המתחות הרחם, גזים או צירים??

המתחות הרחם, גזים או צירים?? ../images/Emo2.gif

בוקר... אני מרגישה שאני מאבדת את שפיותי לאט אבל בטוח... כבר יומיים - שלושה שאני חווה כאבי בטן מוזרים ולא ממש ברור לי מה קורה איתי... אני בשבוע 11+4. לפני 3 ימים הייתי בביקורת + שקיפות אצל הרופא. הכל היה תקין והוא אמר שהוא גם מרגיש שהרחם מתחילה לבלוט החוצה. באותו יום סבלתי משילשולים ומכאבים באזור המפשעה. לגבי הכאבים במפשעה הוא אמר שזה כתוצאה מהמתחות של הרחם בגלל שהיא מתחילה לבלוט. למחרת בבוקר שלשלתי ממש קצת ובמשך כל היום היתה תחושת אי נוחות בבטן.. לפעמים היו כאבים למטה, לפעמים באמצע הבטן, לפעמים למעלה (מתחת לחזה), פעם בצד אחד פעם בצד שני, פעם דקירות ופעם המתחות... בקיצור- לא ממש ברור מה נהיה איתי. אתמול גם הכאבים האלה המשיכו ואני מרגישה לפעמים כאילו אני צריכה לצאת בשירותים ולא מצליחה וגם לפעמים הרגשה של גזים. מאתמול לא הצלחתי לצאת... מה פה קורה פה? יכול להיות שאני סובלת מעצירות ומלאה בגזים? יכול להיות שמה שאני מרגישה זה באמת המתחות הרחם? יכול להיות שזה שילוב של שניהם? או שיכול להיות חס וחלילה חס וחלילה שאלה צירונים?! יכולים בכלל להיות צירים בשלב כזה? אני ממש לא רוצה ללכת למוקד או למיון... אלה לא כאבים מאוד חזקים, סתם מציקים ואני פשוט לא מסוגלת ללכת לשם וגם לא ממש סומכת עליהם... פעם אחרונה שהייתי שם זה נגמר בבכי (לידה מוקדמת בשבוע 20). אז אני לא יודעת מה אני מבקשת מכן בעצם, כנראה שסתם פרקתי. פלפלונית

היי , בשעה טובה קודם כל

אם יש לך הסטוריה כזו אז אולי זה שווה בדיקה אבל כל מה שציינת אלו תופעות מוכרות כל כך, אני בשבוע 25 עדיין יש לי את כל אלה, גם כאבים כאילו עוד שניה הוא בורח לי משם, גם התכווציות בשרירים כנראה בצד שמאל ואז בצד ימין שאני שוכבת כאבים ממש חזקים אבל עוברים, כאבים מתחת לחזה כל מה שתיארת , גם אני פחדתי אולי זה צירים מוקדמים או משהו, אני אגיד לך את האמת לא הלכתי לבדוק כי אני פוחדת , אבל זה עובר לאחר כמה ימים, תנוחי הרבה ותשתי הרבה מים אם זה עדיין מציק לך תפני למיון, אבל תנוחי ותשתי הרבה אולי זה יעבור את יודעת אומרים שהריון זה קל אבל לא,אבל ברוך השם אז יהיה בסדר תרגישי טוב

mika06

New member
לפלפלונית וליוצאת לדרך!

שיהיה בשעה טובה לשתיכן ואני מאחלת לכן רק טוב והריון ארוך ומשעממם. יחד עם זאת ומניסיוני, אני מציעה ששתיכן לא תהינה "גיבורות" או "פחדניות" ותלכנה להיבדק כמה שיותר מוקדם... אני בשבוע 25+5 מטופלת בתרופות ולאחר אשפוז (סיוטי יש לומר) לאור צירונים שהחלו בשבוע 21... ישנן אפשרויות למשוך ולסייע להחזיק בהריוןומדוע שלא תעזרו בכך אם אפשר??? חוץ מזה שחוסר הוודאות של "מה פשר הכאב?" הוא הרבה יותר גרוע מהידיעה עצמה כשניתן לקבל טיפול תואם. אז אני מקווה שאני מתפרצת לדלת פתוחה ושבסופו של דבר מדובר אצלכן "באזעקת שווא" בלבד, אבל למה לקחת סיכונים מיותרים???? תשמרו על עצמכן ותשתו הרבה (זה כ"כ חשוב!!!).

תודה, כן השתיה היא חשובה מאודדד

על מנת למנוע פעילות רחמית ברוך השם הכאבים בבטן עברו לי,אבל עדיין יש קצת כאבים באזור המפשעה יום שלישי יש לי תור אצל הרופא אני אציין זאת בפניו אנחנו כמעט באותו שבוע, שיהיה גם לך המשך הריון קל ונעים ובריא

mika06

New member
תודה וגם לך

המשך הריון משעממם וארוך... מקווה שהכל יסתדר!

זה משמע לי שני דברים שונים

בשבועות כאלו כאבים, דקירות והמתחויות הם שכיחים ביותר ותקינים, אבל נשמע שיש גם עניין קיבתי בתמונה. בשבוע כמו שלך לא הייתי עושה כלום, אם ימשיך לכיוון שבוע 16 שווה בדיקה. סביב שבוע 20 כאבים כאלו הן בהחלט עילה פניה למוקד.

סאלי33

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

הי מותק, מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר. בכל מקרה תנסי לשתות אקטימל כל בוקר איזה חצי שעה לפני הקפה או כל דבר אחר ולאכול הרבה ירקות לי זה עוזר מאוד. בכל מקרה אם זה ממש כואב שווה ללכת לבדוק...מקסימום יגידו לך שהכל בסדר.. תחזיקי מעמד

למעלה