המתופף המשוגע :)

counting sheep

New member
המתופף המשוגע :)

סליחה, יש לי בעיה עם שליחת מסרים, לכן אני אשאל את זה כאן: ראיתי כי יש לך זן מיקרו, האם אתה מרוצה מהנגן? מאילו דברים אתה לא מרוצה? תודה מראש

שלום!

לא שמתי לב להודעה סלחי לי קניתי את הזן מיקרו לפני חודשים במחיר של 230 דולר וקיבלתי איתו מטען ובטריה נוספת. בהחלט הייתי מרוצה מהרכישה שלי. הוא נגן מצוין ואפילו עכשיו אני שומע רק ממנו לא שירים מהמחשב.הוא קטן! יותר קטן מהמיני אי פוד! אבל הוא יותר עבה....אין לי בעיה עם זה... עוד יתרון שאני אוהב בו זה הבטרייה! הנשלפת... אכן היא מספיקה רק ל11-12 שעות אבל ברגע שהיא נגמרת אני מחליף אותה והופ! יש לי עוד 12 שעות של מוזיקה...(יש לי עוד 2) אבל לא נראה לי איי פעם הייתי זקוק להם...בקיצור אני מאוד התלהבתי מהנגן והחלטתי לקנות עוד אחד! הפעם של 5 ג'יגה בלבד...קיבלתי איתו מטען חשמלי שעובד גם בארץ (הכל אני קונה בארצות הברית). עוד משהו שאני מאוד אוהב בנגן הוא האור הכחול מסביבו...ממש יפה.. ביחוד בלילה! שאני מטעין אותו האור הכחול נחלש ומתחזק ככה כל הזמן וזה יפה מאוד! אין לי שום בעיה אם הטאץ' פאד ואפילו אצלי הוא על רגישות גבוה! הוא מאוד נוח! והרבה אנשים אחרים מתלהבים ממנו. אבל הרבה שואלים אותי למה לא קניתה מיני איפוד? אז אני עונה להם בלב שלם שהמיני פשוט טרנד! זהו מותג ואני לא קונה דברים רק בגלל המותג. בנוסף ליתררונות שמצוינים למעלה לזן מיקרו יש עוד יתרונות. והם אחד המיקרופון...שעובד מצוין מקליט דברים בלי רעש באיכות גבוה! דבר שני זה הרדיו, למרת שהקליטה לא הכי משהו אבל אם אתה בתל אביב נגיד אתה תשמע את 102FM טוב או 99FM בלי בעיה. וגם אפשר להקליט את הרדיו.אחד החסרונות שלו ולפי דעתי גם היחיד הוא שהוא לא עובד על ITUNES אבל התרגלתי כבר לזה...מכיוון שאני שומע רק מהזן אני כבר לא משתמש במחשב למוזיקה.לסיכום הנגן מעולה אני מרוצה ממנו או יותר נכון מהם. אחלה נגנים ובכלל אחלה חברה. והאיכות שלהם בכלל טובה. בקיצור ממליץ בחום! מקווה שזה עזר..

Nonki

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת ../images/Emo13.gif

עכשיו הזן מיקרו הוא אופציה. (מתלבטת בין הזן מיקרו ל-H10, התלבטות מעצבנת)

OniOn Of a dOwn

New member
גמני באותה התלבטות ../images/Emo46.gif

למה יש כ"כ הרבה נגנים
זה בלתי אפשרי להחליט

weird dust

New member
שני הנגנים טובים

אני בטוח שמה שתבחרי יהיה טוב. שניהם באיכות וברמה גבוהה. יחסית שניהם דומים. לדעתי הזן יותר קטן ושמן. (יש לו מסך טיפ טיפה יותר גדול משל ה-H10). חוץ מזה לH10 יש זיכרון פלאש להגנה מפני טילטולים (עדיין לא מומלץ לרוץ איתו). הנגנים די זהים במפרט שלהם ולH10 יש גם מסך צבעוני. שמתי לב שסוף סוף ירד המחיר של המיקרו לסביבות ה1300 שקל ועכשיו הוא גם משתלם לקניה.

פלאש?!

ממה שידוע לי הנגן פועל על הרדיסק 1.8" של טושיבה והקטן בסדרה(2gb) עובד על פלאש.. אז או שיש לו פלאש כאנטי שוק או שתתחיל להסביר את דבריך..P=

weird dust

New member
נכון, ויש בו 32 מגה זיכרון פלאש

זה מה שנקרא באפר או זיכרון זמני. שירים עוברים לפלאש ונותנים למחט לנוח קצת בין שיר לשיר.

weird dust

New member
מה שכן הוא יותר רגיש מנגנים אחרים

קצת מפריע לי משום מה שהנגן לא מכיל זיכרון פלאש, דבר שעלול לעשות לו נזק בזמן ריצות וטילטולים. מומלץ לא לבדוק אותו בריצות 2000 אבל כל אחד והנסיונות שלו

גם אני שמעתי...

הייתי איפה שאתם הייתם...(בהתלבטות) והלכתי על הזן... לא שמתי לב לעניין הרגישות....ואני נוסע על האופנים איתו וגם רץ (הוא בתיק). הרדיו שלו בסדר לפעמים... בקיצור (סתכלו בחתימה למטה)!

weird dust

New member
הוא רגיש כי אין לו פלאש

הרעיון שיש באפר של פלאש הוא שגורם לו להיות יותר עמיד. שירים עוברים לפלאש ומונעים פגיעה אפשרית בדיסק הקשיח בזמן ריצה.

counting sheep

New member
המתופף המשוגע, האם

לוח המקשים של הזן מיקרו באמת כל כך רגיש כמו שאומרים?

למעלה