
*מטומטם* (חי חי..
)
איגור: שתוק פרנק ותביא לי את הגופות
ד"ר פרנקנשטיין:
(מה הקשר לעזאזל
)
וזו הייתה התוכנית להיות, חברים, ומכיוון שאין לי מה לעשות, אני אסיים בחתימה. טודע לכם שקראתם הודעה זו ויום טוב

אני כל כך שונאת את הסדרה הזאת

זה מהסדרות האוסטרליות האלה שהמשפטים ארוכים מידי ובלי פאוזות כמו שצריך בסרט (מצויר או לא), השפתיים שלהם מדברים הרבה לפני ואחרי שהקול מתחיל (לפעמים השפתיים לא זזות בכלל), והכל מתרחש יותר מידי מהר, הם גם מדברים אחד על השני המון פעמים, דבר שממש אסור לעשות שמציגים מצבים מסויימים בסדרות X_X

אהבתי!!!! אתה צודק לחלוטין!!!

אגב שמתם לב ששאגי וסקובי תמיד נשארים ביחד? ככה זה כללללללללללללללללל זמן!!! פעם אחת הייתי רוצה שפרד יבוא איתם.

למעלה