המתח עולה.?
יוליקה Member מנהל 15/3/15 #3 עמיקם, אני לא במתח.... אין לי שליטה על התוצאות...גם לך אין! כל קול יכול להטות את התוצאות לכאן או לכאן. בכל מקרה תהיה קואליציה... עד שישנו את אחוז החסימה משמעותית....
עמיקם, אני לא במתח.... אין לי שליטה על התוצאות...גם לך אין! כל קול יכול להטות את התוצאות לכאן או לכאן. בכל מקרה תהיה קואליציה... עד שישנו את אחוז החסימה משמעותית....
יוליקה Member מנהל 15/3/15 #6 מה קרה לציון אמיר?? הוא כועס שביבי לא שכר את שירותיו??? כמי שהגן על קצב האנס - אין לי טיפה סימפטיה אליו!!
מה קרה לציון אמיר?? הוא כועס שביבי לא שכר את שירותיו??? כמי שהגן על קצב האנס - אין לי טיפה סימפטיה אליו!!
מ מינהר New member 16/3/15 #8 היום יש מאמר מעניין של פרופ רוביני על הריבית השלילית. בכלכליסט. בנק ישראל מתכנן ריבית שלילית על פקדונות הציבור. לנו כגימלאים זה חשוב, למי שיש כמה שקלים בבנק ליום שנזדקק.
היום יש מאמר מעניין של פרופ רוביני על הריבית השלילית. בכלכליסט. בנק ישראל מתכנן ריבית שלילית על פקדונות הציבור. לנו כגימלאים זה חשוב, למי שיש כמה שקלים בבנק ליום שנזדקק.
ע עמיקם10 New member 16/3/15 #9 הרבית הבנקאית היא אנטי תיזה למחירי הדירות רק דירה נותנת תמורה לכסף.קודם כל בשכר דירה. יש ב'הארץ' מאמר על מעשי הממשלות בפריפירה ולצערי לא עושים שם כלום חוץ מלסלול כבישים. הבית שלנו בערד..דורך במקום.
הרבית הבנקאית היא אנטי תיזה למחירי הדירות רק דירה נותנת תמורה לכסף.קודם כל בשכר דירה. יש ב'הארץ' מאמר על מעשי הממשלות בפריפירה ולצערי לא עושים שם כלום חוץ מלסלול כבישים. הבית שלנו בערד..דורך במקום.
מ מינהר New member 16/3/15 #10 עמיקם, מה רצית שיעשו? שיקימו מפעלים? מאז פנחס ספיר והמפאניקים- לא מקימים כאן מפעלים. רק סוגרים. רק בהיי טק מקימים פה ושם משהו, וזה לא בפריפריה.
עמיקם, מה רצית שיעשו? שיקימו מפעלים? מאז פנחס ספיר והמפאניקים- לא מקימים כאן מפעלים. רק סוגרים. רק בהיי טק מקימים פה ושם משהו, וזה לא בפריפריה.