המתופף המשוכלל בעולם??!

ל נ ו ן

New member
המתופף המשוכלל בעולם??!

ובכן ,כל פורום בנושא מוסיקה שמכבד את עצמו , אשר את חלק הארי מזמנו אוהב להעביר בהתנצחויות האינסופיות שכותרתן , גם הן , אינסופיות ומגוונות וכוללות את הספק קביעות ספק תחינות "מי הגיטריסט הטוב ביותר בכל הזמנים?" "מהו האלבום הטוב ביותר של להקת חמסה?" "מהי בלדת הרוק שגרמה למקסימום מתאבדים תוך 24 שעות מרגע שידורה" וכו' , לעיתים מגיע לנושא הללא ספק מאתגר שכותרתו לא פחות מרנינת נפש "מי המתופף הטוב \ משפיע \ מתקדם \ מטורף \ מחק את המיותר הטוב ביותר בכל הזמנים?" וכשנזרקת הקושיה הנ"ל לאוויר ואלפי נושאי דעה שונים ומשונים מתחילים להתווכח ולזרוק השמצות אישיות זה בפניו של זה , נפקד בד"כ מקומו של אחד , שנולד בשם ריצ'ארד, ועקב צירופי מקרים מפתיעים ומסמרי שיער (עליהם נדון בפרק הבא של "דטרמיניזם במאה ה20" )שקשורים לטבעת אחת ואצבע אחת , קיבל את הכינוי רינגו (לא לפני שגידל פלומת שיער מקסימה) והשאר רשום לו בדברי ימי ההיסטוריה. ובכן , מכיוון שאינני מסוג הטיפוסים חובבי ההתנצחויות האינסופיות , ולמרות שללא ספק יש לי מה להגיד בסוגיה הנדונה , אני אוותר על השלב של הצגת השאלה ואעבור ישר לעובדות , יען כי לימדוני שעם עובדות לא ניתן להתווכח (אלא אם כן שמך ניר קלינגר) ... והעובדות רבותי , ללא ספק מדהימות , עובדות שידירו שינה מכל ביטלמן ממוצע ודני רובס פחות ממוצע ... עובדות שיגרמו לפיל קולינס להסתתר מתחת לשטיח ולניל פירט לאכול את הכובע מרוב מבוכה ... גבירותי ורבותי , ללא בזבוז זמן מיותר ניגש ישר לעובדות : אני משוכנע שכולכם צפיתם בסרט Help! , אותה פנינה קולנועית בה ארבעת המופלאים מוכיחים לעולם שהם יודעים לעשות עוד דברים חוץ מלשיר ולגרום למליוני בחורות למרוט את שערותיהן בפאניקה , ולכן אוותר על ההקדמה ... זה הזמן שלכם להיכנס למתח שיא ולקפוץ לשרשור הבא בשביל שנוכל להמשיך ...

ל נ ו ן

New member
(מתוחים ) אפשר להמשיך

ספרו נא את מספר הידיים בתמונה הנ"ל שהיא שוט מתוך הסרט Help! כמו שכבר רמזתי בפתיל הקדום ... ספרו שוב רבותיי , אל תתביישו , ושוב אם צריך עתה , חלקו את המספר שהתקבל בשתיים ... אלוהים אדירים !!! משהו שם לא מסתדר תשע לא מתחלק בשתיים !!! תשע לא מתחלק בשתיים !!! משהו שם לא בסדר זה לא חלום !!! למישהו שם יש אקסטרה יד !!! רואים בבירור שהיא לא שייכת לא לג'ורג' ולא לפול , ניתן להניח שהיא שייכת לג'ון או לרינגו ... ומהיכרותנו הממושכת עם הלנון החביב , שכוללות הצצה לתוך חדר המיטות שלו , עשרות ראיונות טלוויזיונים ואינספור קליפים בהם ניתן לראות בבירור שלג'ון ללא ספק יש מספר ידיים תקין לחלוטין כלומר שתיים ... אנחנו נאלצים להגיע למסקנה המדהימה , המפתיעה והכל כך ברורה למעשה ... לרינגו יש שלוש ידיים !!! ובכן , אני לא רוצה להיכנס אתכם לכל מיני חוקים אנטומיים שונים ומשונים .. אך קביעתי לא משתנה , רינגו הוא ללא ספק המתופף המשוכלל ביותר בתולדות הרוק ... עכשיו , אחרי שנרגעתם , ניגבתם את אגלי האושר שנמרחו על מצחכם ופלטתם צווחת "ידעתי את זה תמיד , יש בו משהו שאין למתופפים האחרים!!" נעבור לשרשור הבא לשם סיכום העובדות ...

ל נ ו ן

New member
סיכום

ועכשיו גבירותיי ורבותיי , לאחר שסיימנו והעובדות הוצגו בצורה חדה ומפלחת לבב ...(התמונה בזום תוכיח לכל הספקנים שבינכם שאכן מדובר בתופעה) נוכל לומר לכל חברינו היקרים חסידי ג'טרו טול ופראנק זאפה , חסידי police וג'נסיס שכל כך אוהבים להטיח בפנינו הנדהמות "אמנם הביטלס ללא ספק היא הלהקה בהא הידיעה אבל המתופף שלהם לא מי יודע מה" את התשובה המוחצת "אולי ... אבל ללא ספק יש בו משהו שאין לשאר המתופפים".

Another Girl

New member
../images/Emo110.gif...

ועדיין רינגו לא משהו

דהאנית

New member
רינגו גדול

הרבה מתופפים גמישים וממלאים יותר בתיפוף ואני שמעתי על מורה לתיפוף מד-ה-י-מ-ה שמתופפת כל כך מהר שלא רואים את הידיים שלה , ומעריצה את התיפוף של רינגו. אני גם מאוד אוהבת למשל ב- SHE CAME IN THROGH THE BATHROOM WINDOW וב- SOMETHING...

Miss CB

New member
זה מסביר הרבה דברים. ../images/Emo13.gif

חחחחח אהבתי... היד השלישית...!

למעלה