המשקל של לוסי

tallywood

New member
המשקל של לוסי

האם מישהו שם לב שגם אחרי כמעט 4 חודשים מאז הלידה לוסי לא הצליחה להשיל מעליה את כל המשקל שצברה בהריון. זה רק מראה שגם כוכבים הם בני אדם

ענבר1

New member
יש לך נימה מאוד מוזרה...

"המשקל של לוסי" תאמיני לי אף אחד בפורום הזה לא מת עליה בגלל המשקל שלה....לכולנו יש סיבות אחרות... שמנה\רזה- היא עדיין לוסי וגם אם היא לא תשיל...אז מה?

tallywood

New member
כנראה שלא הבנת נכון!!!!

התכוונתי לומר שאפילו שלוסי היא כוכבת היא לא לוקחת את כל העניין הזה יותר מידי לראש כלומר היא נשארת טבעית. להיפך לא התכוונתי להשמע ביקורתית אלא לפרגן ללוסי על זה שהיא לא רצה לחדר הכושר. מצטערת אם לא הובנתי כראוי הרי גם אני כמוך מעריצה את לוסי בכל מצב.

ענבר1

New member
כנראה הבנתי אותך לא נכון....

בכול מקרה אם נעלבת או משהו אז סליחה,זאת לא הייתה הכוונה

stephanie w:p

New member
אני לא חושבת שהיא ממש התאמנה

כדי להוריד את המשקל כי בזמן הסידרה כשהיא הייתה אחרי ההריון של ג´וליוס היו לה אימונים רציניים כי היא הייתה חייבת להוריד את המשקל לפני הסידרה ואם היא עשתה את זה כבר פעם אני בטוחה שהיא יכולה גם עכשיו אבל היא כנראה לא השקיע.

LLRO

New member
זה לא רק זה

אל תשכחו שבגלל ההפלה היא הייתה צריכה לשמור מאוד בזמן ההריון עם ג´ודה, וזאת עובדה ידועה שבזמן היריון אוכלים הרבה יותר, אז אם כל היום אכלה ובקושי יצאה מהמיטה אז סביר להניח שהיא עלתה במשקל וחוץ מזה בכל הריון נהיה קשה יותר ויותר לרזות בחזרה. ואמרו כבר שהיא לא צריכה לרזות עכשיו כמו שהיא הייתה צריכה לרזות בהריון הקודם כי אין לה את צילומי "זינה" ולכן היא יכולה לעשות את זה בזמן שלה. אבל אהבתי את הגישה של לאהוב אותה בכל מקרה, האישיות משנה ולא המראה. אני מסכימה איתך במאה אחוז.

למעלה