המשרד שלי

ריביקי

New member
המשרד שלי../images/Emo26.gif

איפה ממוקם המשרד שלכם בבית...בחדר העבודה
,בחדר השינה
,בפינת האוכל
,או אולי במטבח ליד הסירים

ריגשית

New member
"חדר העבודה" שלי שבו אני יוצרת

נודד בין השיש במטבח לשולחן פינת האוכל

אין לי חדר ../images/Emo4.gif

אני עובדת בכל הבית ...מקווה שנעבור בקרוב ואז יהיה לי חדר עבודה ...כמו שתמיד חלמתי

לי יש אחלה פינת עבודה

אני לא מסוגלת לשבת "בחדר עבודה"...מישרדים עוסים לי קלאוסטרופוביה..... יש לי פינה בסלון ליד החלון,משקיף לים. אני רואה גם את כל הסלון והמיטבח,וטלויזה.....כך נועה יכולה לסחק ואני ליראות אותה....ובערב מאוד נעים ליד החלון....בימיוחד בקיץ. אין מצב שאני יעבוד בתוך חדר שיוגדר כחדר עבודה....

Kalla

New member
בדירתנו הנוכחית

יש לנו קומה נפרדת עם חדר עבודה ויחידת הורים. כשבחרנו דירה, זה היה מאסט שיהיה חדר עבודה נפרד. כשילדים קטנים משתוללים בבית, לא ניתן בכלל לעבוד לידם. העבודה שלי דורשת שקט וריכוז, ולא הייתי יכולה לעבוד אחרת.

ריביקי

New member
אז הנה חדר היצירות בבית שלנו

משמש לקרמיקה... ותאמינו לי יוצאות משם יצירותתתתתת

jole

New member
כרגע ממש בלתי אפשרי, גם אין מקום

וגם אין כסף. בשביל תנור גם אין מספיק ידע. אני בקרמיקה רק שנתיים ויש עוד כל כך הרבה ללמוד. עכשיו התחלתי למכור כלים שלי ואני אופטימית. כמו שאמרתי by hook and by crook , בסוף יהיה לי סטודיו משלי, ואמכור קרמיקה לפרנסתי. mark my words.

ריביקי

New member
הידע בא עם התנור

ברגע שתיקני תנור לא תפסיקי לעלות רעיונות. איזה כלים את עושה בקרמיקה?

anat30g

New member
חדר העבודה שלי

עוד לא צילמתי - כי החדר שלי מבולגן נורא. חדר העבודה שלי הוא גם חדר לאורחים שבאים לישון (יש בו ספה נפתחת), גם החדר שבו נמצא המגהץ וערמת הכביסה לגיהוץ, שואב האבק עמוד פה, אבל גם הסיפריה ושני המחשבים - אחד שלי ואחד של הילדים. למחשבים יש אוזניות - ככה שגם אני וגם הילדים יכולים להשתמש במחשבים בו זמנית ולא להפריע אחד לשני.

ענבל30

New member
לשמחתי הרבה יש לי סלון רחב ידיים

ובאחת הפינות שולחן מחשב + מדפים. זה הכל. קניתי באיקאה פרגוד פשוט מעץ טבעי ובד לבן - ויש מחיצה שמסתירה את הבלגן
מאוד מוצלח.

רותם111

New member
בדירה הקודמת המשרד היה הסלון

עכשיו יש לי חדר יפה שכולו משרד. הבעיה היחידה היא שאני לא מגיעה אליו כי רון לא ממש יורד לי מהידיים.

bell2002

New member
חדר העבודה שלי הוא חדר ה

משחקים של ילדיי
. יש שם טלויזיה, משחקים, חומרי היצירה שלי וגם פינה קטנה עם שולחן וכסאות עבורי. בבית לחדר הזה קוראים חדר העבודה של אימא
למרות שאני תופסת בו 5%. כשהעסק שלי יקום אני מסלקת אותם מהחדר הזה

משום מה, איפה שלא גרנו, תמיד ליד

הכניסה לדירה. בדירה החדשה שלנו, מזה שנה יש המשך ישיר של השיש שנראה ממש כמו שולחן. האיש שלי החליט ששם ימוקם המחשב על אביזריו וזה ממש מתאים. היה גם קו טלפון ונקודת חשמל בדיוק במקום המתאים. יש לנו גם עמדת מחשב אחת עם מחשב שכל מה שאפשר לעשות איתו זה להדפיס בWORD וחוץ מזה כלום והוא נמצא בחדר שינה שלנו.

למעלה