סליחה סליחה על הבוטות שלי אבל../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif
היי יפעת, נכון, הייתי בוטה מדי ויש כמה משפטים שאני מתנצלת ומצטערת על הניסוח שלהם. סליחה אם כתבתי בצורה פנאטית מדי, אך כיוונתי לנושא הבחירות שלנו וחבל שהוצאתי בדרך משפטים מעליבים, שהסיטו את תשומת הלב מהמיקוד שלי לגבי בחירות ומחירן בחיינו. אינני מבקשת לרגע, לשפוט את האמהות שלך ואני בטוחה שאת אמא מסורה ועסוקה כמו כולנו. אינני חושבת שגיליתי את האור, אך אני יודעת שלסימפטומים שאת מתארת, הדיאטה הזו יעילה ביותר. אני מצטערת שכתבתי בצורה קיצונית והכעסתי אותך, אך הכוונה שלי היתה למקד על המקום של הבחירות שלנו כהורים. ברור לי שכל אחד עושה את הבחירה שלו, בכל דבר וקובע לעצמו את סדר העדיפויות שלו, אך חשוב היה לי להתמקד בנושא הבחירה והמחיר, וקפצתי למסקנות, רק על סמך המשפט שלך ששולל את הדיאטה. מצטערת, טעות שלי. אין לי באמת שמץ של מושג מי את. פשוט חרה לי המשפט שלך, שלא לשלוח אותך לענייני דיאטה. אז נכון שדיברתי מהמקום של אחת שעשתה כבר את רוב הטעויות האפשרויות... אני כמובן, וחלק מההתנהלות שלי כאן, מכוונת בדיוק, כדי למנוע מהורים לעשות את הטעויות שעשיתי אני- ונכון שאני די חששתי מהדיאטה הזו ועד היום היא לא קלה לי .. מדובר על GFCF כמובן.. היום למשל חגגתי יום הולדת לשני ילדיי וסבא הביא עוגת יום הולדת מפוארת חלבית לחלוטין וכמובן מלאת גלוטן ונעלב מאד כשלא הייתי מוכנה לשים אותה על השולחן .. אבל ככה זה קורה כשהמשפחה לא מספיק מעורבת ומוכנה לעזור בקשיים כאלו. טוב, היו שתי עוגות GFCF מעוטרות לילדים, אז הם לא הרגישו שחלק מהאורחים אכלו אחרת. הדיאטה הזו פשוט דורשת לעשות את הכל לבד, כי אי אפשר לקנות כמעט כלום מוכן, במקרה שלנו (הוא אלרגי גם לתפוחי אדמה ומהם עושים את כל הממתקים ללא גלוטן). לכך התכוונתי כשהזכרתי שצריך להיות המון במטבח, כי אי אפשר לקנות הרבה מוכן. זו דיאטה קשה, כי כשיוצאים צריך לקחת איתנו אוכל עבורו, כי אחרת אין לו מה לאכול בחוץ. מאידך, היום יש כבר הרבה יותר היצע בחנויות הטבע ויש כבר פסטות אורז נהדרות (ויקרות לצערי
), לחם ללא גלוטן ועוד מצרכים. לרגע לא התכוונתי שאת בזמנך החופשי יושבת מול הטלויזיה, או להעביר ביקורת על סגנון חייך, כי ברור לי , כפי שכתבה גם קטרין, שכולנו אמהות עמוסות ועסוקות. אף אחת מאיתנו לא יכולה ממש להתבטל עם ילדים כמו שלנו, אך לפעמים, מאד נוח להזמין פיצה, או לקפוץ לאכול המבורגר בחוץ - וזהו שזה לא אפשרי כשמדובר בדיאטה הזו. אז אני מתנצלת על הבוטות אבל רוצה להדגיש דבר אחד- הדיאטה הזו היא רק בסיס, היא לא תכלית הכל. אך היא בסיס טוב יותר, שעליו אפשר גם לשלב בהצלחה הומיאופטיה, כמו שאנחנו עושים, או כל דרך אחרת שתבחרי. המון הצלחה לך יפעת בבחירה ואשמח לשמוע שפתרת את הבעייה בדרכך. גם אני יודעת כמו רוב הגולשים פה, שאפשר לטפל בילדים בכמה רמות טיפוליות- בגוף הפיזי, האתרי ובכל המעטפות הנוספות שסביבו. לעיתים הומיאופטיה יכולה לפתור הרבה בעיות. אך כל ילד שונה ולכל טיפול יש יתרונות וחסרונות. אגב, ההומיאופטית שלנו יושבת בראש פינה. היא לא מאמינה בדיאטה, אך מטפלת בנו במסירות. קבלי את התנצלותי על הבוטות ואני באמת מאחלת לך הצלחה עם בנך.