המתכון לחיים בריאים עשירים ומאושרים 100 אחוז הצלחה

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
לעשות מאמץ במאה אחוז שמסוגלים לשמור על שקט וצניעות טוטאלית ולהיות סבלני עם הזמן

לעבוד קשה
לא להלוות ולא ללוות לא לתת מתנות ותרומות ולא לקבל לא ליצור חובות

ללכת לרופא לשיחת ביקורת רפואית פעם בחודש לעשות את כל הבדיקות שהוא אומר ולקחת תרופות וחיסונים שהוא אומר ולעשות כל טיפול שהוא אומר כולל ניתוחים

ולזכור תמיד את האמת היחידה החיים קשים טובים ויפים

חיים קלים הם אשליה שמובילה ליסורים וחולשה

ועוד משהו

היסורים מיישרים
הצער מצעיר
והסבל הוא המתנה

Harrington

Well-known member
מנהל
לעשות מאמץ במאה אחוז שמסוגלים לשמור על שקט וצניעות טוטאלית ולהיות סבלני עם הזמן

לעבוד קשה
לא להלוות ולא ללוות לא לתת מתנות ותרומות ולא לקבל לא ליצור חובות

ללכת לרופא לשיחת ביקורת רפואית פעם בחודש לעשות את כל הבדיקות שהוא אומר ולקחת תרופות וחיסונים שהוא אומר ולעשות כל טיפול שהוא אומר כולל ניתוחים

ולזכור תמיד את האמת היחידה החיים קשים טובים ויפים

חיים קלים הם אשליה שמובילה ליסורים וחולשה

ועוד משהו

היסורים מיישרים
הצער מצעיר
והסבל הוא המתנה
אין כל סיבה בעולם ללכת פעם בחודש לרופא או לביקורת רפואית. אפשר לעשות זאת פעם בשנה וזה בהחלט צריך להספיק, אלא אם כן מתעוררת פגימה רפואית כלשהי במהלך אותה שנה ואז כמובן שהיא צריכה להיבדק בביקור שלא מן המנין.

אין כאן כל בעיה להלוות. אפילו ללוות מעת לעת זה בסדר ובלבד שלא קופצים מעל לפופיק, אלא לווים סכום שאפשר לעמוד בהחזרים שלו כמעט בכל מקרה ובוודאות קרובה למוחלטת.

שמירה על "שקט וצניעות + סבלנות" בהחלט יכולים לשמש חלק ממתכון לחיים טובים.

בהחלט מסכים גם עם דרך החשיבה האופטימית שבכוחה להפוך את החיים באמת לטובים יותר, גם ברגעי נפילה מעת לעת.

הסיפא נחמד אבל מעבר לכך שאינני רואה אותו כקשור ל"מתכון לחיים בריאים ומאושרים", הוא די מחורטט. נועד לשפר למישהו שנופלים עליו קשיים את ההרגשה. ספק אם רבים יקנו את זה, בוודאי בזמן אמת.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
המוטיב פה שהאדם ידאג לעצמו במאה אחוז בכוחות עצמו במאה אחוז

אנשים שלא מסוגלים מתפקיד המדינה לעזור להם

Harrington

Well-known member
מנהל
מה דעתך בעניין
שהוא בהחלט אכן סוג של טרול טיפש. על הדתיות שלו אצטרך לחשוב לפני שאני משיב. ברור שהוא חי עם אמונה יוקדת בדרך מסוימת ואפשר במקרים מסוימים לכנות זאת דת. אבל לא יצא לי להתעמק מספיק באיש ובהגיגיו בשביל לדעת לזהות זאת כך בוודאות.

בכל מקרה, אני מעדיף שלא לקיים דיונים עם גולשים על גולשים אחרים, אז נסתפק בנ"ל ברשותך.

למעלה