המשרד ב Star World

Wish Master13

New member
המשרד ב Star World

בזמן האחרון התחילו לשדר פרומואים להמשרד בסטאר וורלד. לפי הפרומואים זה נראה שהם קנו את עונה 1 ו2 וישדרו פרק כל שבוע. נחמד שוב לצפות בעונות 1 ו-2 שראיתי כל פרק פחות או יותר פעם אחת (אחרי שערוץ 3 חרש על העונה השלישית). העונה ה-2 לדעתי הטובה מכולן, בעיקר ביחסים בין ג'ים לפאם.

afterglow1

New member
זה אמור להתחיל ביום חמישי הבא.

24.1.08 בשעה שמונה בערב ובש.ח בחצות. (לפי לוח השידורים של "וואלה")

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif אין לי הוט, אז אני לא אצפה..

אבל זה באמת נחמד, ואולי יביא עוד כמה מעריצים חדשים לסדרה. :] גם לדעתי העונה השניה היא הטובה מכולן

TheLost

New member
וגם המשרד הבריטית

החל ממחר, כל שבת ב-23:30 בערוץ BBC Prime.

Wish Master13

New member
תודה על העדכון

יצא לי לראות רק קצת מהעונה הראשונה של המשרד הבריטי (אחרי שראיתי המשרד האמריקאי). הרבה אומרים שהגרסא הבריטית הרבה יותר טובה, אבל מהמעט שראיתי לא היה כ"כ מצחיק (למרות שריקי ג'רוויס קומיקאי בחסד).

afterglow1

New member
אני אנסה לראות...

ראיתי כמה פרקים ות'אמת ששווה לראות רק בגלל ריקי ג'רוייס אבל זה בגלל שראיתי את הסדרה מהאמצע. אולי בצפייה מההתחלה אני יותר אתחבר.

TheLost

New member
מישהו ראה?

היה דיי זהה לגירסא האמריקאי, רק שהפתיח פחות מגניב
היו כמה משפטים שחשבתי שלא הועתקו לגירסא האמריקאית אבל סביר להניח שאני לא זוכר הכל מהפיילוט אז... טוב. עוד השוואות - הקטע הראשון שבו רואים את גארת' וטים (דוויט וג'ים, בהתאמה) היה דיי מוזר, כי בהתחלה מצטייר כאילו שטים הוא החננה וגארת' הוא המגניב ואפילו חשבתי שנראה כאילו שבגירסא האמריקאית החליפו להם את התלבושות
אבל בסצינה הבאה פתאום מסתבר שטים הוא כן המגניב כמו ג'ים וגארת' הוא המעצבן כמו דוויט, רק שהוא דוויט מגניב- עדיין יוצא לשתות ועושה דברים משעשעים ויורד על טים בכיף... ובסצינה הבאה פתאום גארת' כבר הפך להיות בדיוק כמו דוויט- מעצבן, חנון, חנפן לדייויד (הוא מייקל) כולל גם "Assistant TO the regional manage". בניגוד ל"המשרד" שבה היה לנו גם את הלטיני (והומו בהמשך), גם את ההודית וגם את השחור, מסתבר שפה- לפחות כמו שזה נראה- יש רק מישהו פקסיטני, אז בהתחלה חשבתי להגיד על זה שזה מראה על משהו שיש ב"משרד" US ואין ב-UK, אבל אז דייויד דיבר על גזעניות וכו' אז אולי גם פה אין הרבה "פיגור". שאר חברי המשרד קיבלו יותר תשומת לב בפיילוט הזה מאשר בפיילוט של US (אני זוכר כשראיתי את הפיילוט של US שהיה נדמה כאילו אין שום חשיבות לדמויות האחרות)- מצד שני אולי הפעם ידעתי לתת להם תשומת לב. וגם פה יש לנו את חדר הישיבות. יש גם את דון (=פאם) ובגזרה הזאת פאם דיי מנצחת (אפילו שדון היא, למי שראה "סטודיו 60", הכותבת הבריטית החמודה מאוד), יש לה כמובן חבר וטים שמנסה להתחיל איתה. בקטע הזה הכל מאוד זהה. עוד דבר- גם כאן יש את העלילה על הצמצומים ומעניין- כאן כבר בפרק הראשון מדברים על כך שאחד משני סניפים ייסגר וברגע שאותו סניף ייסגר, חלק מחברי הסניף יעברו לסניף השני- משהו שבעצם ב-US הגיע רק בעונה השלישית. ויש כבר עכשיו את המתח המיני המתפתח בין דייויד לג'ניפר (=ג'ן). בקיצור, הפיילוט אמנם לא אומר הרבה ונצטרך לחכות עד שהשידורים יסתיימו (כולה 14 פרקים), אבל האמת היא שנראה כאילו שהגירסא האמריקאית היא דיי העתקה לגמרי ובלי הרבה דברים מקוריים (אני הייתי בטוח שהקטע בין ג'ן למייקל היה מקורי).

mikmik000

New member
לא יצא לי לראות, אבל..

ראיתי בעבר כמה פרקים בודדים פה ושם, וזו לא נראית לי העתקה אחד על אחד. לפי מה שהבנתי הכמה פרקים הראשונים הם באמת העתקה לחלוטין, והחל מהעונה השניה הגרסא האמריקאית אמצה לעצמה כיוון משלה. לגבי הרומן עם ג'ן, זה לא היה מתוכנן מראש בגרסא האמריקאית, וזה היה סטיב שהציע שלמייקל יהיו 2 בחורות באותו ערב, ומשם גם פיתחו אח"כ את הסיפור שלו עם ג'ן.. ככה שיכול ליהיות שהוא שאב את הרעיון מהגרסא הבריטית או משהו. אם אתה ממשיך לראות את הגרסא הזו, תספר לי אחרי כמה פרקים איך היא. אם שווה לראות אולי אני אוריד ואראה מההתחלה, ואז אשפוט בעצמי עד כמה היא דומה או לא דומה לגרסא האמריקאית P:

תמר חן15

New member
../images/Emo3.gif

הגרסה האמריקאית היא ממש העתקה של הגרסה הבריטית... אבל אח"כ באמת היא כבר מקורית יותר ולפי דעתי הגרסה האמריקאית יותר טובה מהבריטית

למעלה