המתמודדת האהובה ביותר מכל העונות(ששודרו בארץ)

YARDENIS11

New member
המתמודדת האהובה ביותר מכל העונות(ששודרו בארץ)

אוקי , בימים האחרונים הפורום דיי שומם אז היה לי רעיון שבזמן האחרון אני בטוחה של עשו אותו שכל אחד יכתוב בכותרת את המתמודדת האהובה שלו ואת העונה שבא היא הופיעה ובתוך ההודעה ירשום נימוק (עד עונה 6) .. ואז תיבחר המתמודדת האהובה ביותר מכל העונות (1-6 שלא יהיו ספויילרים חח).. אמ.. זהו פשוט ממש חבל שהפורום דיי רריק בכמה ימים האחרונים , נקווה שזה יעזור

YARDENIS11

New member
קיילן - עונה 4.. :p

היא הייתה בין האלה החמודות ולא מהמתלהבות והצטלמה נורא יפה חח .. אגב לדעתי גם קים(5) ,ג'ואני(6) , אן(4) ושרה (2) היו טובות ..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ללא ספק-ג'ואני ../images/Emo99.gif ../images/Emo47.gif

אני מניאק אם אחרי שתיגמר העונה ה-6,היא לא הפבוריטית של 98% מהפורום. וכמובן שטיפ-טיפה אחריה נמצאת אווה המושלמת
ו..........
אם נתחשב גם בעונה 7,אז גם קארי די.שלושת הפבוריטיות המושלמות שלי של הטופ מודל. אחריהן נמצאת קיילין כפרעליה ^^

YARDENIS11

New member
חח ../images/Emo58.gif תאמת

אם כולם פה כבר היו רואים עונה 7 והכל הייתי כותבת גם קארי די

...

1- לא ראיתי 2- בהתחלה נורא אהבתי את ג'נאשה,אבל אחרי זה עברתי לאפריל 3- טוקרה,איווה ונורל 4- קיילן
הכי ברור שהיא המנצחת האמיתית של העונה. 5- למען האמת,אני לא כ"כ זוכרת
6- דניאל,ג'ואני,ברוק.

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo142.gif

עונה 1-האמת שלא ראיתי את העונה, אבל נראה לי שאיליס... עונה 2-גם את העונה הזאת לא ראיתי, אבל לדעתי שנדי. עונה 3-ללא ספק אווה, מושלמת כדי לתאר במילים. עונה 4-קיילן... חבל שהיא לא זכתה. עונה 5-ברי, היא ממש יפה לדעתי וחוץ מהתמונה של הקאברגירל היא הייתה מוצלחת מאוד. עונה 6-בינתיים לזלי, כי כל תמונה שהיא מוציאה עד כה (טוב, כמעט) יכולה להיכנס לווג.
עונה 7-קארי די המושלמת. אין לי מילים איך לתאר את השלמות שלה. אני רק אגיד שמעולם לא הייתה לה תמונה לא מושלמת, וגם האישיות שלה נהדרת! (חרוז
) עונה 8-רנה. ממש ממש ממש התעצבנתי כשהדיחו אותה, כי אם היא נראית זקנה אז למה בכלל לקבל אותה לנבחרת?! פלוס היה לה קאברגירל ממש מדהים, והיחיד שיצא טוב, אז... אחת ההדחות הכי לא מוצדקות בהסטורית הטופ מודל לטעמי. פלוס היא המתמודדת הכי יפה שם.

Nataly B

New member
שלי:

עונה ראשונה- אדריאן ואיליס. עונה שנייה- שנדי. אני לא זוכרת איזה עונה (3 או 4 אני חושבת 4) נאימה וכנ"ל לגבי אווה (3 או 4 אני חושבת 3). אני פשוט חולה עליהן! בעיקר על נאימה!! עונה חמישית - קים :) עונה שישית- ננה!!!!

khzh120

New member
אני../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

עונה 1-איליס עונה 2-שנדי
עונה 3-איווה
עונה 4-קיילן,אבל גם נאימה
עונה 5-ניק
,קים
עונה 6-ננה
זהו

khzh120

New member
חח גמלך../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מהממות
!

Yann Tiersen

New member
../images/Emo47.gif

עונה ראשונה: איליס. ראיתי רק את סוף העונה, אבל היא הייתה הכי יפה בעיני. עונה שנייה: מרסדס המדהימה, ולא צריך להגיד יותר. למרות שגם את שנדי אהבתי מאוד.. עונה שלישית: ניקול (עם השיער האדום, זאת העונה הזאת לא?). לא יודעת למה, היא פשוט ממש יפה. עונה רביעית: אחת העונות הגרועות לדעתי, אבל אהבתי את קיילן. עונה חמישית: אמ.. קים, נראה לי. אהבתי גם את ניקול *רצה להתחבא מאחוריי סלע גדול*. עונה שישית: ג'ואני המושלמת, לגמרי הפייבוריטית שלי מכל העונות

AVriL AddiCt

New member
עונה 3

אן
ממש אהבתי אותה..אפילו שלחתי לה הודעה במיי ספייס חחחחח

NP16

New member
גם אני אמרתי לה שבכיתי בהדחה שלה../images/Emo6.gif

והקטע שזה היה הרבה אחרי שזה קרה באמת! ולהגיד מכל העונות? עונה 1: לא ראיתי.. מהתמונות ככה באמת נראה לי שהכי הייתי אוהב את איליס.. עונה 2: הייתה איזה שרה בהתחלה שמאד התאכזבתי אז שהיא הלכה! וכל הגמר וגם אפריל היו פשוט
שנדי מהממת, מרסדס מדהימה, ויואנה מה יש להגיד? לדעתי הזוכה של כל העונות..(טוב, ראיתי רק 2-5) למרות שאני יותר מתחבר לאווה. עונה 3: כמובן שאן
כי א(י)ן כאלה דברים! ואווה פשוט דיווה
עונה 4: למה אף אחד לא אמר את בריטני?!?!?! מושלמת! וקיילן וטטיאנה
וגם את נאימה כנראה אני היחיד שאוהב:) עונה 5: ניקול(תהרגו אותי), ניק, קים
. בקיצר הייתי די מרוצה מהתוצאות!!! בעונה הזאת אני מאוהב בג'ואני!

bilba

New member
ללא ספק!

מכל העונות עד היום: יוהנה - היא גם נראה לי הכי מצליחה מבין כל הבנות בעיקורן גם את: קיילן, ניקול עם השיער האדמוני (עונה 3?), בעונה 6 עדיין לא התחברתי לאף אחת אבל בעיקרון: לזלי חמודה וגם מולי סו אבל היא פיצית בגובה בשביל דוגמנית...

Plaztyk

New member
../images/Emo75.gif אמנדה.עונה 3.

האאא.מדהימה.3> [עונה 1-איליס] [עונה 2-אפריל] [עונה 3-אמנדה] [עונה 4-רבקה] [עונה 5-ג'יילה] [עונה 6-מולי סו]

KER13

New member
אין מה לעשות קיילן הייתה פשוט כובשת :0

אני מאוד רציתי שהיא תיזכה אבל נאימה בהחלט הייתה טובה

שלי:)

בכללית שנדי
מעונה 2 מדהימה מדהימה מדהימה! מעונה 1 אדריאן אהבתי אותה עוד מהאודישן אבל אהבתי גם את קייסי מעונה 2 שנדי שהיא האהובה עליי באופן כללי יותר מכל אחת מכל העונות מעונה 3 את ניקול
מדהימה העיפו אותה מסיבה לא מוצדקת הדבר האחרון שמעניין אותי בג'יזל זה האופי שלה מעונה 4 בריטני מדהימה מדהימה מדהימה מעונה 5 ניק מדהימה ואני גם לא ממש ראיתי את העונה והיא היחידה שזכורה לי ממש טוב מעונה 6 לזלי ג'ואני
ומולי סו
מעונה 7: קארי די התאומות ואייג'י מעונה 8: ג'זלין
וג'יאל

למעלה