המשתתפים בסדרה:

המשתתפים בסדרה: ../images/Emo185.gif

לפי הפורומואים בFOX KIDS קלטתי רק שלושה שחקנים שמשתתפים מ"פינת אור": מתאו (יווו..ברח לי השם
) לוקאס (אגוסטין סיירה) מלנה
(מריאנה אספוסיטו) כמעט כל המורדים משתתפים: גידו פבלו לאורה פלור היה עוד אחד ששכחתי ת'שם שלו...נדמה לי פרנסיסקו. מרקוס. ועוד ועוד. תוכלו להביא לי רשימה מלאה?

המשתתפים מהמורדים-

בנחמין - פבלו
דייגו מ.-גידו דייגו ג.-מרקוס דייגו הניצב צ.-דייגו הניצב קוקו - תומס מיכאלה-פילאר מריאנה-לאורה אנחלס-פליסיטאס תפקידי אורח: פליפה-מנואל אינס - סול פירו - רוקו ויקו - ויקו(
) ובהמשך מצטרפת גם הסיילה (מריצה)

Miss Rojas

New member
ויקו תהיה בפרק הראשון נראלי

ולמתאו קוראים אסטפנו דה גרגוריו (משו כזה) ותשחק גם של מריה אאוחניה סוארז - פיה (ככה קוראים לה?)

../images/Emo85.gif../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקיי איך את עושה את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את כותבת משו, אבל לא רואים כלום!!
אני אסביר את עצמי: ליד כל הודעה, יש עיגול עיגול מלא- הודעה עם תוכן עיגול ריק- הודעה בלי תוכן את כתבת הודעה שלידה יש עיגול מלא - הודעה עם תוכן, אבל לא כתוב בה כלום

אוקיי איך את עושה את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את כותבת משו, אבל לא רואים כלום!!
אני אסביר את עצמי: ליד כל הודעה, יש עיגול עיגול מלא- הודעה עם תוכן עיגול ריק- הודעה בלי תוכן את כתבת הודעה שלידה יש עיגול מלא - הודעה עם תוכן, אבל לא כתוב בה כלום

חחח...כי אני כבר ציפיתי

להסבר עם אלטים,קונטרולים,מספרים...משו רציני.... ואז אמרת לי אנטר...אז הבנתי כמה שאני טיפשה

למעלה