המתהוללת אפשר פרטים יותר מדויקים

michalgad1

New member
המתהוללת אפשר פרטים יותר מדויקים

איך את מכינה את מילוי החמאה לשמרים? וגם איפה ואיך את מאפסנת אותן ? הכנתי גביניות שהשארתי בחוץ והתייבשו אחרי יומיים...

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מיכלגד, מצטערת על העיכוב בתשובה, היה לי אתמול

יום נורא.

ראיתי את שאלתך עת הייתי במיון בשניידר עם הקטן (כנראה אזעקת שווא, נפקח עיניים בימים הקרובים) ולא היה לי כוח נפשי לענות (ביליתי שם 8 שעות...)

אני מניחה שאת מתכוונת למילוי החמאה ולימון. הוא מבוסס על מילוי של Flo Braker, אותה הכרתי בזכות יעלה שלנו. השתמשתי ב 50 גרם חמאה מומסת, 1/2 כוס סוכר, 3 כפיות גרידת לימון, כפית גרידת תפוז, קמצוץ מלח, 2 כפות מיץ לימון. המילוי הספיק לרולדה בתבנית אינגליש גדולה (לא חד"פ).

לגבי איכסון, ברגע שמתקררות, עוטפת בניילון נצמד ואח"כ בנייר כסף ומקפיאה מיד. מפשירה במקרר כמה שעות לפני ההגשה, מניחה על השיש חצי שעה לפני ההגשה. כשמתחשק, מחממת בחום נמוך בתנור במשך כמה דקות.

שירגיש טוב

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תודה, עוד לא נרגעתי. החזיר זכרונות של אחותי,

בגיל כמעט זהה, עם סימפטומים דומים וחודשים בבית חולים...

וכמובן שאמא שלי חשדה מיד שמשהו לא בסדר, ברגע ששלחתי מסרון עם השאלה "איך קראו לחיידק הזה של ציפי?"

shiri67

New member
בריאות במהרה. זו תקופת הפריחה של

כל מיני וירוסים. עכשיו מודרני, במעיים ובעיות נשימה.

michalgad1

New member
קודם כל רפואה שלימה!!!

שאלתי לאחר ההפשרה בזמן שאוכלים, היכן ואיך העוגה מאופסנת? שמתי לב שאם שמה במקרר שוכחים ממנה ואם על השיש - מתיבשת...

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
עד לרגע האחרון לא מפשירה וגם אז מפשירה קצת

יותר ממה שצופה שיאכלו בשעות הקרבות.
כמובן, שכשיש אורחים זה פחות רלוונטי ותמיד מפשירה הרבה יותר כדי שיהיה זמין כל הזמן.

michalgad1

New member
קודם כל רפואה שלימה!!!

שאלתי לאחר ההפשרה בזמן שאוכלים, היכן ואיך העוגה מאופסנת? שמתי לב שאם שמה במקרר שוכחים ממנה ואם על השיש - מתיבשת...

למעלה