מיכלגד, מצטערת על העיכוב בתשובה, היה לי אתמול
יום נורא.
ראיתי את שאלתך עת הייתי במיון בשניידר עם הקטן (כנראה אזעקת שווא, נפקח עיניים בימים הקרובים) ולא היה לי כוח נפשי לענות (ביליתי שם 8 שעות...)
אני מניחה שאת מתכוונת למילוי החמאה ולימון. הוא מבוסס על מילוי של Flo Braker, אותה הכרתי בזכות יעלה שלנו. השתמשתי ב 50 גרם חמאה מומסת, 1/2 כוס סוכר, 3 כפיות גרידת לימון, כפית גרידת תפוז, קמצוץ מלח, 2 כפות מיץ לימון. המילוי הספיק לרולדה בתבנית אינגליש גדולה (לא חד"פ).
לגבי איכסון, ברגע שמתקררות, עוטפת בניילון נצמד ואח"כ בנייר כסף ומקפיאה מיד. מפשירה במקרר כמה שעות לפני ההגשה, מניחה על השיש חצי שעה לפני ההגשה. כשמתחשק, מחממת בחום נמוך בתנור במשך כמה דקות.