המתיחה של אתמול

Eliana the girl

New member
המתיחה היום עם ליא קניג

משעמםםםםםםםםם !!! מתיחה לא מצחיקה עלובה ומשעממת .... בזבוז זמן אולי תמצאו נושא מעניין יותר משחקנית זקנה שמחילה עם צעיר "שרמנטי "אלק...אכזבה כצפוי... 21 פרסומות ווווווווושששששששששששיייייייייייעעעעעמממממממממווווווםםםםםםםםםם........,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן שתלמדו מתוכניות כמו : הרצועה . בשל בלשלה בשלהה.

sharabigfan

New member
מה אני אגיד לכם?

הכותרת מהווה זלזול בשחקנית עצמה. אף פעם לא ראיתי את המשחק שלה,וחבל בפעם הראשונה שאני כן רואה את המשחק שלה זה ממש מאכזב ואני מאמינה אפילו לא קרוב למה שהיא מסוגלת לתת. רק מלהקשיב לה אז,שהיא הייתה אצל "שישי עם מיכל" הופנטתי למסך,יש לה את החוכמה ואת הכריזמה. בפעם השניה,שהחבר של העידו הזה(ולומר את השם שלו עם מלרע אני מבקשת) בכה זה בכלל היה נראה מזוייף,זהו...זאת פעם אחרונה שאני רואה את התוכנית המבויימת הזאת. תגידו זה רק אני או שבשנתיים שלוש שנים אחרונות הכל מבויים? הכי חשוב זה לתת את הפרסום כמובן,מעבר לזה פספוסים זה לא כמו השנה של 1995 אז באמת זה היה עשוי טוב. כמו במקרה של רוני-דואני זה היה שיא כל הביום...באמת על מי אתם עובדים יגאל שילון וחבורתו?!

המתיחה של אתמול

שלום וצהריים טובים לכל הגולשים! על פי התגובות שנאספו כאן בנוגע למתיחה ששודרה אמש, לא ממש התלהבתם וזו כמובן זכותכם, למרות שזו אחת המתיחות שאנחנו לפחות, הכי גאים בה העונה. ליא קניג היא אחת משחקניות התיאטרון הכי מוערכות בישראל והעובדה שהיא שיתפה איתנו פעולה ונתנה את עצמה בצורה כזו היא זכות גדולה עבורינו. בכל מקרה, הדילמה החברית שאליה נקלעו מתי אטלס ומיקי לאון - כל אחד בתורו - הייתה מרגשת ובעינינו גם מצחיקה מאוד. אנחנו מקווים שהיו ביניכם גם כאלה שנהנו. בשבוע הבא מחכה לכם מתיחה אחרת לגמרי ונראה מה יהיה לכם להגיד עליה. אגב, לא ביימנו, לא נביים ואיננו מביימים מתיחות. השיטה היא תמיד אותה שיטה - כולם יודעים, לכולם יש תסריט שהם עובדים על פיו. כולם - חוץ מהנמתח.

wowit linoy

New member
מי אתה?

אתה מנהל הפורום?! מערכת פיספוסים?! דבר,יש כאן משו מאד מסריח.

כל ההסברים שאת מחפשת

מערכת פספוסים כפי שהיא מזדהה בפורום הזה מתייחסת לאנשי צוות התוכנית (בשונה מהנהלת הפורום שבה עובדים אנשי "תפוז"). המערכת, שהודעותיה נכתבות לרוב על ידי איתי ברקן, איש צוות התוכנית, פועלת מאולפני הרצליה. מטבע הדברים אנחנו מעוניינים להיות מעורבים ופעילים בנעשה באתר התוכנית באינטרנט וככאלה, אנחנו גם מתכתבים איתך ועם חברייך לפורום. אנחנו הכתובת לשאלות, הצעות והערות שנוגעות לתוכנית עצמה ולא לאתר האינטרנט שבו אנחנו - כמוך - מתארחים בלבד. אנחנו מקווים שנענית. בכבוד רב, מערכת התוכנית

למעלה