המשקל לא מתרשם ממאמצי

המשקל לא מתרשם ממאמצי../images/Emo178.gif

הי, כבר כמה זמן בערך שבועיים שאני לא זזה במשקל. בשבוע הראשון ירדתי בין ק"ג לחצי ק"ג תלוי איזה משקל שואלים. אני לא מנשנשת שטויות, אוכלת מסודר ובריא, שותה רק מים למעט קפה ותה, בקצור ממש ילדה טובה. אבל המשקל מצדו לא מתרשם מממאמצי הכנים. כלום נדה. לא זז. לפחות לא עולה... קצת מייאש. אתמול אמרתי לעצמי גם ככה את לא יורדת אז לפחות תהני... ואכלת 2 קוביות שוקולד (42 קלוריות יחד) אני לא יודעת מה לעשות, ואין לי כח לדיאטות כסח. מצד שני בשיטה השפויה לכאורה שבה אני הולכת, אין תוצאות! 4 חודשים אחרי הלידה ועדין הולכת עם בגדי הריון! אני ממש מרגישה אומללית... והבטן הזאת מסתכלת עלי כל יום ואומרת לי ננהנננה... יש למישהי איזה דרך קיצור?
, כדור פלא?

חן123

New member
בדיקות שגרתיות

זה מה שנשמע לי שאת צריכה לעשות. יכול להיות שבלוטת התריס לא מאוזנת (קלאסי אחרי לידה), בדיקות דם פשוטות יכולות לשלול רקע רפואי, כדאי לפנות לרופא המשפחה. וכמובן חס וחלילה דיאטת כס"ח

כר1בי

New member
גם אני באותה סירה

אמנם רק חודשיים אחריי לידה אבל תקועה והבטן איזה גועל כזו רפויה ומגעילה מה יהיה והיום אכלת כל כך הרבה אני תקועה הצילוווווווווווווווווווווו מצד שני גם לא עולה אז זה הצד החיובי מאחלת לשנינו ירידה מהירה

אתי אתי

New member
גם אני...../images/Emo4.gif

ואני כבר הרבה יותר זמן אחרי לידה...
אבל אצלי זה כבר סיבוב רביעי, ואני כבר יודעת שאחרי שנה, (או יותר), כשחוזרים למשקל, שוכחים מהר מאוד מהדרך, ומכמה זמן זה לקח...

חן123

New member
גמני לא מצליחה להביא את

עצמי להכנס למשטר. בסוף זה יגיע אבל מי יודע באיזה מצב אהיה אז...

תודה על התזכורת!

אני באמת עוד לא עשיתי את הבדיקות שביקש הנטורופת, בין היתר של בלוטת התריס, אז תודה ! אמשיך לעדכן.

1אורניתה

New member
לא להתייאש

כל מה שיש לי לעשוז לך זה בלעודד ולספר לך על מאבקי במשקל-17 ק"ג פחות!! היו תקופות בהן במשך 3 חדשים לא זזתי במשקל. למזלי מאמת בחרתי דיאטה שפוייה, כך שלא ארגיש קורבן ואוכל להתמודד איתה הרבה זמן -לראייה אני מצליחה לעמוד בה כבר שנה וחודש!!! התפיסה בדיאטה הינה שאת לא בתחרות עם אף אחד, ןאימצת אורח חיים שבסופו של דבר יביא אותך לירידה במשקל!!! ההמשך: אחר 3 חדשים של דריכה במקום ואני חייבת לציין קצת דאגה, הגיע עוד 3 חדשים שבהם הורדתי עוד 6 ק"ג, עכשיו אני בתקופה ה"תקועה" ולא זז הרוורס. אני לא דואגת כי באמת יש כבר תוצאות ומחמאות ואני לא אשנה את הדרך, יכול להיות שארד יותר לאט או שאתחיל לרדת בעוד 3 חודשים העיקר שאני בדרך למטה מרגישה טוב ולא נברת. אז מה שיש לי להגיד לך זה טפחי לעמך על השכם המשיכי כך, כי לא משנה מתי התוצאות יגיעו את רק צריכה להיות בטוחה בעצמך ורגוע מספיק כדי להאמין שזה יבוא ותאמיני לי.... זה יבוא -באחריות.

../images/Emo140.gifתודה על העידוד!

האמת זה באמת מעודד. כי ממש לא מתאים לי לשנות כיוון לדיאטה קפדנית, ספירת קלוריות או מדידת משקל. והעובדה שנתקעת ואח"כ זה השתחרר- אז אולי עוד יש תקוה. בכל זאת אני אדם שאוהב תוצאות מהירות... מי לא? הא? אבל אני לא אוותר. מה שכן, אני באמת קיבלתי מנטורופת רשימה של כמה בדיקות דם שעוד לא עשיתי... כדי לבדוק שהכל מאוזן. אז תודה, אמשיך לעדכן. ובהצלחה בפורים הקרב ובא.

למעלה