המתים המהלכים מי ראה??
לפרק 9

המתים המהלכים מי ראה??
לפרק 9

ספוילרים כבדים לפרק האחרון שיצא מי שלא צפה עדיין שיצא (ויצפה) עכשיו

אז ככה, אני התעכבתי עם הפרק 9 הזה בגלל זה אני לא באמת חושב שאני יכול לעשות ספוילרים :)

כולם אמרו לי "תראה כבר את הפרק" ואני חייב להגיד היה פרק עוצר נשימה.

מה אתם חשבתם על הפרק אהבתם?

הכול היה כל כך טוב!.

ראשית, ראינו את דריל אחרי שהוא בקושי קיבל זמן מסך בעונה הזו" והקאמבק שלו היה כזה טוב!
return with a bang.
כשסאם הילד של ג'סי התחיל למות, ואז גם היא
באמת הייתי בטוח לרגע שאני חולם את מה שקרה או שלכל הפחות ריק חולם את מה שקרה. זה היה מטורף, חולני, עולה על כל דמיון.

ופשוט אני חייב להגיד שהדהים אותי איך כולם באלכסנדריה נהיו גברים פתאום, זה היה ממש קטע מלהיב לראות את זה,סכי אני הייתי בטוח שבפרק הזה, אלכסנדריה תמות שבתוכה רוב האנשים.

אני חייב להגיד עוד משהו. רק לי מורגן כבר עולה על העצבים? אני באמת אהבתי את הדמות שלו, אבל מבחינתי הוא לא כל כך שונה מהמטורף הזה עם הW על המצח שהוא ניסה כל כך להציל, אם יש מישהו שיכול לסכן את כולם עכשיו זה הוא.

ואני מקווה שקרול תהרוג אותו בשלב זה או אחר כי אין ברירה.

אבל .... מה אתם חושבים? ולא רק על מורגן ?? מה הולך לקרות לדעתכם? מה אתם הכי אהבתם? והאם לדעתכם אלכסנדריה שורדת עד סוף העונה חחחח.

מישהו 2

New member
ניתוח פסיכולוגי -

הפרק עשה תפנית מפתיעה בגישה של הסדרה כפי שהעבירה את המסר עד עכשיו שהוא כמובן - לא לקחת צ'אנסים, הקם להורגך השקם להורגו. בלי רחמים, בלי לעשות טעויות. העולם של המתים המהלכים לא מפצה בכלל כביכול על נחמדות ואדיבות.

ופתאום הבחור עם ה- W על המצח שמת, כאילו "השתנה" ואז קרול הרגה אותו, הילד הקטן לפני שאכלו אותו הזומבים , נזכר פתאום במה שקרול שכרגע נחשבת לדמות הכי קיצונית ו"ימנית" בסדרה, אמרה לו - שהמפלצות ימצאו אותו ויאכלו אותו וזה מה שגמר אותו.

אפילו ריק לקח צעד אחורה והתחיל להאמין בתושבים של אלכסנדריה אחרי שהם עזרו לו להלחם בזומבים. אז נראה לי שהכיוון של הסדרה בפרקים הבאים הוא לגרום לקרול פעם נוספת להראות כמי שמסכנת אותם וגורמת לפילוג בינהם.

תמונה של העין של קארל ראיתי עוד לפני הפרק, נראה זוועה חח אבל הוא הולך לקבל לוק מרשים וחדש עם רטייה ותפקיד משמעותי בעתיד שלהם.

פרק מצוין, מחכה לפרק הבא.

מה שאמרת מעניין אהבתי לקרוא, אבל לדעתי זה הפוך

זה נכון שהבחור עם הW על המצח הראה קצת שינוי ואנושיות אבל אני עדיין מאמין בגישה של קרול של "אל תתן צאנס שני אחרת מי שתקע בך סכין יתקע יום אחד גם חרב"
לפחות בעולם של המתים חחחחח.

לדעתי, הילד הקטן מת לא באשמת קרול, אלא כי הוא לא הצליח להסתגל למציאות החדשה, הוא ניסה להסתגל כי ילדים הם אמיצים, הוא חשב שהוא יצליח אבל הוא קודם כל ילד, וזה גמר אותו.

כל המשפחה שלו מתה כי הם נשארו עם דפוס המחשבה של "העולם שלפני"
רון, רצה להרוג את קרל על זה שיש לו אבא ואחר כך לגמור את ריק, כי הם מייצגים
לו את מי שהרסו את החיים "הנורמלים" שהיו לו קודם וכי הם מכריחים אותו להסתגל לעולםו החדש שהוא לא רוצה להסתגל אליו.

אתה צודק שקרול קיצונית אבל לדעתי מורגן הוא המסוכן יותר.
קרול לדעתי עדיין מראה חמלה לבני אדם היא לא תמכור את כולם בפחדנות כדי להציל את העור שלה. היא פשוט לא רוצה יותר להיות אף פעם בעמדה של קרבן.
בעיני עדיין יש לה את הראיה הכי מפוכחת.

כן, ישר שקרל איבד עין חשבתי שעכשיו הוא יראה Badass כמו המושל.

מישהו 2

New member

אני מסכים אתך, אני גם חושב שקרול בסדר ושמורגן הוא המסוכן יותר. אבל זה מדהים שזאת לא הדעה הרווחת לצופים של הסדרה. יש ממש התפלגות בדעות של הצופים
&nbsp
מה שהולך לקרות בהמשך זה ממש סוג של CIVIL WAR כזה, קרול הקיצונית מצד אחד, מורגן מן הצד השני ושניהם בסופו של דבר קצת מסוכנים. אם האנושות רוצה לשרוד הדרך היחידה להצליח להתאגד ולהאמין באנשים ומקווה שריק יתפוס גישה מרכזית שנוטה לימין מה שנקרא חח

חחחחח רק שלא ירדם שוב בשמירה

ריק תותח, הוא הפך מ"השוטר האמריקאי המוסרי" לאדם שאני באמת יכול להעריך.
מדמות משעממת שהיא במקרה "הגיבור הראשי" לדמות שבאמת מעניינת אותי.

עדיין אני לא שוכח לו שהוא נכנס לשאננות בכלא, והפך לאיזה קיבוצניק והתחיל לגדל חסות וכל מיני חרא.

כרגע הוא הגבר שבגברים, ואיך שהוא הגיב למה שקרה לקרל היה פשוט קטע מטורף.

עדיין אני מאמין שקיים בו "האמריקאי הנאיבי" איפשהו והקהילה הזו עלולה להרדים אותו, בגלל זה טוב שיש לו את קרול.

PlayGirl3

New member
ראיתי עכשיו

אני חייבת להגיד שהחצי הראשון של העונה היה משעמם בטירוף. זה הפרק הבאמת מעניין הראשון לעונה הזו, בתקווה שתמשיך ככה.

לא אהבתי שהפרק הקודם הסתיים בזה שסאם צעק כל הזמן "אמא! אמא!", ואפילו הראו את זה בתקציר בהתחלה, ועכשיו התחילו כאילו זה לא היה והם צועדים להם בשלווה. טוב שהוא מת המעצבן הזה. גם ג'סי לא אבידה גדולה. כבר יש לנו בקאסט אישה מוכה עם ילדה שננשכה אחת יותר מדי.

מאוד לא אהבתי את קרול לפני שהיא עזבה את הקבוצה והתהפכתי והתחלתי לאהוב אותה אחרי שחזרה, אבל עכשיו היא שוב מתחילה לעלות לי על העצבים. עוד יותר אני לא מסוגלת לסבול את מורגן ואת גבריאל. יש בעונה הזו ריכוז ממש גבוה של דמויות מעצבנות ולא מועילות (יוג'ין) בחבורה. חייבים להתחיל לדלל אותם.

אחרי הטרולינג הקודם שעשו לנו עם גלן, מה שהיה יכול להיות אחד מרגעי המפתח בסדרה והפך ל-
הם עשו את זה עכשיו שוב בקטנה, מהלך מלוכלך.

אם מישהו מהעיירה הזו ימשיך איתם הלאה זו כנראה הרופאה.

הרגת אותי על סם חחחחח.

אני רק לא מבין משהו, אם התחלת לאהוב את קרול אחרי שחזרה (אני כמוך בזה) מה ן היא עשתה ששוב עיצבן אותך? היא הרי לא מגלה חולשת אופי והיא הכי

רחוקה מהאישה המוכה שהיא היתה בהתחלה. היא הרסה את הבת שלה עוד לפני שהיא ננשכה שנתנה להן לחיות עם בעל/אבא כזה והיא יודעת את זה, והיא לא חוזרת על טעויות קטלניות יותר, והיא הכי מועילה שם. אז אני לא רואה מה יכול לעצבן בה. :).

הטרולינג של גלן היה ממש מבאס, ממש זלזול באינטלגנציה שלנובדיעבד אני שמח שהוא לא מת, אני הייתי בטוח שבפרק הזה הוא באמת ימות בגלל הטרולינג בקטנה, אבל שוב, אני שמח שגם הפעם הוא לא מת :)

גבריאל, היה עד לפרק הזה הדמות הכי שנואה עלי.
אינשטיין אמר פעם "אין אנשים רעים יש אנשים שלא עושים כלום"

וזה בדיוק המקרה של גבריאל זולל חמצן וטפיל שחי על אחרים וימכור את אמא שלו בשביל עוד דקת קיום אומללה.

בפרק הזה הוא דווקא הראה שהוא משתנה לא האמנתי שהוא ירצה בכלל להביא את ג'ודית לכנסיה חשבתי שהוא ירצה לברוח, אבל הוא צריך לעשות הרבה, כדי להוכיח
שהוא בן אדם נורמלי, אחרת הוא הראשון שראוי לדילול.

voguemaster

New member
לא ראיתי אף פרק בסדרה - יש לי בעיה כללית עם זומבים

ולמען האמת - אין לי שמץ של מושג למה. אולי כשהייתי קטן ראיתי את אחת הגרסאות של I am legend או משהו כזה, לא יודע.
אומרים שהסדרה טובה. בן דוד של אשתי ניסה לשכנע אותי לראות, אמר שזה לא מאוד מגעיל והזומבים הם לא העיקר בסדרה אלא ההשרדות בעולם החדש. עדיין, מוזר לי
.

בקטע הזה אני מוכרח לציין את TLOU - אומנם לא זומבים אבל לא מאוד רחוק במהות. שם היה לי קשה קצת עם העניין...

אם היה לך קשה עם TLOU אז המתים ממש לא בשבילך גבר.

אם אתה נגעל מכל מה שמזכיר בשר גופות ובכלל חטפת בחילות מדד ספייס אז המתים יגרום לךה להסתובב עם שקית הקאה.

לא נורא, לא כל סדרה נועדה לכולם, זה פסדר :)

בן דוד של אשתך צדק יש הרבה עומק פסיכולגי בסדרה והתמודדות עם המציאות הלא פשוטה, אבל הם לא ממש מעדנים את הקטע הזומבי.

נראה לי שלא תהנה בגלל הקטע הזה.

voguemaster

New member
תראה, אני לא מפחד כמו ילדה קטנה

לא תתפוס אותי רוטט מפחד או משהו כזה... דווקא דד ספייס לא גרם לי לבחילה בכלל. רק כמובן לקפיצות פה ושם - בכל זאת, האוירה שם בנויה היטב. תאורה, סאונד והרבה דברים מקפיצים.
אני גם לא אקיא, זה לא ממש קורה לי הדברים האלה... קשה להסביר את זה אפילו.

אני דווקא יודע על מה אתה מדבר אחי גם ככה.

והדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה לפלף כולו מסת שרירים מהלכת שלא רוצים להתעסק איתו. הבאתי לו פעם את רזידנט איוול 5 תוך איזה רבע שעה הוא החליט שהמשחק מגעיל אותו לא בגלל הגיימפלי פשוט התוכן מגעיל בעינו בגלל הזומבים.

זו גם הסיבה שלא הצעתי לו לראות המתים המהלכים למרות שאני בדרך כלל אוהב לראות איתו את אותן סדרות

לא התכוונתי שאתה באמת מקיא חחח אני סתם מגזים, רק שזה יעורר בך תחושת חלחלה ואי נוחות וזה לגמרי בסדר נראה לי לגיטימי.

נ.ב אני מפחד כמו ילדה קטנה מדבורים בחיים זה לא יעבור לי

נ.ב 2 אני לפחות גבר איפה שחשוב להיות.

למעלה