המשפט הכי טוב ששמעתם

המשפט הכי טוב ששמעתם

אוקייי יש לי חמש דקות פנויות.. אז יאללה כמו שהכותרת אומרת תכתבו פה את המשפט הכי טוב ששמעתם או ראיתם בבליץ'. אני ראשון.. (מן הסתם)..ואמר אותו הדמות הכי סגידה בבליץ' זאראקי קנפאצ'י... : " Sanity... i don't recall ever having an annoying thing like that". המשפט אולי הכי קטלני בסדרה אז אם אתם חושבים שיש לכם יותר טוב תנסו. שלכם , שימי.

dark max

New member
אוו יש לי! *נא לדמיין את הרמיוני*

"cast off your fear! look forward! go forward! never stand still. retreat and you will age. hasitate and you will die". כך יאמר זאנגטסו :D

MichelleLev

New member
ש לי שני משפטים נסגדים.

1. הלא הוא, Bwahahahahahahahahahahahaha.. 2. hey! that's my line!

זה נסגד ../images/Emo15.gif

"האו איצ'גו הולד היס איבורז לייק בדט?! איטס פאקינג הרט!" ומשהו לא קשור אבל גאוני בכלזאת שון: אני מפיל אותך בלי שיפול לי ריס! גרוגן: הו! שון דווין- אפוורטל מן, ויו א פוורפל סט אף אייבורז!

Vivi Sparrow

New member
נאמ

התכוונת לרשום... How does Ichigo hold his eyebrows like that? It fucking hurts ...? X: [דרך אגב, לא שמעתי את המשפט הזה, לא הגעתי לפרק הזה עדיין, איזה פרק שזה לא יהיה P]

Neon taichou

New member
שלי D: {ספויילרים לכלמינידברים}

יש לי המון. הרשימה הזאת היא אפילו לא חצי, אני פשוט לא זוכרת יותר. XDD אי אפשר לבחור אחד! >< "I'd give up... beautifully!" יומיצ'יקה לשלטון! "He felt like a huge serpent hissing at me. Even though he was just talking to Nii-Ssama, it felt as if he had his hands around my neck." כל הנאום הזה... *_* "And they have these bevarages called 'juice pakcets'. You have to know some sort of trick in order to drink it, and even after you learn it, you might not be able to drink it." כי זה היה משעשע ועצוב באותו הזמן. T_T עעע. "Yo." איצ'יגו אחרי שהוא מציל את רוקיה. כל הסצינה הדרמתית הזאת, אחרי שכולם צפו איך רוקיה הולכת למןת והיא סוף סוף השלימה אם זה, והוא מופיע לו בנונשלנטיות ואומר "יו, ממצב". איצ'יגו כזה אידיוט!!!11 3> "Are you /that/ in love with me, little girl?" כי זה מרושע. T_T "Bye-bye, Rukia-chan! See ya at the Soukoyu" - פשוט איך שהוא אמר את זה נשמע כל כך תמים וחמוד, וכיוון שזה ממש לא בהקשר תמים וחמוד, זה הופך אותו, ל, אממ... קפל ואשוח. D:

Violettecat

New member
המשפט החביב עליי

אורהרה אמר את זה בפרק 31,עקרונית קיצרתי את זה קצת כי זה נאום. ,your sword speaks to me only of absurd fear ,"when you dodge -"i'm afraid of getting cut when you attack- "I am afraid of cutting someone even when you trying to protect somone," ." I am afraid of letting them die"- whats necessary in afight isn't fear ,"if dodge- "i won't let them cut me if you protect someone - "I won't let them die "and if you attack- "i'll cut them

Fay Wood

New member
כלכך אהבתי את הקטע הזה *__* ../images/Emo168.gif

זה היה כלכך.. חזק X.X;

Sakura Kinomoto

New member
אמממ..הנה:

"how the hell do I put this thing on?" "you put it on your forehead like so and yellat the top of your lungs:TAKE THIS!THE POWER OF JUSTICE!JUSTICE ARMOR!JUSTICE HACUMAKI!" "ok i get it!put on your forehead and....like HELL i'll do that!" "damn it guess i have no choice....er TAKE THIS!THE POWER OF JUSTICE!JUSTICE ARMOR!JUSTICE HACUMAKI!".. wow you actually did it....

Fay Wood

New member
נמ, היה בפרק 50- ../images/Emo168.gif

עם ג'ינטה וקארין XD Jinta: Only stupid people call other people stupid! Karin: Only stupid people call other people stupid who call them stupid! זה היה קטע כלכך מפגר וקרוע XDDD וחוץמזה אני לא זוכרת ._.; יש גבול למה שאני יכולה לזכור X.X; והקטע עם קנפאצ'י באמת היה גדול XDD

יש לי שניים D:

את שניהם אני זוכרת מהמנגה..אבל אני לא בטוחה שזה היה גם באנימה ^^" נקווה P: ממ הראשון ספויילר לפרק 16 נראה לי באנימה ?!Renji: hey! what's the name of your zanpakutou Ichigo: huh? the name?! I don't do that kind of thing! do you ?!actually go around naming your swords XD והשני (ספויילר לפרק...ממ....נראה לי בסביבות 25) כשהם באו להיכנס דרך השער לסול סוסייטי וג'ידנבו שאל את איצ'יגו איך קוראים לו ואז כשאיציגו אמר לו ג'ידנבו אמר "Ichigo....what a lovely name" XDDD איך איצ'יגו התעצבן שם XDD

למעלה