המתהוללת- שתי שאלות לי אלייך בבקשה

michalgad

Member
האם תוכלי לרשום איך את מכינה את מרק הכרובית ?
בקשר לעוף בחרדל שהבאת- האם מדובר בחזות עוף שלמים או פרוסים?
תודה!!!
 

סגליתש

New member
אפשר את המתכון לחזה העוף בחרדל בבקשה?
זה המתכון שנתנה המתהוללת (לא יודעת איך מעתיקים את הלינק)
אני עשיתי את זה עם חזות עוף שלמים ואפיתי לא מכוסה כ- 40 דקות. יצא מעולה!!!!

4 פרוסות חזה עוף שטוף ונקי משומן
2 כפות שמן זית
3 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות מיונז
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט תבלין קארי
קורט צ'ילי גרוס (לא חובה)
ענפי רוזמרין להגשה
קבלו מתכונים למייל! הצטרפו כאן >>
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי המנה מלבד חזה העוף.

נוסיף לקערה את חזות העוף ונערבב היטב לציפוי חזות העוף לחלוטין. נניח במקרר לכ-30 דקות לאיחוד טעמים.

נרפד תבנית קטנה בנייר אפייה ועליה נסדר את חזות העוף עם הרוטב.

נכסה את התבנית בנייר כסף ונכניס לתנור חם על 200 מעלות כ-40 דקות.

למי שאוהב חזה עוף קריספי: כ-5 דקות לקראת סיום הצלייה נסיר את נייר הכסף ונעביר את התנור למצב גריל.
 
תשובות...
1. מרק כרובית:
מזהיבה בצל קצוץ וכרישה פרוסה (או 2-3 בצלים אם אין לי כרישה).
מוסיפה 2 שקיות פרחי כרובית קפואה, מוסיפה מים רק עד לכיסוי ההכרובית.
מתבלת במלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט.
מבשלת עד להתרככות.
מרסקת במערבל מוט, אבל משאירה קצת פרחי כרובית לא מרוסקים.

משוגעת על המרק הזה!
 
לגבי חזה העוף, השתמשתי בפרוסות אבל בבמתכון בקשו חזות עוף שלמים. נראה לי שיצא עוד יותר טעים עם שלמים.
 
למעלה