המתדלק

המתדלק

``תמלא לי, בבקשה`` הקול הצרוד מעט בקע מבין שפתיים מלאות ואדומות. ``כמה את רוצה, גברת`` ``עד הסוף, חמודי`` שפתיה נמתחו בחיוך קטנטן, ממגנטות את מבטו אליהן. המתדלק הצעיר התנשם מעט מחילופי הדברים הדו-משמעיים עם היפיפייה האדמונית שישבה מולו בג`יפ הפתוח. מבטו התגנב לעברה בעודו מחזיק בידו את מוט התדלוק. מבטו גלש אל הרגליים הארוכות שהציצו מחצאיתה הקצרצרה, כאילו נמשכים עד אין סוף מקצה החצאית ועד לדוושות. הוא הרים את מוט התדלוק והחדיר אותו אל תוך המיכל שלה, מתנשם למגע המחשבה של זוג הרגליים האלה עוטף את מותניו בתאווה. ``אין סיכוי`` חשב לעצמו. ``פצצה כזו לא תשתין לכיוון שלי`` מוט התדלוק קפץ בדפיקה קלה, מסמן את סיום התדלוק, והמתדלק הצעיר שלף את המוט והחזיר אותו למקומו.. ``תודה חמודי`` שמע לחישה לא רחוקה. הוא הסתובב לאחור באחת. היא עמדה, נשענת על הג`יפ, חצאיתה ושערה מתנפנפים ברוח, ידיה משולבות תחת חזה זקוף הטעון בחולצת חזיה לבנה, חושפת קורקבן. נשימתו נעצרה במקביל למבטו שננעץ בשתי הפטמות הכהות הבולטות מבעד לבד הלבן והדק. שפתיה האדומות התעקלו בחיוך בעודה בוחנת את תגובותיו. ``הסרבל הזה יפה, אבל אתה בטח לוהט בתוכו`` אמרה. ``אהההה..כן. הוא חם, אבל אני לא לובש כלום למטה, אז זה לא כל כך נורא`` אמר בהעזה שהשתחררה לנוכח מבטה אשר גלש לאורך גופו המכוסה בסרבל ספוג כתמי שמן ודלק. ``מממממ..`` ההימהוהם שלה נשמע כמו גרגור. קול זה בתוספת מבטה המרחף גרמו לאיבר רגיש להתקשות ולהילחץ כנגד הבד הגס של הסרבל. הוא הרגיש את מבטה ננעץ בבליטה הסוררת, ואת הבליטה הסוררת ננעצת במבטה. ``כמה?`` השאלה נורתה אליו וניתקה אותו באחת מהרהורי הזימה שנרקמו סביב הדמות המפתה הניצבת מולו. ``סליחה?`` ``אתה לא רוצה תשלום כלשהו עבור התדלוק?`` ``כן. סליחה.`` הכסף החליף ידיים והמגע הרגעי בין אצבעותיהם גרם לו להתקשות שוב.. ``המקום הזה שומם! יש כאן איזה מתקן לשתיה קרה? אני מיובשת..`` כפות ידיה התרוממו אל מצחה, מצלות על עיניה המכוסות במשקפי שמש. מבטה שוטט סביב תחנת הדלק המבודדת. תנועה זו מתחה את בד חולצתה הקצרה על שדיה, גורמת לפטמות הכהות להזדקר מול פניו, כאילו מתחננות שיעטוף אותן בשפתיו. שפע שערה האדמוני זהר סביב ראשה כשקרני השמש נשברו בו. היא להטה מול עיניו. להבה אדומה שליהטה היישר אל בין רגליו. הוא לא עמד בזה יותר..או יותר נכון – עמד לו בזה יותר מידי.. ``בואי. יש במשרד מתקן של מים מינרלים.`` ``אני לא אפריע למישהו?`` ``לא. אני לבד כאן. המחליף שלי צריך להגיע רק בעוד חצי שעה בערך.`` ``בוא. הרווה אותי`` הוא עקב אחריה בעודה פוסעת בצעדים חתוליים אל עבר המשרד. היה קשה לו לעכל את השדרים הברורים שנזרקו לכיוונו. ``הבת זונה הזו משחקת איתי.`` הוא פסע בעקבותיה, עוקב אחר תנועת העכוזים בין קפלי חצאיתה. שערה היה פזור על גבה, מלטף את הישבן המפזז מול עיניו. היא נכנסה אל המשרד, ניגשת אל מתקן השתייה, מוזגת לעצמה כוס מים קרים. שפתיה נאחזו בשפת הכוס וראשה נטה לאחור בעוד הנוזל הצונן זורם אל תוך פיה, מציף את גרונה, ומקרר דרכו מטה.. פנימה.. עיניה נעצמו בעונג, והוא ראה טיפות אחדות חומקות מבין שפתיה ונושרות מטה, אל החזה החצוף. עורה הצטמרר למגע הטיפות הקרות ופטמותיה התקשו. היא ניתקה את הכוס משפתיה, עיניה ננעצות במבטו הסוער, לשונה הורודה הגיחה מפיה וליקקה את טיפות המים משפתיה. המראה היה עוצר נשימה . הוא עמד, קפוא על מקומו, חשש להניע שריר מחשש שיקפוץ עליה ויקרע את קטעי הבד המינימליים שכיסו את גופה.. עיניה התכולות, שהסתתרו עד כניסתה למשרד מאחורי משקפי השמש, בחנו את הבעת פניו, וחיוך איטי וחתולי החל להתפשט על שפתיה הלחות. השניות הבאות היממו אותו. היא זרקה את כוס הפלסטיק אל הפח הסמוך, התקרבה עליו, ציפורניה ננעצות בדש הסרבל, משכה אותו לכיוונה בעודה פוסעת לאחור ומתיישבת על קצה שולחן המשרד. חצאיתה הקצרה התרוממה על ירכיה בעודה מתיישבת, חושפת את משולש הבד המינימלי של תחתוניה. היא משכה אותו אליה עד שמיקמה אותו בין בירכיה. הוא לא האמין שזה קורה לו בעודו מרגיש משב קריר על חזהו נוטף הזיעה. אז הרגיש איך היא מושכת מטה את רוכסן הסרבל, חושפת את חזהו ומותניו. הסרבל גלש ממותניו, וצנח מטה אל הרצפה, מותיר אותו ורק תחתוניו המתוחים עד כאב מולה. מבטה ננעץ בתאווה בבד המתוח שניגלה בפניה, ולשונה שוב טיילה על שפתה התחתונה, הפעם כדי להרטיב את השפה שיבשה שוב. נשימתו נעצרה כשהרגיש את כף ידה מחליקה מבלי להסס אל תוך תחתוניו, עוטפת את הזין הקשה בכף היד הקטנה והקרירה. הוא חשב שעוד שניה יתפוצץ. ``תדלק אותי`` קולה המתגרה הוציא אותו מקיפאונו. תוך שניות צנחו תחתוניו לערמה קטנה לצד סרבלו. הוא הרים בפראות את שולי חצאיתה, תולש מגופה את התחתון הזעיר. כפות ידיו אחזו בישבניה, מושכות אותה לכיוונו, ומבלי להסס חדר לתוכה באחת, מרגיש את שרירי נרתיקה ננעלים סביבו. רגליה הארוכות הקיפו את מותניו בעוד ידיה מקיפות את צווארו, מושכות את ראשו ושפתיו אל שלה. שפתיה עטפו את שפתיו ולשונה פתחה במחול של אש בין שיניו. כלי זיינו חדר בקשיחות לתוכה, מפלס דרך בתוך להט רטוב ומזמין. שפתיו ניתקו משלה ובעודו משכיבה על השולחן משך מעלה את חולצתה המינימלית חושף זוג שדיים מדהימות ביופיין. שפתיו שאבו פיטמה אחת גורמות לנאקות תאווה לבקוע מפיה. בעוד גופה זע בקצב דפיקותיו בתוך אגנה, הרגיש איך שרירי הנרתיק מתכווצים סביבות באכסטזה. היא גמרה מולו בצרחה והוא עדיין זקוף וקשה בתוכה. בהחלטה פתאומית נשלף מתוכה, אוחז במותניה.. ``תסתובבי`` הוא ראה את ברק האישור בעיניה בעוד שדייה עדיין עולים ויורדים בקצב נשימה מואץ. היא הסתובבה, ברגל אחת ארוכה עומדת על הרצפה, השניה מכופפת ונשענת על השולחן, חצאיתה מופשלת על מותניה. מבטה התאוותן נשלח אליו מעבר לכתפה. הוא אחז בזין ביד אחת, משפשף את קצהו מול פתח אחוריה הרטוב מהעסיס שזלג מתוכה, והתחיל לחדור באיטיות פנימה.. מפלס דרכו בין העכוזים העגולים. גבה נקשת מול חדירתו וזעקת עונג מהולה בכאב בקעה מגרונה, גורמת לו לעצור. ``לאאאאא. תמשיך..`` הוא המשיך במסעו פנימה עד שכולו נבלע בתוכה. בעודו מגביר את קצב החדירות, ענה לו אגנה בהסכמה נלהבת. ידו האחת תמכה במותנה בעוד אצבעות ידו השניה גלשו לעבר הדגדגן הנפוח שייחל למגעו. היא שמעה אותו גונח והגבירה את דחיקת אגנה מולו, כשהיא מרגישה את ההתפרצות השניה נבנית בתוכה. בעוד האורגזמה משחררת צעקת חדווה מפיה, הרגישה איך הוא מתפרץ בתוכה ממלא אותה ``עד הסוף``. הוא צנח בתשישות על גבה, מקשיב להלמות ליבה החוזר לאט לקצבו הרגיל. בחוסר רצון נשלף לאיטו מתוכה, ובאנחת שחרור צנח אל הכסא. היא הזדקפה, מסדרת את בגדיה במקומם. שרידי תחתוניה הקרועים הושלכו אחר כבוד בדרכה של כוס הפלסטיק. חיוכים מסופקים הוחלפו ביניהם בעודה מיישרת את חצאיתה על ישבנה החשוף. ``אתה מתדלק נהדר, חמודי`` נהמה לעברו ופנתה אל הדלת. ``רגע. איך קוראים לך בכלל`` שאל בעודו מתרומם מהכסא. ``למי אכפת`` ענתה. היא פסעה קלילות אל הג`יפ, ובעודה מטפסת לתוכו, הבהיק לרגע ישבנה באור השמש הלוהטת. מבטו ליווה את הג`יפ היוצא בחריקה אל הכביש המהיר. בעודו רוכס את סרבלו למקומו, שמע רכב נכנס לתחנה. הוא הביט החוצה כשראה את מחליפו מתקרב אל המשרד. ``איזה חום היום`` הגבר המבוגר פסע פנימה ניגש אל מתקן המים. ``נו? איך עבר הבוקר? `` שאל את הבחור הצעיר שנראה סחוט מעבודה. ``מתדלקים..אתה יודע..`` ענה בחיוך הצעיר בעודו יוצא מהמשרד. האיש המבוגר גמע את כוס המים הקרים בשקיקה, ובעודו זורק את כוס הפלסטיק אל הפח, נפלו עיניו בתדהמה על זוג תחתוני נשים שנחו בשלווה בין כוסות הפלסטיק המשומשות.. סוף

ואיפה התחנת דלק הזאת?? ;-)

סיפור=אני כבר למדתי שכל פעם שאני פותחת את ההודעות שלך אני לא יתאכז סיפור מדליק ומחמם את ההורמונים של כולנו..... ואני בזמנו עבדתי פעם בתחנת דלק.. ויש אפשרויות עד בלי סוף...;-) תמשיכי לכתובבבב אהבתיייייייייי שלך........חוקרת

זה פשוט מ-ד-ה-י-ם !!!!!!! :cool:

הסיפור מטריף את החושים.... נהנתי בטירוף...!!! עוד משהו: אתה בן או בת? חולה על הסיפורים שלך שרוני....

mna

New member
ואני עושה הסבה מקצועית H-)

הולך לעבוד בתחנות דלק ;-)

מפתיע

New member
פשוט מדהים

פסיפלורה היקרה (וואוו אני התחלתי לדבר עם פרי הדר) :) סיפור סקסי ומגרה....קראתי אותו בעבודה, המממ העלה לי את ההורמונים, לקח לי זמן מה עד שהעזתי לקום מהשולחן :)) ואגב כושר הכתיבה שלך נהדר, מצפה לעוד סיפורים ברכות חמות מפתיע

למעלה