המשקה שלי לקייץ הקרוב.
שייק אבטיח ווודקה קפואה: מכניסים לבלנדר 400 גרם בשר אבטיח קר, חתוך לקוביות קטנות יחסית, מוסיפים ארבע קוביות קרח מרוסקות - הכי קל זה לעשות להן 'שמיכה' ולחבוט עם פטיש שניצלים. מצרפים עד חצי כוס וודקה קפואה ואיכותית ושתי כפות סירופ. מפעילים את הבלנדר. אם אין שיתוף פעולה מצד האבטיח נא לטלטל את הבלנדר בעדינות כדי שהחומרים יואילו להיטחן. מוזגים לכוסות גבוהות ואם רוצים מקשטים בעלה של נענע.
שייק אבטיח ווודקה קפואה: מכניסים לבלנדר 400 גרם בשר אבטיח קר, חתוך לקוביות קטנות יחסית, מוסיפים ארבע קוביות קרח מרוסקות - הכי קל זה לעשות להן 'שמיכה' ולחבוט עם פטיש שניצלים. מצרפים עד חצי כוס וודקה קפואה ואיכותית ושתי כפות סירופ. מפעילים את הבלנדר. אם אין שיתוף פעולה מצד האבטיח נא לטלטל את הבלנדר בעדינות כדי שהחומרים יואילו להיטחן. מוזגים לכוסות גבוהות ואם רוצים מקשטים בעלה של נענע.