המתכון הפשוט לקבל הכי הרבה תגובות בבלוג שלך!

מו נייר

New member
המתכון הפשוט לקבל הכי הרבה תגובות בבלוג שלך!

אז איך עושים את זה כנראה שהגיע הזמן לספר ..... כמובן שהדרך הטובה היא לכתוב על הנושא שאני הכי אוהב לקהל יעד הנכון. ולפעמים שרוצים להוציא קצת יותר אפשר - לרשום על משהו שמפריע לאנשים (דעה שלך על אקטואליה למשל), אני בטוח אקבל תגובות ל "ביבי הציל את המדינה ממשבר כלכלי!" דרך נוספת היא לכתוב על נושא שכולם מתעניינים בו ולהכניס שגיאות בפנים כדי לעורר דיון כמו "איכות סביבה תציל את העולם וזו הדרך היחידה להתמודד עם המשבר הכלכלי" יש לי עוד כמה ... אשמח לשמוע איך אתם עושים את זה?

דם דם

New member
הכי פשוט

להתמיד במה שאתה אוהב לכתוב לא לחפש נושאים לכתיבה בכוח כדי "למשוך" אש

mizhalot

New member
בחורות ווס...

אין ספק זה מה שעושה את העבודה! העולם סובב סביב וסיפורים למגירה יש דברים שטוב לעשות בשם בדוי... טוב אולי נסחפתי!? אני מסכים שעדיף לכתוב על נושא שאתה טוב בו ולא להמציא סתם משהו כדי לקבל פיקדבק, אבל מי שקבל פידבק בהתייחסות מרגיש שהוא חיי . אני ממליץ על לגרות את בדמיוןן "ס..." = סיפורים למגירה"

למו נייר

חלקנו כותבים כי אנחנו פשוט אוהבים את זה. התגובות הן לא החלק העיקרי. אני די תמים ומאמין שאפילו כבלוגר קטן, אני יכול לפעמים לעשת שינוי. אני כותב כיוון שאני אוהב את זה ונדמה לי שאני גם עושה את זה לא רע. נכון, זה נחמד מאד לקבל תגובות לרשומה. אישית אני מעדיף לקבל 3 תגובות מענינות, אמיתיות מאשר 10 תגובות ללא תוכן של אהבתי. בטח שמעדיף אף תגובה מאשר תגובות של פחחח או צודק. המתכון הכי פשוט לקבל תגובות משמעותיות הוא לכתוב על מה שאתה מאמין בו, על מה שחשוב לך. להיות אמיתי. כנ"ל לגבי מספר כניסות. אני לא מנוי לשירות התשלומים, זה לא מענין.אבל בא לי שיקראו אותי, יש לי מה לומר. שיהיה המשך שבוע מקסים

למעלה